مدیرعامل موسسه جهاد استقلال با بیان این که مجوز واردات ۵۰ هزار تن سیب زمینی صادر شده است گفت: واردات سیب زمینی تنظیم بازاری تا اردیبهشت ماه ادامه دارد.
یک مسئول صنفی گفت: از ابتدای بهمن ۱۴۰۲ به تأمین مواد اولیه مورد نیاز ارزی تخصیص نیافته به طوری که ما سالانه ۲۷۰ هزار تن سولفات پتاسیم تولید میکردیم و امسال ۵۰ درصد کاهش یافت.
مدیرکل دفتر آفت کش حفظ نباتات گفت: بازگشت محصولات کشاورزی ارتباطی به باقی مانده سموم ندارد و این موضوع به پروتکل کشورهای مقصد بستگی دارد.
کارشناس کشاورزی گفت: با توزیع انبوه سیب زمینی از نیمه فروردین، قیمت سیب زمینی در بازار کاهش مییابد.
چهارمین جلسه بررسی عملکرد طرح تنظیم بازار میوه عید و خرما، با حضور رئیس هیئتمدیره و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی برگزار شد.
معاون سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در واکنش به بالاتر قیمت خوردن میوه های تنظیم بازاری در مقایسه با بازار گفت: محصول تنظیم بازاری در مقایسه با میوههایی که از قبل در میادین میوه و تره بار به فروش می رسد کیفیت بالاتری دارند و درجه یک هستند.
مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: بنابر آمار سال گذشته یکمیلیارد و ۷۶۰ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفت که نسبت به سال ۱۴۰۲ حدود ۱۴ تا ۱۵ درصد رشد داشته است.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس، گفت: اگر دولت از دامداران داخلی خریداری کند، قیمت تمام شده برای مصرف کننده پایین میآید و سود آن به جای جیب واردکنندگان، به جیب تولیدکنندگان داخلی میرود، اما واردکنندگان به دلیل سود بالای واردات، تمایلی به خرید از داخل ندارند.
نایبرئیس شورای ملی زعفران گفت: در حال حاضر، حدود ۱۰ تن زعفران در ماه بهصورت قاچاق از کشور خارج میشود که این موضوع ناشی از محدودیتهایی است که برای صادرکنندگان رسمی ایجاد کرده، درحالیکه مسیر قاچاق عملاً هموار شده است.
سرپرست سازمان امور عشایر ایران از فعالیت یکهزار و ۲۰۰ نوروزگاه عشایری در سراسر کشور خبرداد و گفت: براساس تصمیم ستاد نوروزگاههای عشایری، نوروزگاهها تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ در خدمت مسافران نوروزی خواهد بود.