به گزارش اقتصاد معاصر؛ قیمت دلار روز یکشنبه با افزایش چهار هزار تومانی بازگشایی شد و تا میانه روز، در این منطقه معامله شد. قیمت دلار در پایان معاملات روز یکشنبه با رقم ۸۲ هزار و ۸۰۰ تومانی بسته شد و نسبت به روز شنبه افزایش هزار و ۸۰۰ تومانی داشت؛ اما نسبت به شروع معاملات روز یکشنبه کاهش هزار و ۴۰۰ تومانی داشت.
معاملهگران یکی از مهمترین دلایل افزایش قیمت دلار را انفجار در بندر شهید رجایی و نگرانی نسبت به کاهش تبادلات تجاری از مهمترین بندر تجاری کشور میدانند. از سوی دیگر موضوع مذاکره میان ایران و آمریکا باعث شده فعالان بازار ارز با احتیاط بیشتری مبادله کنند و همین مساله باعث برگشت قیمت دلار شده است.
کارشناسان اقتصادی معتقدند چشمانداز سیاسی مذاکرات مثبت است و احتمال آرامش و مخابره اخبار مساعد سیاسی بالاست. آنها پیشبینی میکنند همین مساله قیمت دلار را در هفتههای اخیر در محدوده فعلی ماندگار خواهد کرد.
قیمت درهم روز یکشنبه در کانال ۲۳ هزار تومانی بازگشایی شد، اما در ادامه به کانال ۲۲ هزار تومانی برگشت و با رقم ۲۲ هزار و ۷۰۰ تومان معامله شد. قیمت درهم روی رقم ۲۲ هزار و ۲۰۰ تومانی بسته شد. قیمت تتر در لحظه نگارش این گزارش روی رقم ۸۲ هزار و ۷۰۰ تومانی در حال معامله است. این ارز دیجیتال روز یکشنبه تا کانال ۸۴ هزار تومانی بالا رفت و در ادامه همانند قیمت دلار کاهشی شد.
قیمت پوند انگلیس روی رقم ۱۱۰ هزار و ۶۳۰ تومانی ایستاد. قیمت یورو نیز در سطح ۹۴ هزار و ۴۵۰ تومانی معامله شد.
قیمت اسکناس دلار در مرکز مبادله روز یکشنبه هفتم اردیبهشت با افت ۸۷ تومانی روی رقم ۷۱ هزار و ۱۱۸ تومانی ایستاد. حواله دلار یا همان دلار توافقی در مرکز مبادله نیز ۸۵ تومان افت داشت و با قیمت ۶۹ هزار و ۱۸۱ تومانی کشف شد./تجارت نیوز