به گزارش اقتصاد معاصر؛ مهدی رجبی، رئیس انجمن پرورشدهندگان قارچ اعلام کرد که با توجه به تعادل عرضه و تقاضا، بازار قارچ در شرایط مطلوبی قرار دارد و مشکلی در تامین این محصول وجود ندارد.
وی با اشاره به احتمال کاهش صادرات قارچ در ماه رمضان، از برنامهریزی برای جمعآوری و خرید حمایتی مازاد تولید و هدایت آن به صنایع تبدیلی خبر داد تا از هرگونه نوسان قیمتی جلوگیری شود.
رجبی پیشبینی کرد که تولید قارچ تا پایان سال به ۲۲۰ تا ۲۲۵ هزار تن برسد. همچنین از مردادماه تاکنون، به طور متوسط روزانه ۴۰ تن قارچ به بازارهای هدف صادر شده است.
وی درباره میزان توزیع داخلی این محصول افزود: روزانه بین ۴۵ تا ۵۰ تن قارچ در تهران عرضه میشود و تولید ماهانه قارچ در کشور به ۱۷ تا ۱۸ هزار تن میرسد.
رئیس انجمن پرورشدهندگان قارچ تاکید کرد که نوسان قیمت محصولات پروتئینی بر بازار قارچ تاثیرگذار است اما این محصول جایگاه خود را در سبد غذایی خانوار پیدا کرده است.
وی توصیه کرد که مصرفکنندگان با توجه به ارزش غذایی قارچ، استفاده از آن را در ماه رمضان در برنامه غذایی خود قرار دهند.
رجبی درباره قیمت قارچ نیز اظهار داشت: نرخ هر کیلوگرم قارچ فله در سر مزرعه بین ۹۰ تا ۱۱۰ هزار تومان و برای مصرفکننده در خردهفروشیها بسته به کیفیت بین ۱۲۵ تا ۱۳۵ هزار تومان است. همچنین قارچ بستهبندی با قیمت ۱۵۰ تا ۱۷۰ هزار تومان عرضه میشود.