۳۱/تير/۱۴۰۴ | ۲۳:۵۴
تصمیم نهایی درباره قیمت جدید نان در تهران علام شد موانع ترخیص کالا و ثبت سفارش تولید را تهدید می‌کند/ درخواست تمدید بخشنامه ارزی تا پایان سال صادرات ۲.۷ میلیارد دلاری محصولات پتروشیمی از گمرک‌های بوشهر بخش خصوصی پیشانی مذاکرات اقتصادی منطقه‌ای شود/ لزوم تمرکززدایی و اصلاح قوانین مزاحم تولید تعرفه جدید واردات خودرو به گمرک اعلام شد+ جزییات پشت پرده افت سنگین واردات موبایل/ تنظیم بازار با حذف رانت ضرورت تدوین برنامه ده‌ساله توسعه با مشارکت بخش خصوصی گواهی ورود کالا به مناطق آزاد حذف شد سود بازرگانی واردات خودرو اصلاح شد+جدول اطلاعیه جدید گمرک درباره واردات خودرو افزایش ۸۵ درصدی صادرات به آفریقا در ۳ ماهه اول ۱۴۰۴ ابلاغ ممنوعیت صادرات حبوبات به گمرکات سراسر کشور چرا ضوابط واردات موز به ازای صادرات تغییر کرد؟ تدوین طرح هوشمندانه تامین و توزیع کالا در شرایط خاص ترخیص ۱۱۸ هزار تن کالای اساسی از مناطق آزاد در کمتر از دو هفته
۱۲:۲۰ ۱۴۰۳/۱۰/۲۳

رونق صادرات باکارت بازرگانی اجاره‌ای وزیان جدی تولیدکنندگان

عضو هییت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت گفت: در یک مقطع زمانی صادرات محصولات فولادی به دست دلالان افتاد، در غیاب تولیدکنندگان صادرات با کارتهای یکبارمصرف اوج گرفت و این رویکرد چالش جدی برای تولیدکنندگان ایجاد کرد.
رونق صادرات باکارت بازرگانی اجاره‌ای وزیان جدی تولیدکنندگان
کد خبر:۱۲۸۸۰

به گزارش اقتصاد معاصر؛ شکری عضو هییت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه  چالش‌های رفع تعهد و پیمان سپاری ارزی در مقطعی برای تولیدکنندگان با چالش جدی رو به رو شد، گفت: شرایط به نحوی شد که دلالان محصولات صادراتی تولیدکنندگان را ریالی می‌خریدند و با کارتهای اجاره ای و یکبار مصرف اقدام به خارج کردن  و صادرات بدون برگشت محصولات تولیدی از جمله اقلام مختلف فولادی کردند. کار تاجایی پیش رفت که صادرات رسمی 100میلیون دلاری در یک زیر مجموعه زنجیره فولاد تقریبا به صفر رسید.

آرمان خالقی دبیرخانه صمت در ادامه "همایش بررسی چالش‌های ناترازی انرژی در صنعت" با اشاره به اینکه هر اتفاق قیمتی در صنایع بالادستی رخ بدهد در تمام زنجیره ارزش از خودرو تا مسکن تاثیر گذار خواهد بود. گفت: برای کنترل قیمت در صنایع پایین دستی، باید مراقب تغییرات  این صنایع بالادستی و مولد باشیم.

در این نشست، آنوش رهام نیز با اشاره به اینکه، ظرفیت افزایش تولید برق 1.7درصد اما رشد پیک مصرف حدود 5درصد است، گفت: امروز 12هزار‌مگا وات شکاف عرضه و تقاضای برق داریم. بخش خصوصی و صنعت از پنج سال پیش چاره اندیشی ناترازی را کرده بود اما صدور مجوزهای واردات اقلام مرتبط از جمله انرژی تجدید پذیر مانند هفت خان بود. چالش انرژی صنایع یک بحران جدی قلمداد میشود و زمین‌گیر شدن آنها مشکلات جدی برای کشور ایجاد میکند./ تسنیم