۲۸/ارديبهشت/۱۴۰۴ | ۰۰:۰۷
زمان واریز یارانه جدید دولت اعلام شد قیمت پایه و شرایط واگذاری سه مجموعه سوارکاری تصویب شد شناسایی فرار مالیاتی ۶۷۷ همتی در یک صندوق قرض‌الحسنه شناسایی ۳۵۰ فعال بازار رمز ارز که فرار مالیاتی داشتند پاسخ رئیس کل مالیاتی به ابهامات فراخوانهای ارزش افزوده نرخ مالیات پرسودترین شرکتها صفر تا ۱۰ درصد بوده است شرایط توقیف اموال مودیان مالیاتی ابلاغ شد+ سند اعلام آخرین مهلت استفاده از اعتبار مرحله اول کالابرگ الکترونیکی+ جزییات مهلت شرکت در مزایده ۶۲۱ اموال تملیکی تمدید شد ۷۰ درصد هزینه‌های جاری دولت از مالیات تأمین شد سهم مالیات از تولید ناخالص داخلی به ۸ درصد رسیده است گزارش سازمان حسابرسی از بدهی مالیاتی رایتل سازمان امور مالیاتی: باید با جدیت وارد حوزه رمز ارز شویم ابلاغ دستورالعمل تأسیس و فعالیت کارگزاری‌های جذب سرمایه اخبار جدید درباره تغییر ساعت کاری ادارات + جزییات پیشی گرفتن قطری ها در فشار افزایی مهاجرت گاز را به دنبال دارد

کسری بودجه ۱۴۰۲ چه قدر بود؟

مدیر کل دفتر مطالعات بخش عمومی واقتصاد وزارت اقتصاد گفت: در سال گذشته طبق اعلام مسئولان ۳۰۰ تا ۸۰۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه داشته‌ایم اما دیوان محاسبات کسری بودجه۴۰۰ هزار میلیاردی راتایید کرده است.
کسری بودجه ۱۴۰۲ چه قدر بود؟
کد خبر:۵۴۹۹

به گزارش اقتصاد معاصر؛ ارائه راهکارهای عملیاتی علی رغم آنکه  در اجرای بودجه کمک می کند می تواند زمینه ساز  تقویت اقتصاد  کشور  شود.

 

در طول سال های گذشته  بحث سود شرکت های  دولتی در راستای مدیریت بهتر بودجه مطرح  شده بود که در این زمینه هم  برای  بودجه  امسال راهکارهای لازم ارائه شده است.

 

 ناترازی بودجه وکسری بودجه در بسیاری از کشورهای دنیا مطرح بوده است و  اگر بودجه درست نوشته و اجرا شود یک آیینه  تمام نما از سیاست های اقتصادی کشور به شمار می رود.

 

 بررسی و ارائه راهکار برای حل ناترازی کسری بودجه کمک می کند که  تاترازی را بشکافیم و از طریق آن بتوانیم بخشی از کمبودها را جبران کنیم.

 

کسری بودجه و ناترازی تعریف حقوقی مشخصی ندارد و زمانی که یک عدد و فرمول مطرح می شود  از آن  برداشت های مختلفی می شود کرد اما  آن چیزی که مصطلح شده شکاف بین منابع مصوب و درآمد ها  است که در این زمینه ما سعی کردیم از طریق ارائه راهکارهای مختلفی بخشی از این کمبودها را جبران کنیم.

 

در خصوص امار مرتبط با کسری بودجه در سال قبل افضلی  مدیر کل دفتر مطالعات بخش عمومی واقتصاد اسلامی با بیان اینکه در مورد کسری بودجه سناریوهای مختلفی مطرح شده است گفت:برخی از اعدادی که در این بخش مطرح شده شامل 300 تا 800 هزار میلیارد تومان بوده اما طبق آخرین آمارهایی که دیوان محاسبات گفته در سال گذشته 400 هزار میلیارد تومان کسری بودجه داشته ایم.

 

وی گفت: همچنین در تعاریف ناترازی آمده است که به میزان هزینه هایی که صورت می گیرد کشور درآمد نداشته باشد که در وضعیت کنونی کشور این موضوع وجود ندارد و  تمامی اوراقی که منتشر می شود برای هزینه های جاری صرف می شود./تسنیم

ارسال نظرات