۰۵/مرداد/۱۴۰۴ | ۱۷:۰۳
تضمین امنیت غذایی و چالش‌های آبی روی میز کمیسیون کشاورزی عملکرد اقتصادی کشور در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه دستور کار این هفته مجلس وزیر ارتباطات در کمیسیون صنایع می‌رود درخواست تحقیق و تفحص از نظام بانکی پای تیم اقتصادی دولت را به کمیسیون عمران کشاند عارف: تامین مسکن مردم از اولویت‌های مهم دولت چهاردهم است نمایندگان تهران راه های رفع بحران آب در پایتخت را بررسی کردند پزشکیان: دولت وارث بسیاری از ناترازی‌هاست/آمادگی داریم با اپوزیسیون هم گفت‌وگو کنیم ارز ترجیحی را در جنگ برای کنترل قیمت‌ها برگرداندیم/ برخی بازسازی‌ها تا دو سال زمان می‌برد پزشکیان: ذخایر آب نگران‌کننده‌ است بقایی: در شرایط فعلی برنامه‌ای برای مذاکره با آمریکا نداریم / پیگیری حقوقی تجاوزات رژیم صهیونیستی ادامه دارد وزرای جهاد کشاورزی و صمت به کمیسیون کشاورزی می‌روند انتقاد از تاخیر در اجرای مرحله سوم ارائه کالا برگ پزشکیان: راهکارهای رفع چالش کم‌آبی باید ریشه‌ای و منطقه‌محور باشد اعضای هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس انتخاب شدند/ «موسی احمدی»رئیس ماند بررسی جزئیات گزارش عملکرد وزارت کشور در تجاوز رژیم صهیونیستی
یک عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی

مدنی‌زاده علاوه بر فعالیت‌های دانشگاهی درگیر مباحث عینی و عملیاتی اقتصاد هم بوده است

عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه خوارزمی، حضور مدنی‌زاده به عنوان وزیر آینده اقتصاد را فرصتی مهم برای پیشبرد اصلاحات ساختاری و کلان کشور دانست و با اشاره به سوابق تخصصی وی، ابراز امیدواری کرد که چالش‌های مهم اقتصادی با مدیریت ایشان سامان یابد.
مدنی‌زاده علاوه بر فعالیت‌های دانشگاهی درگیر مباحث عینی و عملیاتی اقتصاد هم بوده است
کد خبر:۲۵۳۴۷

حسن چنارانی، عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه خوارزمی در حاشیه نشست «مختصات و افق‌های لازم در وزیر اقتصاد آینده» در گفت‌وگو با اقتصاد معاصر اظهار داشت: با توجه به شرایط فعلی اقتصاد کشور و مسائل متکثر در حوزه‌هایی همچون اصلاح ساختاری بودجه، نظام بانکی، حکمرانی شرکتی دولتی و خصوصی‌سازی، حضور یک اندیشمند اقتصادی با ذهن منظم و مسلط بر اقتصاد کلان در راس وزارت اقتصاد، ضرورتی جدی است. 

وی افزود: سوابق مدنی‌زاده نشان می‌دهد که علاوه بر فعالیت‌های دانشگاهی، همواره درگیر مباحث عینی و عملیاتی اقتصاد ایران بوده‌اند. مشارکت موثر ایشان در تدوین طرح‌های کلانی همچون اصلاح نظام بانکی، با وجود برخی نقدها، نمونه‌ای از این رویکرد است. 

به گفته چنارانی، شناخت گسترده مدنی‌زاده از بدنه کارشناسی و دستگاه‌های اجرایی، یک مزیت کلیدی برای تعامل موثر در پیشبرد سیاست‌های اقتصادی خواهد بود. وی در تعامل مستمر با کارشناسان و دستگاه‌های مختلف، ساعت‌ها در مباحثات تخصصی حضور داشته‌ و این سابقه باعث می‌شود حضورش در وزارت اقتصاد برای بدنه کارشناسی ناآشنا نباشد. 

این عضو هیات علمی تاکید کرد: اقتصاد کشور نیازمند تصمیم‌گیری‌های فنی و پیچیده است؛ هرچند که در ظاهر ساده جلوه می‌کند و بسیاری به‌ راحتی اظهار نظر می‌کنند اما مدنی‌زاده در لایه‌های کارشناسی می‌تواند به‌ خوبی این موضوعات را مدیریت کند. 

چنارانی در پایان با اشاره به ویژگی‌های جوانی و تسلط علمی مدنی‌زاده و هم‌سویی با مفاد بیانیه گام دوم انقلاب ابراز امیدواری کرد که با همکاری دولت، مجلس و بدنه کارشناسی، وزارت اقتصاد بتواند در مسیر تحقق ایده‌آل‌های اقتصادی کشور حرکت کند.

کد ویدیو