به گزارش اقتصاد معاصر؛ به نقل از روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی، ناصر کرمیراد، سرپرست دفتر آبزیان آب شیرین سازمان شیلات گفت: تولید ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تن، آبزی در سند ملی دانش بنیان امنیت غذایی تا سال ۱۴۱۱ پیشبینی شده و در برنامه هفتم پیشرفت نیز تولید یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن مد نظر است.
وی با اشاره به اینکه سرانه عرضه آبزیان ۱۴.۸ کیلوگرم در سال گذشته بود، افزود: با توجه به تنوع اقلیمی کشور در سال گذشته، ۲۹۵ هزارتن ماهی گرم آبی، ۲۶۵ هزار تن ماهی سرد آبی و ۲۸۴ هزار تن آبزی از منابع، برداشت شده است.
وی افزود: در سال گذشته، ۷۰۹ هزار تن انواع آبزیان و ۴۲۵ میلیون قطعه انواع ماهیان زینتی در کشور تولید شد.
سرپرست دفتر آبزیان آب شیرین سازمان شیلات با اشاره به محدودیتهایی که در منابع آب شیرین و گرمایش زمین وجود دارد، تصریح کرد: توسعه افقی نخواهیم داشت و تنها حفظ شرایط موجود مد نظر است.
وی گفت: در راستای توسعه اقتصاد دریامحور اقداماتی همچون تولید ۲.۶ میلیون تن آبزی که سهم پرورش ماهی در قفس و میگو در دریاها بیشتر است برنامهریزی شده و در این راستا دستیابی به بیوتکنیک تکثیر ماهیان دریایی اقدام بزرگی است که به انجام رسیده است.
سرپرست دفتر آبزیان آب شیرین سازمان شیلات، گفت: استفاده از ادوات مکانیزه، نانوحباب و انرژیهای خورشیدی در راستای افزایش تاب آوری مدنظر بوده و تلاش میکنیم از تجربه سایر کشورها برای توسعه دریامحور، افزایش سرمایه گذاری، توسعه زیرساختها و سایر موارد استفاده کنیم.