مدیرعامل موسسه جهاد استقلال از ورود جدی این نهاد به بررسی کیفیت برنجهای وارداتی از هند خبر داد و تاکید کرد که اگرچه برنجها از نظر بهداشتی مشکلی ندارند اما اختلاط در کیفیت آنها محرز شده است.
وزارت جهاد کشاورزی با هدف ایجاد تعادل در بازار میوه، صادرات سیب، پرتقال و خرما را برای دو ماه ممنوع کرد. افزایش شدید قیمت این محصولات در روزهای اخیر، علت اصلی این تصمیم اعلام شده است.
قیمت دام زنده در استانهای مختلف کشور طی روزهای اخیر با نوساناتی همراه بوده است. بررسیها نشان میدهد که نرخ گوسفند زنده بین ۲۸۵ تا ۳۳۰ هزار تومان و گوساله زنده بین ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزار تومان متغیر است.
قیمت عمده انواع میوه و صیفیجات برای هفته جاری (۶ تا ۱۲ اسفند ۱۴۰۳) از سوی میدان بزرگ میوه و ترهبار تهران اعلام شد.
رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی بیان کرد: تولید شیرخشک تا پایان سال به ۲۵۰ هزار تن خواهد رسید که ۱۵۰ هزار تن آن مازاد بر نیاز داخلی است. همچنین صادرات شیرخشک در ۱۰ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۷۰ درصد افزایش یافته و پیشبینی میشود تا پایان سال به ۱۵۰ هزار تن برسد.
مدیرکل مبارزه با آفات عمومی و همگانی حفظ نباتات از آغاز عملیات مقابله با آفت سن گندم در چندین استان جنوبی خبر داد.
رئیس انجمن صنفی گاوداران با تاکید بر عرضه کافی گوشت قرمز در بازار، از انباشت ۱۱۰ هزار راس گوساله در دامداریها خبر داد و خواستار خرید حمایتی دام شد.
وزیر جهاد کشاورزی با انتقاد از روند طولانی رفع تعهدات ارزی واردکنندگان، خواستار حذف شرط مصرف نهایی کالاها در این فرآیند شد.
دبیر اتحادیه واردکنندگان نهادههای دامی با هشدار نسبت به ناهماهنگی میان بانک مرکزی و وزارت جهاد کشاورزی، تاخیر در تخصیص ارز را عاملی برای تشدید بحران در تامین نهادههای دامی و افزایش قیمت مرغ در ماههای آینده دانست.
سازمان ملی استاندارد ایران با هدف نظارت دقیقتر بر کیفیت زعفران صادراتی، بخشنامهای جدید را ابلاغ کرد که بر اساس آن نمونهبرداری تصادفی در زمان اظهار کالا در گمرکات اجرایی خواهد شد.
رئیس سندیکای صنایع کنسرو با اشاره به افزایش بیش از ۱۵۰ درصدی قیمت لوبیا چیتی، از مشکلات تولیدکنندگان در تامین مواد اولیه خبر داد.
به گفته یکی از اعضای کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی، در حالی که روسای جمهور ایران و روسیه برای حل مشکلات واردات نهاده توافق کرده بودند، کوتاهی وزارت جهاد کشاورزی موجب از دست رفتن این فرصت شد.
حذف یا کاهش ممنوعیتهای فصلی واردات برنج، از عوامل کاهش قیمت این کالای اساسی در داخل است، ممنوعیتهای فصلی واردات نه فقط به تنظیم بازار کمکی نکرده، بلکه زمینه را برای افزایش قیمت و کمبود عرضه فراهم کرده است. در صورتی که واردات مستمر و بدون محدودیت زمانی انجام شود، برنج خارجی میتواند نقش مهمی در تعدیل قیمت برنج داخلی داشته باشد.