۳۰/فروردين/۱۴۰۴ | ۲۰:۵۰
مالیات بر ارزش افزوده ۱۰ درصدی طلا ابلاغ شد حضور وزیر نیرو جهت پاسخگویی به سوال 25 نماینده در کمیسیون انرژی مجلس تامین ۲.۱ میلیارد دلار ارز برای واردات کالا و دارو در ۱۴۰۴ اعلام زمان واریز یارانه دهک‌های ۴ تا ۹+ مبلغ و جدول تغییر جدی در فهرست یارانه‌بگیران+ حذف یارانه این افراد واریز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی دهک‌های ۴ تا ۷ امروز+ کد دستوری استعلام کالابرگ و دهک بندی وقفه ۲ ساله صدور پرونده های جدید مالیاتی برای خانه‌های خالی وصول ۴۶۲ میلیارد تومان مالیات از خانه‌های لوکس طی۳سال+جدول توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر با منابع صندوق توسعه ملی آیا خرید ۱۱ قلم کالای اساسی برای شارژ کالابرگ قابل رصد است؟ آخرین اخبار از ساماندهی کارکنان دولت+ زمان تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی مزایده سیم‌کارتهای توقیفی آغاز شد «طیب‌نیا»؛ گزینه‌ اصلی دولت برای وزارت اقتصاد وزارت اقتصاد: یک ریال وجه نقد رسوبی در حساب دستگاهها نیست منشأ تناقض آمار رشد در مناظره نیلی و خاندوزی قانون مالیات برخانه‌های خالی در تنگنای نقص اطلاعات
۱۸:۳۴ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸

پیگیری بازگشت معافیت مالیات بر ارزش افزوده مناطق آزاد و ویژه اقتصادی

دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: با همکاری وزارت اقتصاد، در حال پیگیری برای بازگشت معافیت مالیات بر ارزش افزوده مناطق آزاد و ویژه اقتصادی هستیم.
پیگیری بازگشت معافیت مالیات بر ارزش افزوده مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
کد خبر:۱۲۵۳۵

به گزارش اقتصاد معاصر؛ رضا مسرور،دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی روز سه شنبه در نشست مشترک با محمد هادی سبحانیان رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور، اعضای هیات مدیره شورای هماهنگی و همکاری فعالان اقتصادی مناطق آزاد با تاکید بر بازگشت مزیت‌های قانونی مناطق آزاد کشور گفت: به طور کلی در تمامی کشور‌های دنیا مفاهیم بنیادی فلسفه ایجاد مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کاهش مقررات، ارائه مشوق و مزیت و بهبود فضای کسب و کار است.

وی افزود: یکپارچگی و انسجام شاکله قوانین و مقررات مناطق آزاد و اجتناب از احکام متعدد و پراکنده مالیاتی در قوانین مختلف در ارتباط با فعالان اقتصادی مستقر در مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی حایز اهمیت است.

مسرور ادامه داد: یکی از چالش‌ها و مسائلی که مناطق با آن مواجهه هستیم تصویب و تسری مقررات جدید، قانونگذاری پراکنده، موردی و متعدد، به ویژه اصلاحیه‌های مکرر در قوانین و مقررات و الحاق مفاد جدید، و بعضاً ناهمگون و مغایر با قوانین مناطق آزاد، بدون دغدغه حفظ کلیت و سازگاری نظام حقوقی این مناطق است که این امر موجب ایجاد ابهاماتی در اجرای قوانین اختصاصی این مناطق و بهره‌مندی از مزیت‌ها و مشوق‌های مقرر در قانون این مناطق شده است.

وی پیگیری و اقدام در جهت رفع این دغدغه‌ها را از اولویت‌های مهم کاری دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی برشمرد و افزود: ضروریست این کارگروه به منظور بررسی و رفع موانع و مشکلات مالیاتی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به صورت هفتگی و فشرده برگزار شود و در ادامه موضوعات عمده‌ای که نیاز به تفسیر حقوقی دارند طی مکاتبه‌ای به مجلس شورای اسلامی انعکاس یابند.

مسرور ادامه داد: این دبیرخانه تمام اهتمام خود را در راستای حل مسائل و مشکلات اجرایی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی بخصوص موضوعات مرتبط با امور مالیاتی به کار خواهد گرفت.

وی اظهار داشت: با همکاری وزارت امور اقتصادی و دارایی، در حال پیگیری برای بازگشت معافیت مالیات بر ارزش افزوده مناطق آزاد و ویژه اقتصادی هستیم. همچنین اقدامات مورد نیاز را در راستای رفع ابهامات مطرح شده در خصوص معافیت مالیاتی پس از بیست سال را نیز دنبال خواهیم کرد.

نیازمند تاسیس نهادی هماهنگ کننده بین مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و سازمان مالیات هستیم

سید محمد هادی سبحانیان، رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور نیز در این نشست با ابراز خرسندی از برگزاری این نشست و استقبال از تشکیل کارگروه همکاری مشترک گفت: به منظور رسیدن به فهم مشترک نیازمند تاسیس نهادی هماهنگ کننده بین مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و سازمان امور مالیاتی کشور هستیم.

سبحانیان با بیان اینکه سازمان امور مالیاتی نیز با نگاه توسعه‌ای همراهی در جهت رفع دغدغه فعالان اقتصادی این مناطق را دارد.

در این نشست هریک از اعضای شورای هماهنگی و همکاری فعالین اقتصادی مناطق آزاد و مدیران عامل سازمان‌های مناطق آزاد نیز به بیان نقطه نظرات و چالش‌های موجود در منطقه متبوع خود پرداختند.

همچنین مقرر شد مباحث مطرح شده از طریق معاونت‌های تخصصی سازمان امور مالیاتی و معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری دبیرخانه شورای‌عالی تا زمان دستیابی به نتیجه پیگیری شود.

ارسال نظرات