لزوم متنوع‌سازی روش‌های تأمین مالی در صنعت پالایش

به گزارش اقتصاد معاصر؛ محمدصادق عظیمی‌فر در سومین نشست کمیته سرمایه‌گذاری و تأمین مالی این شرکت با اشاره به ظرفیت‌های توسعه‌ای این صنعت در سال ۱۴۰۴ گفت: تحقق اهداف مندرج در ماده ۴۵ قانون برنامه هفتم، یکی از ابزار‌های مؤثر در توسعه ظرفیت‌های پالایشی کشور است.

وی افزود: پروژه‌های جدید پالایشی، ارتقا کیفی فرآورده‌های پالایشگاه‌ها و توسعه زیرساخت‌ها از جمله گسترش خطوط لوله و ظرفیت ذخیره‌سازی سوخت و توزیع فرآورده‌ها، حوزه‌هایی هستند که ظرفیت بالایی برای جذب سرمایه دارند.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با تأکید بر آمادگی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران برای همکاری با بخش خصوصی اظهار کرد: در تلاش هستیم با ارائه فرصت‌های سرمایه‌گذاری پرشمار، مسیر را برای حضور فعال سرمایه‌گذاران هموار کنیم، اجرای این پروژه‌ها نه تنها سبب ارتقا امنیت انرژی کشور می‌شود، بلکه نقش مهمی در ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی ایفا می‌کند.

عظیمی‌فر خاطر نشان کرد: این شرکت از هرگونه سیاستی که منجر به ارتقا ظرفیت‌های تولید، اصلاح ساختار مصرف، افزایش بهره‌وری و صیانت از سرمایه‌گذاری‌ها در صنعت پالایش شود، پشتیبانی می‌کند و این رویکرد در تمامی برنامه‌های آتی شرکت لحاظ می‌شود.

ورود جدی پالایش و پخش به سال سرمایه‌گذاری با معرفی فرصت‌های جدید

شهلا لونی، مدیر سرمایه‌گذاری شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران در این نشست با اشاره به سال سرمایه‌گذاری و برگزاری نشست فرصت‌های سرمایه‌گذاری در صنعت نفت اظهار کرد: در این نشست‌ها، بر تعیین اقدامات اولویت‌دار برای اجرا در سال ۱۴۰۴ تأکید شد. 

وی افزود: معرفی فرصت‌های جدید سرمایه‌گذاری با بهره‌گیری از مشوق‌ها و ظرفیت‌های قانونی مندرج در برنامه هفتم توسعه و قوانین بودجه سنواتی، در دستور کار قرار دارد.

گزارشی از اقدامات انجام شده برای پیگیری مصوبات نشست‌های پیشین در این نشست ارائه شد و اعضای کمیته با اشاره به ضرورت تحقق شعار سال ۱۴۰۴ با محوریت «سرمایه‌گذاری مردمی و رشد تولید»، بر این نکته تأکید کردند که صنعت پالایش و پخش برای تحقق اهداف کلان در حوزه افزایش ظرفیت تولید، به‌روزرسانی فناوری و کاهش تلفات انرژی، نیازمند طراحی مدل‌های جذاب و اعتمادساز برای مشارکت مردم و فعالان اقتصادی است./باشگاه خبرنگاران