۳۰/فروردين/۱۴۰۴ | ۰۳:۳۵
واریز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی دهک‌های ۴ تا ۷ امروز+ کد دستوری استعلام کالابرگ و دهک بندی وقفه ۲ ساله صدور پرونده های جدید مالیاتی برای خانه‌های خالی وصول ۴۶۲ میلیارد تومان مالیات از خانه‌های لوکس طی۳سال+جدول توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر با منابع صندوق توسعه ملی آیا خرید ۱۱ قلم کالای اساسی برای شارژ کالابرگ قابل رصد است؟ آخرین اخبار از ساماندهی کارکنان دولت+ زمان تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی مزایده سیم‌کارتهای توقیفی آغاز شد «طیب‌نیا»؛ گزینه‌ اصلی دولت برای وزارت اقتصاد وزارت اقتصاد: یک ریال وجه نقد رسوبی در حساب دستگاهها نیست منشأ تناقض آمار رشد در مناظره نیلی و خاندوزی قانون مالیات برخانه‌های خالی در تنگنای نقص اطلاعات ادامه طرح کالابرگ در ۱۴۰۴ مشروط شد واریز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی امروز ۲۰ فروردین ۱۴۰۴+ نحوه استعلام و اعتراض تعیین تکلیف مالیات ارزش افزوده قراردادهای تامین اجتماعی واریز کالابرگ الکترونیکی + جزییات شارژ یارانه کودکان+ مشمولان میزان افزایش حقوق کارمندان در ۱۴۰۴+ حق عائله مندی و حق اولاد+ مبلغ

دستاورد‌های اموال تملیکی در ۱۴۰۳

همکاری قوه قضاییه و سازمان اموال تملیکی در سال ۱۴۰۳ دستاورد‌های زیادی داشته است.
دستاورد‌های اموال تملیکی در ۱۴۰۳
کد خبر:۱۹۳۹۳

به گزارش اقتصاد معاصر؛  در سال‌های اخیر، سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی با حمایت‌های قوه قضاییه به دستاورد‌های قابل توجهی در حوزه مدیریت و فروش اموال منقول دست یافته است.

همکاری این سازمان با دستگاه قضایی، به‌ویژه از طریق تعامل سازنده با دادستانی‌های استان‌ها، زمینه را برای تحقق اهداف کلان اقتصادی و شفافیت در فرآیند‌های اجرایی فراهم کرده است.

بررسی عملکرد سال ۱۴۰۳ نشان می‌دهد که این تعاملات مثبت قضایی و اجرایی، منجر به تحولی چشم‌گیر در روند تعیین‌تکلیف اموال شده است.

 رشد قابل توجه حجم معاملات، افزایش چند برابری حراج‌های خرده‌فروشی و استقبال گسترده مردم از مزایده‌های الکترونیکی، همگی گواهی بر تأثیرگذاری این همکاری‌های بین‌دستگاهی است.

نگاهی به آمار و ارقام عملکردی، تصویری گویا از نتایج این همکاری ارائه می‌دهد. در سال گذشته، شاهد تحقق بیش از ۵۱ هزار میلیارد تومان تعیین‌تکلیف اموال منقول بوده‌ایم که بخش عمده آن مرهون بستر‌های قانونی و اجرایی فراهم شده توسط قوه قضاییه بوده است.

این موفقیت‌ها در حالی محقق شده که رویکرد الکترونیکی‌سازی فرآیند‌ها و شفافیت در اجرا، به عنوان ۲ اصل کلیدی در تمام مراحل کار مدنظر قرار گرفته است.

در همین زمینه سعید غلامی‌باغی، معاون بهره‌برداری و فروش سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی به تشریح اقدامات صورت‌گرفته در بخش اموال منقول پرداخت و گفت: در ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۳، بخش زیادی از کالا‌های در اختیار سازمان تعیین‌تکلیف شد.

وی با بیان اینکه یک‌هزار و ۳۰۳ حراج خرده‌فروشی توسط سازمان در یک‌سال گذشته برگزار شد، افزود: بیش از ۳ هزار میلیارد ریال کالا به فروش رسید که با رشد یک‌هزار و ۱۰۰ درصدی مواجه بوده است.

معاون بهره‌برداری و فروش سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی تاکید کرد: همچنین ۱۲۰ هزار نفر در این حراج‌ها شرکت کردند و بیش از ۲۵ هزار قلم کالا به فروش رفته است.

غلامی‌باغی با بیان اینکه سازمان برای تعیین‌تکلیف کالا‌ها از تمام روش‌هایی که قانون مجوز آن را داده استفاده کرده است و همه روش‌های تعیین‌تکلیف دارای رشد بوده‌اند، گفت: ۹۷ درصد فروش از طریق الکترونیکی و تنها ۳ درصد فروش غیر الکترونیکی بود، اما نکته قابل اهمیت این است که میزان فروش مذاکره‌ای با کاهش ۸ درصدی روبه‌رو بوده است.

وی در مورد استان‌های رتبه‌دار در فروش اموال تملیکی اظهار کرد: استان‌های هرمزگان، تهران و آذربایجان‌غربی رتبه اول تا سوم بالاترین فروش را داشته‌اند.

معاون بهره‌برداری و فروش سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی با بیان اینکه طی سال گذشته ۵۱ هزار میلیارد تومان در بخش منقول تعیین‌تکلیف شد، اظهار کرد: در بخش منقول تعداد ۳۲ مزایده برگزار شد و حدود ۱۵ هزار میلیارد تومان نیز کالا به فروش رسید.

غلامی تصریح کرد: اهداف محقق‌شده سازمان در سایه تعامل با دستگاه قضایی صورت‌گرفته و همکاری دادستانی‌ها در استان‌ها موجب تسریع در تعیین‌تکلیف کالا‌ها شده است./ میزان

ارسال نظرات