۱۰:۲۰ ۱۴۰۳/۱۱/۲۴
نماینده مردم اهواز در گفت‌و‌گو با «اقتصاد معاصر»؛

مستاجرانِ بدهکار گرفتار در بلاتکلیفی نهضت ملی مسکن؛ بانک‌ها پای‌کار نیستند

نماینده مردم اهواز در مجلس ضمن انتقاد از تعطیلی پروژه‌های نهضت ملی مسکن، گفت: در دولت قبل کار‌های خوبی شروع شد اما پس از جابه‌جایی مسوولان استانی، کار نهضت ملی مسکن به بن‌بست خورد، مردم می‌گویند که تا دیروز مستاجر بودیم، امروز مستاجر بدهکاریم و نمی‌دانیم تکلیف واحد‌های مسکونی ما چه خواهد شد؛ ۲.۶ میلیون نفر از مردم درگیر این وضعیت هستند.
مستاجرانِ بدهکار گرفتار در بلاتکلیفی نهضت ملی مسکن؛ بانک‌ها پای‌کار نیستند
کد خبر:۱۴۷۶۴

مجتبی یوسفی، نماینده مردم اهواز در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصاد معاصر در ارزیابی وضعیت پروژه‌های نهضت ملی مسکن و سرعت پیشرفت آن‌ها اظهار داشت: همه پروژه‌های نهضت ملی مسکن حداقل در استان خوزستان تعطیل‌ است. البته در دولت شهید رئیسی کار‌های خوبی شروع شد اما پس از جابه‌جایی مسوولان استانی، کار به بن‌بست خورد.

وی ادامه داد: یکی از مشکلات مردم در استان خوزستان، عدم به نتیجه رسیدن پروژه‌های مسکن مهر بوده که این موضوع ناشی از ضعف مدیران استانی بوده است. ما جلساتی را برگزار کردیم و در حال حاضر مدیریت جدید، کار‌هایی را آغاز کرده است. البته قصد ندارم همه چیز را مثبت جلوه دهم اما استانداران و فرمانداران باید علاوه بر حضور در افتتاحیه‌ها، برای حل مشکلات مردم نیز پیگیری‌های لازم را جدی انجام دهند. 

وی افزود: برخی مسوولان استانی را می‌بینیم که هیچ افتتاحیه‌ای را از دست نمی‌دهند اما وقتی مردم مطالبه دارند -مثلا در موضوعات امنیتی، اشتغال یا عدالت در جذب و استخدام‌ها در شرکت‌های صنعتی- پاسخی نمی‌دهند. 

یوسفی گفت: در سال‌های ۹۸، دو بار رانش کوه در منطقه منبع آب و حصیرآباد اهواز اتفاق افتاد که باعث جان باختن دو خانواده شد. پس از آن، صحبت‌هایی در سطح استانی و ملی مطرح شد اما راه‌حل پیشنهادی این بود که مردم به شهر‌های جدید منتقل شوند، در حالی که این شهر‌های جدید ۷۰ کیلومتر از مرکز فاصله دارند و هزینه‌های رفت‌وآمد ماهیانه ۶ تا ۷ میلیون تومان را برای آن‌ها ایجاد می‌کرد. اگر کسی چنین پولی داشته باشد، این پول را برای اجاره خانه‌ای در اهواز پرداخت می‌کند، زیرا زیرساخت‌های لازم در شهر‌های جدید فراهم نشده بود. 

عضو هیات رئیسه مجلس تصریح کرد: پروژه‌های مسکن در کشور، متاسفانه یا تعطیل شده‌اند یا تسهیلات بانکی به آن‌ها تعلق نمی‌گیرد. البته وزارت راه و شهرسازی پیگیری‌هایی را آغاز کرده است،. با پیگیری‌های انجام‌شده، اولین جلسه شورای عالی مسکن در دولت جدید تشکیل شد اما اختصاص تسهیلات باید با سرعت بیشتری انجام شود. 

وی عنوان کرد: به عنوان مثال، ۱۶۸۰ واحدی که در اهواز ما شروع کردیم، حدود یک سال است که بلاتکلیف مانده است. نگرانی ما این است که با توجه به خطر رانش زمین، این پروژه‌ها در وضعیت بحرانی قرار بگیرند. مدیر جدید که منصوب شده، باید هرچه سریع‌تر وارد عمل شود. ما هم در مجلس کمک می‌کنیم اما سیستم بانکی هم باید تسهیلات را پرداخت کند. 

نماینده مردم در مجلس گفت: مردم می‌گویند که تا دیروز مستاجر بودیم، امروز مستاجر بدهکاریم و نمی‌دانیم تکلیف واحد‌های مسکونی ما چه خواهد شد؛ ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر از مردم ایران درگیر این وضعیت هستند. برخی از مسوولان باید متوجه باشند که باید به وزیر راه و شهرسازی کمک کنیم. مجلس آماده همکاری است اما سیستم بانکی و سایر نهاد‌ها نیز باید همکاری کنند تا این مشکل حل شود. این موضوع باید پیگیری شود، زیرا مردم از ما کار می‌خواهند، نه سخنرانی.

ارسال نظرات