بانک مرکزی تکالیف قانونی مرتبط با قانون بودجه سال ۱۴۰۴، درباره پرداخت تسهیلات قرضالحسنه «ازدواج»، «فرزندآوری»، «تأمین جهیزیه کالای ایرانی و لوازم خانگی»، «ودیعه، خرید یا ساخت مسکن فرزند سوم به بعد»، «کمک به زندانیان نیازمند و زندانیان زن»، «خرید خودرو داخلی خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران»، «اشتغال» و «مسکن محرومین» را به بانکهای عامل ابلاغ کرد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با انتقاد از افزایش نرخ ارز، گفت: مجلس در برنامه هفتم توسعه و هم در قانون جدید بانک مرکزی اختیارات لازم را برای مدیریت بازار ارز به بانک مرکزی داده و با این حال این نحوه مدیریت بازار ارز نشان از رها شدگی آن دارد.
آل اسحاق گفت: در صورتی که قرار باشد وزنی به عوامل تاثیر گذار در نرخ ارز بدهیم با جرات میتوان گفت بیش از ۶۰ درصد تغییرات نرخ ارز غیر اقتصادی است، زیرا نرخ ارز در مدت کوتاه به دلیل سیاستهای داخلی نمیتواند این اندازه افزایش بیابد.
وجود حباب ۱۰ درصدی در قیمت طلای آبشده هشداری جدی برای سرمایهگذاران است. این حباب ممکن است ناشی از افزایش انتظارات تورمی و سفتهبازی باشد که هر لحظه امکان تخلیه آن وجود دارد.
فهرست اسامی همکاران کشیک بانکها و شرکتهای ارائه دهنده خدمات پرداخت، به منظور خدمترسانی و پاسخگویی مطلوب به مشتریان بانکداری الکترونیک در ایام پایانی سال و تعطیلات نوروزی سال ۱۴۰۴ اعلام شد.
جدول حق بیمه پایه سالیانه انواع وسایل نقلیه برای بیمه اجباری خسارات وارد شده به شخص ثالث در سال ۱۴۰۴ اعلام شد.
آخرین قیمت معاملات توافقی دلار حواله در بازار ارز تجاری ۶۸هزار و ۷۳۹ تومان و دلار اسکناس ۷۰هزار و ۶۶۳ تومان ثبت شده است.
سخنگوی مرکز مبادله ایران از برخط سازی حراج شمش طلا در سال ۱۴۰۴ خبر داد و افزود: این مرکز در سال آینده روی توسعه و راه اندازی ابزارهای مبتنی بر ارز و طلا تمرکز خواهد کرد.
یک کارشناس اقتصادی گفت: نوسان قیمت طلا در ایران تحت تأثیر اونس جهانی، تحولات منطقه و انتظارات تورمی است.
بانک مرکزی ازابتدای سال جاری تا 27 اسفند ماه 65.3 میلیارد ارز موردنیاز برای واردات را تامین کرده که حدود 13.7 میلیارد دلار آن، بابت ارز مورد نیاز کالاهای اساسی و دارو بوده است.
۵۰ میلیارد و ۳۶۲ میلیون دلار انواع ارز برای واردات گروه تجاری و بازرگانی تخصیص داده شد؛ صنایع «حمل و نقل خودرو»، «ماشینآلات و تجهیزات تولید» و «معدنی» به ترتیب بیشترین سهم از ارز واردات صنایع را داشته اند.
اقتصاد کشور در ۹ ماهه ۱۴۰۳ به قیمت بازار معادل ۳.۷ درصد و بر حسب عوامل تولید "با احتساب نفت" ۳.۱ و "بدون احتساب نفت" ۲.۹ درصد (به قیمتهای ثابت سال ۱۴۰۰) رشد کرد. همچنین "تشکیل سرمایه ثابت ناخالص" در سه ماهه سوم سال ۱۴۰۳ رشد ۴.۴ درصدی نسبت به دوره مشابه سال قبل و رشد ۳.۴ درصدی در نُه ماهه سال ۱۴۰۳ داشته است.