اقتصاد کلان

اقتصاد کلان

بانک

صنعت

کشاورزی

راه و مسکن

اقتصاد بین الملل

انرژی

بازرگانی

بورس

فناوری

سیاست و اقتصاد

کارآفرینی و تعاون

بازار

چند رسانه ای

۱۲/آذر/۱۴۰۴ | ۲۰:۵۵
۲۰:۵۱ ۱۴۰۴/۰۹/۱۲

تب برفکی تولید شیر خام را تنها 2 درصد کاهش داد

رئیس سازمان دامپزشکی کشور تأثیر بیماری تب برفکی بر تولید شیرخام را بین دو تا دو و نیم درصد اعلام کرد و گفت میزان درگیری واحدهای دامی با این بیماری حدود بیست درصد بوده اما این میزان تأثیر منفی بر تولید شیر و گوشت کشور ندارد.
کد خبر:۴۰۱۴۴

به گزارش اقتصاد معاصر؛ علیرضا رفیعی پور، رئیس سازمان دامپزشکی کشور، در حاشیه افتتاح نهمین نمایشگاه بین‌المللی شیلات و صنایع وابسته با اشاره به اینکه استان‌های تهران و اصفهان بیشترین درگیری را با تب برفکی داشته‌اند، افزود: این دو استان جزو تولیدکنندگان اصلی شیرخام هستند و با وجود شدت بیماری هیچ اختلالی در تولید ایجاد نشده است.

وی درباره کاهش شیردهی دام‌های مبتلا توضیح داد: کاهش تولید تنها برای چند هفته رخ می‌دهد اما با مراقبت و تیمار مناسب، دام‌ها به سرعت به سطح تولید قبلی بازمی‌گردند و نگرانی درباره کاهش دائمی تولید بی‌اساس است.

رفیعی پور با اشاره به کنترل سویه جدید تب برفکی گفت: با اجرای واکسیناسیون سراسری، خاتمه این بیماری به‌زودی اعلام خواهد شد. او درباره تأمین واکسن نیز اظهار داشت بذر واکسن در اختیار تولیدکنندگان داخلی قرار گرفته و دست‌کم پنجاه تا شصت میلیون دز واکسن جدید در داخل کشور تولید می‌شود.

وی افزود: تاکنون بیش از هشت میلیون دز واکسن وارد کشور شده و دو میلیون دز دیگر نیز از طریق شرکت‌های مورد تأیید ترکیه در حال واردات است./تسنیم

ارسال نظرات