۰۵/مرداد/۱۴۰۴ | ۱۳:۵۳
کاهش تعداد دام سبک پرواری در بهار سال جاری سه دستورالعمل جدید با موضوع تعدیل حق‌الزحمه خدمات ابلاغ شد فهرست انواع گوشت و فرآورده معاف از مالیات ارزش افزوده اعلام شد ذخایر برنج دولتی به موقع وارد بازار نشد یارانه کدام دهک‌ها حذف می‌شود؟ تمدید مهلت استرداد اظهارنامه و بخشودگی جرایم مالیات ارزش افزوده بهار ۱۴۰۴ پیش‌بینی تردد ۳.۷ میلیون زائر از مرزهای زمینی کشور در اربعین ۱۴۰۴ تلاش‌های ایران برای خروج از لیست سیاه FATF برای منافع ملی است پیامک‌های مالیاتی تنها با سرشماره MALIAT معتبر است مجوز رهبر انقلاب به صندوق توسعه ملی برای سرمایه‌گذاری در انرژی ساعت کاری این ادارات تا پایان هفته تغییر کرد+ جزییات معافیت مالیاتی گوشت شترمرغ و امعاء و احشاء دام سبک و سنگین واریز کالابرگ الکترونیکی امروز ۳۰ تیر ۱۴۰۴+ مبلغ + نحوه استعلام و مشمولین فرصت دوباره برای ثبت اعتراض مالیاتی تا ۷ مرداد تمدید شد افزایش ۴ میلیونی پایگاه مؤدیان با رویکرد جدید مالیاتی سخنان جدید وزیر کار درباره دهک‌بندی خانوارها

مدیریت، حلقه گمشده اقتصاد کشور/ لزوم استفاده از مشاوران حرفه‌ای در برنامه‌های توسعه

رئیس انجمن مشاوران مدیریت ایران، در نشست این انجمن به مناسبت روز جهانی مشاوران مدیریت، مدیریت را حلقه گمشده اقتصاد، سیاست و مسائل اجتماعی کشور دانست و خواستار استفاده از مشاوران حرفه‌ای مدیریت در تدوین و اجرای برنامه‌های توسعه شد. وی تأکید کرد که فقدان نگاه مدیریتی در برنامه‌های توسعه کشور باعث شده تنها ۲۰ تا ۳۰ درصد این برنامه‌ها اجرایی شود.
مدیریت، حلقه گمشده اقتصاد کشور/ لزوم استفاده از مشاوران حرفه‌ای در برنامه‌های توسعه
کد خبر:۲۵۳۰۰

به گزارش خبرنگار اقتصاد معاصر؛ شکرخدایی، رئیس انجمن مشاوران مدیریت ایران، با اشاره به نقش کلیدی مشاوران مدیریت در حل مسائل بنگاه‌ها و سیاست‌گذاری‌ها، اظهار داشت: «مشاوره مدیریت حرفه‌ای، شغلی است که برای حل مسائل پیچیده مدیریتی در بنگاه‌ها و نهادها شکل گرفته است. برخلاف اقتصاددانان که در تحلیل توانمندند، مشاوران مدیریت با انتخاب راهکارهای عملیاتی، مسائل را حل می‌کنند.» وی افزود که برنامه‌های توسعه کشور عمدتاً توسط اقتصاددانان نوشته شده و به دلیل نبود نگاه مدیریتی، بخش عمده‌ای از آن‌ها اجرا نشده است.

رئیس انجمن مشاوران مدیریت با انتقاد از تداوم حضور مدیران کم‌تجربه از دهه‌های گذشته در مناصب کلیدی، گفت: «پس از انقلاب، جوانان ۲۳-۲۴ ساله بدون تجربه، مدیریت کشور را بر عهده گرفتند و تصمیمات اشتباه آن‌ها هزینه‌های زیادی به کشور تحمیل کرد. هنوز هم برخی از این افراد مانع حضور مدیران جوان‌تر هستند.» وی پیشنهاد کرد که مدیران جدید از مشاوران حرفه‌ای مدیریت بهره‌مند شوند، همان‌گونه که از مشاوران حقوقی استفاده می‌کنند.

شکرخدایی با ارائه آمار، اعلام کرد: «در ایران ۳۴۰ شرکت مشاوره مدیریت فعال هستند که بیش از هزار مشاور حرفه‌ای را در بر می‌گیرند. این مشاوران در اصلاح ساختار وزارتخانه‌ها، گمرک، ریاست‌جمهوری و حتی استارتاپ‌ها نقش دارند.» وی افزود که گواهینامه حرفه‌ای مشاوره مدیریت ایران در ۷۰ کشور دنیا معتبر است و این ظرفیت می‌تواند به توسعه مدیریت در کشور کمک کند.

وی از چالش‌های این صنعت به فعالیت افرادی اشاره کرد که بدون گواهینامه حرفه‌ای خود را مشاور مدیریت معرفی می‌کنند و خواستار شفاف‌سازی در این زمینه شد. شکرخدایی تأکید کرد: «مشاور مدیریت کسی است که گواهینامه صلاحیت حرفه‌ای از انجمن داشته باشد، مشابه راننده‌ای که گواهینامه رانندگی دارد.»