اقتصاد کلان

اقتصاد کلان

بانک

صنعت

کشاورزی

راه و مسکن

اقتصاد بین الملل

انرژی

بازرگانی

بورس

فناوری

سیاست و اقتصاد

کارآفرینی و تعاون

چند رسانه ای

۲۰/ارديبهشت/۱۴۰۴ | ۱۴:۰۵
۱۳:۳۶ ۱۴۰۴/۰۲/۲۰

اجرای پروژه ویژه فشارافزایی در پارس جنوبی با همکاری قرارگاه خاتم و وزارت نفت

سردار عابد، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء، در نشست خبری تصریح کرد: در میدان مشترک گازی پارس جنوبی نباید فرصت را از دست داد و باید هر چه سریع‌تر وارد فشارافزایی شویم. 
کد خبر:۲۲۵۳۰

به گزارش خبرنگار اقتصاد معاصر؛ امروز بیستم اردیبهشت، سردار عابد، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء، در نشست خبری ضمن تقدیر از برگزارکنندگان نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی، این رویداد را نماد اقتدار و خودکفایی ملی دانست و اظهار داشت: امروز به‌رغم تحریم‌ها، ملت ایران با اتکا به توان داخلی، نیروی انسانی متخصص و تجارب فنی، توانسته به دستاورد‌های چشمگیری در حوزه فناوری و مهندسی دست یابد؛ موفقیتی که دشمنان را به تحسین واداشته و مایه افتخار نظام و ملت ایران است.

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا افزود: امروز باوجود تحریم‌ها، ملت ایران با اتکا به توان داخلی، نیروی انسانی متخصص و تجارب فنی، توانسته است به دستاورد‌های چشمگیری در حوزه فناوری و مهندسی دست یابد؛ موفقیتی که دشمنان را به تحسین واداشته و مایه افتخار نظام و ملت ایران است.

وی تصریح کرد: در میدان مشترک گازی پارس جنوبی نباید فرصت را از دست داد و باید هر چه سریع‌تر وارد فشارافزایی شویم. 

به گفته سردار عابد در این راستا وزارت نفت و ریاست جمهوری هم موافقت خود را اعلام کرده‌اند تا یک سری کار‌هایی را در مدت زمان کم انجام دهیم تا دچار افت فشار نباشیم.

به گزارش اقتصادی معاصر در این نشست همچنین تفاهم‌نامه‌های همکاری قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا در حوزه‌های نفت و گاز با دانشگاه توسط سردار عابد فرماند قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا امضا شد.

سردار عابد، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء، در پاسخ به پرسش اقتصاد معاصر درباره میادین مشترک گازی گفت:

«در سال گذشته با ناترازی و افت فشار گاز در برخی میادین مشترک مواجه بودیم. قرارگاه خاتم‌الانبیاء با توجه به تجارب فنی گسترده و اشراف اطلاعاتی بر وضعیت موجود، آمادگی خود را برای ورود به این حوزه اعلام کرد. بخش مهندسی ما در این راستا مطالعات لازم را انجام داد و دو گزینه عملیاتی را به وزارت نفت پیشنهاد داد.

اخیراً نیز تصمیم بر آن شد که تأسیسات لازم در موقعیت دریایی ساکوها نصب شود. جلسات مشترکی با کارفرما و همچنین با همکارانمان در بخش‌های مشارکت و پیمانکاری برگزار شد و اطلاعات و پیشنهادهای فنی را به وزارت نفت ارائه دادیم. این روند منجر به انعقاد قرارداد سازندگی در منطقه دریایی موسوم به «آب ۶» شد که بر اساس تقسیم‌بندی قانونی به قرارگاه واگذار شده است.

اکنون در حال پیگیری هستیم تا عملیات اجرایی هرچه سریع‌تر آغاز شود؛ چرا که هم توان فنی، هم ظرفیت اجرایی و هم اراده ملی برای پیشبرد این پروژه وجود دارد. نباید فرصت را از دست بدهیم، چرا که زمان در میادین مشترک قابل خریداری نیست. از وزارت محترم نفت و همچنین ریاست محترم جمهوری که برای رفع موانع و تسریع روند اجرایی اعلام حمایت کرده‌اند، تشکر می‌کنیم.»

این خبر تکمیل می‌شود..

ارسال نظرات