افزایش ۱۰۰ درصدی تولید آرد کامل در سال جاری

به گزارش اقتصاد معاصربه نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی رضا افرازه  معاون بازرگانی داخلی شرکت بازرگانی دولتی گفت: با پیگیری‌های کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی و مساعدت‌های هیات دولت، روند تولید نان کامل در نقاط مختلف کشور اجرایی شده و در حال حاضر، 700 واحد نانوایی در 19 استان به تولید نان کامل اقدام می‌کنند.

وی از اعلام آمادگی 160 کارخانه آرد برای تولید آرد کامل در استان‌های مختلف کشور خبر داد و افزود: در 12 ماه سال گذشته، کل آرد کامل تولید شده در کشور 13 هزار تُن بود، در صورتی که در سال جاری با گذشت تنها 7 ماه از سال، تولید آرد کامل در کشور از مرز 21 هزار تُن فراتر رفته است.

معاون بازرگانی داخلی شرکت بازرگانی دولتی ایران با تأکید بر این که افراد به طور متوسط 40 درصد تا 60 درصد انرژی روزانه خود را با مصرف نان به دست می‌آورند، خاطرنشان کرد: برای تولید یک کیلوگرم گندم که 800 گرم آرد از آن به دست می‌آید، 1200 لیتر تا 1400 لیتر آب شیرین مصرف می‌شود و به عبارتی، برای تولید هر قُرص نان بربری، دو بشکه 220 لیتری آب شُرب مورد نیاز است.