۰۴/مرداد/۱۴۰۴ | ۰۱:۴۷
عارف: تامین مسکن مردم از اولویت‌های مهم دولت چهاردهم است نمایندگان تهران راه های رفع بحران آب در پایتخت را بررسی کردند پزشکیان: دولت وارث بسیاری از ناترازی‌هاست/آمادگی داریم با اپوزیسیون هم گفت‌وگو کنیم ارز ترجیحی را در جنگ برای کنترل قیمت‌ها برگرداندیم/ برخی بازسازی‌ها تا دو سال زمان می‌برد پزشکیان: ذخایر آب نگران‌کننده‌ است بقایی: در شرایط فعلی برنامه‌ای برای مذاکره با آمریکا نداریم / پیگیری حقوقی تجاوزات رژیم صهیونیستی ادامه دارد وزرای جهاد کشاورزی و صمت به کمیسیون کشاورزی می‌روند انتقاد از تاخیر در اجرای مرحله سوم ارائه کالا برگ پزشکیان: راهکارهای رفع چالش کم‌آبی باید ریشه‌ای و منطقه‌محور باشد اعضای هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس انتخاب شدند/ «موسی احمدی»رئیس ماند بررسی جزئیات گزارش عملکرد وزارت کشور در تجاوز رژیم صهیونیستی فعلا نیازی به اصلاح بودجه نمی‌بینیم/ سرمایه‌گذاری برای تولید ۲۵۰ هزار بشکه نفت تصویب شد طرح تشکیل ۲ وزارتخانه جدید «انرژی» و «آب و محیط‌زیست» در مجلس کلید خورد تاکنون هیچ بسته معیشتی ویژه برای کارگران واحدهای تولیدی جنگ‌زده در نظر گرفته نشده است واکنش ایران به مکانیسم ماشه و تجاوز نظامی قاطع و متناسب خواهد بود

انتقاد نماینده مجلس از وجود بازار سیاه دارو

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: کمبود دارو، بازار سیاه دارو و ورود داروهای تقلبی و بی‌کیفیت را گسترش داده و نارضایتی گسترده‌ای در پی داشته است.
انتقاد نماینده مجلس از وجود بازار سیاه دارو
کد خبر:۲۹۲۹۶

به گزارش اقتصاد معاصر؛ سلام ستوده، خواستار اصلاحات جدی در حوزه سلامت شد و با اشاره به دستاوردهای نظام سلامت در سال‌های اخیر، افزود: با وجود برخی پیشرفت‌ها در حوزه سلامت همچنان نارضایتی گسترده‌ای در میان مردم وجود داشته و کمبود پزشک، ضعف زیرساخت‌های درمانی و مشکل تأمین دارو، از اصلی‌ترین نگرانی‌های مردم در سراسر کشور است.

 

وی با اشاره به توسعه شهرها، روستاها و مراکز دهستانی، گفت: سطح انتظار مردم از خدمات درمانی و بهداشتی بالا رفته اما امکانات متناسب با این توسعه پیش نرفته و به‌ویژه در حوزه پزشک عمومی، با کمبود جدی در بسیاری از مراکز درمانی مواجه هستیم.

 

ستوده با انتقاد از اینکه ۳۰ هزار پزشک عمومی در هیچ جایی مشغول نیستند و طبابت نمی‌کنند، ادامه داد: متأسفانه بسیاری از پزشکان عمومی نیز پس از فارغ‌التحصیلی، بدون انجام تعهد خدمت در مناطق کم‌برخوردار، مستقیماً به‌دنبال افتتاح مطب خصوصی و درآمدزایی سریع می‌روند؛ این رویکرد ناعادلانه است و به مردم آسیب می‌زند در حالی که باید چند سال به‌صورت تعهدی در مناطق مختلف کشور خدمت کنند، بلافاصله مجوز مطب می‌گیرند.

 

وی با انتقاد از کمبود جدی پزشک در بسیاری از مناطق و مراکز درمانی مناطق محروم، افزود: وضعیت پزشکان متخصص در مناطق محروم نیز نگران‌کننده است زیرا یا اصلاً وجود ندارند یا همکاری لازم را ندارند و این موضوع موجب نارضایتی شدید مردم در شهرها و روستاها شده است.

 

ستوده با انتقاد از وضعیت زیرساخت‌های درمانی، تصریح کرد: بیش از ۷۵ درصد پایگاه‌های سلامت در کشور اجاره‌ای هستند که اغلب هم فرسوده‌اند و از نظر بهداشتی در شرایط مناسبی قرار ندارند و این مسئله به‌ویژه در شهرهای کوچک و روستاها بیشتر نمود دارد و ساختمان‌های قدیمی و تجهیزات ناکارآمد، نشانه‌ای از ضعف جدی در حوزه زیرساخت سلامت کشور است.

 

وی با تأکید بر لزوم احداث مراکز بهداشتی جدید و نوسازی پایگاه‌های موجود، گفت: دولت باید در این زمینه، تأمین اعتبار جدی و پروژه‌محور را در دستور کار قرار دهد.

 

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس همچنین به بحران تأمین دارو و گرانی بی‌سابقه آن اشاره کرد و افزود: با وجود تلاش‌های قابل توجه شرکت‌های دانش‌بنیان و داروسازان کشور، همچنان وابستگی به واردات مواد اولیه و تحریم‌ها باعث شده مردم با کمبود دارو مواجه باشند.

 

ستوده ادامه داد: کمبود دارو، بازار سیاه دارو و ورود داروهای تقلبی و بی‌کیفیت را گسترش داده و نارضایتی گسترده‌ای در پی داشته است؛ باید اقدامات فوری در حوزه تولید داخلی دارو و مقابله با واسطه‌گری و احتکار انجام شود.

 

وی گفت: انتظار ما از دولت و وزیر بهداشت، این است که تحول اساسی و اجرایی در حوزه سلامت رقم بزنند؛ گرچه اقدامات اولیه انجام شده اما نارضایتی مردم پابرجا است و باید با رویکرد جهادی و مردمی وارد عمل شوند./مهر

برچسب‌ها:
دارو مجلس