به گزارش اقتصاد معاصر؛ محمدرضا طلایی،رئیس سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران روز شنبه در آئین تقدیر دست اندرکاران اجرای طرح تنظیم بازار ایام نوروز ۱۴۰۴ که در محل سازمان مرکزی تعاون روستایی برگزار شد افزود: سازمان مرکزی تعاون روستایی سال گذشته برای طرح تنظیم بازار ۷۳۰ میلیارد تومان زیان مالی دید.
رئیس سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران اظهار داشت: طرح تنظیم بازار نوروزی از ۲۵ اسفندماه با ابلاغ وزیر جهاد کشاورزی آغاز شد که تا تا ۱۵ فروردین ماه ادامه یافت.
نصب برچسب تعاون روستایی روی میوه ها از سال آینده
طلایی تصریح کرد: در طرح تنظیم بازار نوروز امسال در بحث کیفیت و کمیت کالاهای تنظیم بازاری هیچ مشکلی نداشتیم تنها یک مورد در اهواز اعلام شد که میوه عرضه شده متعلق به سازمان نبود.
وی افزود: از سال آینده برای تنظیم بازار نوروز برچسب سازمان تعاون روستایی روی میوه ها نصب میشود.
وی گفت: در بحث کمیت هر استانی که به مشکل میخورد کمتر از ۲۴ ساعت کالا به استان ها می رسید تا جایی که از ابتدای طرح تا آخر طرح دو استان مازندران و آذربایجان غربی همراه بودند و کمک کردند.
رئیس سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران ضمن تشکر از مجتمع کشت و صنعت جیرفت افزود: امسال پرتقال والنسیا به جای ۳ استان امسال در ۱۲ استان کشور ۵۰ درصد زیرقیمت عرضه شد و همکاران ما از این سود گذشتند.
وی اظهارداشت: امسال برای اینکه میوه خوب به دست مردم برسد، این سازمان با سرمایه خود اقدام به تامین مالی تنظیم بازار شب عید کرد.
طلایی ادامه داد: امسال میوه اکثر استانها از باغداران و باغدارانی که سورتینگ داشتند تهیه شد اما باید میوه را به وقت و با قیمت مناسب تامین شود.
وی با بیان اینکه امسال هیچ فسادی را در بحث میوه نداشتیم گفت: امسال میوه و خرما کیفی به میزان ۹ هزارتن تامین و در بازار عرضه شد درحالی که سال گذشته این میزان ۴ هزارو ۵۰۰ تن بود بنابراین رکورد بسیار خوبی را در دولت چهاردهم داشته ایم.
وی معتقد است که تعاونی ها و مدیران عامل این اتحادیه ها نمایندگان ۴ میلیون نفر کشاورز هستند که وظیفه سنگین امنیت غذایی را برعهده دارند بنابراین حمایت از تشکل ها در اولویت کارها قرار دارد.