اختلال در اینترنت، عدم تقارن درآمد و هزینه چالش مهم شرکت مخابرات ایران و بررسی آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت برخی از مهمترین خبرهایی بودند که هفته گذشته در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات منتشر شد.
نتایج بررسیهای کنونی نشان داده که تمرکز سرمایهگذاران، بر روی استارتآپهای مبتنی بر هوش مصنوعی است.
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در تازهترین گزارش خود به بررسی آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور پرداخته است.
قیمت بیتکوین (BTC) و بازار گستردهتر ارزهای دیجیتال به بهبودی که در اوایل آگوست آغاز شده ادامه میدهند، اما بیتکوین همچنان ضعیف است.
معاون راهبردی و توسعه بازار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: تاکنون هشت میلیون خانوار در کشور زیر پوشش فیبر نوری قرار گرفتهاند و این پروژه به طور تقریبی ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
ایلان ماسک با خاطرنشان کردن مسائل مربوط به آزادی بیان، در پلتفرم رسانه اجتماعی خود به دستگیری پاول دوروف بنیانگذار و مالک تلگرام واکنش نشان داد.
کانالهای تلویزیون TF ۱ و BFM TV به نقل از منابع ناشناس اعلام کردند، موسس و مدیر عامل و میلیاردر روسی- فرانسوی برنامه پیام رسان تلگرام، عصر شنبه در فرودگاهی در حومه پاریس دستگیر شد.
بر اساس ادعای مالک رسانه پرمخاطب واتساپ، تلاشهایی از سوی یک گروه هکری ایرانی به نام SPT۴۲ برای دسترسی به اطلاعات کاربران مقامات آمریکایی در واتساپ انجام شده و این شرکت توانسته است که تلاشهای احتمالی این گروه را شناسایی کند.
یک استارتاپ به نام Swarmbotics در حال توسعه رباتهای خودکاری است که بتواند در میدان جنگ حقیقی ایفای نقش کند. ویژگیهای متمایز کننده این ربات ارزان قیمت بودن و قابلیت صنعتی سازی است.
وزیر ارتباطات تاکید کرد بحث شبکه ملی اطلاعات و اقتصاد دیجیتال را بر اساس برنامه هفتم توسعه و به طور ویژه دنبال خواهیم کرد.
همکاری جدید بین بازی تلگرامی همستر کامبت و Crypto.com منجر به معرفی کارت فلزی ویژهای شده است که پرداختهای دیجیتال را هم در دنیای مجازی و هم در دنیای واقعی بهبود میبخشد و به کاربران امکان دسترسی به مزایا و پاداشهای اختصاصی را میدهد.
رئیس سازمان فضایی ایران با اشاره به افزایش سریع در طراحی و ساخت ماهوارههای بومی گفت: تعداد ماهوارههای در دست ساخت در ابتدای دولت سیزدهم ۸ ماهواره بوده است که در خرداد سال ۱۴۰۳ به ۳۰ ماهواره رسیده است.