۲۸/تير/۱۴۰۴ | ۰۴:۳۲
اختلال در دسترسی به برخی سایت‌ها با دامنه ir نرخ آبونمان تلفن ثابت تغییر کرد/ نرخ جدید اعلام شد وزیر ارتباطات:اینترنت به شرایط قبل بازگشت پایان مهلت استفاده از بسته اینترنت ۵۰ گیگابایتی ثابت از امروز مکالمات تلفن ثابت تا پایان تیر رایگان شد صادرات خدمات فناوری اطلاعات از کالا‌ها مهم‌تر است/ ضرورت اصلاح قوانین و تقویت مطالبه‌گری بخش خصوصی هدف یک میلیارد دلاری صادرات فناوری اطلاعات دست‌نیافتنی است/ نیاز به تغییر قوانین و حمایت دولت ابلاغ مصوبه تشکیل کمیته تسهیل کسب‌وکارهای دیجیتال معرفی کتابی برای کاربرد هوش مصنوعی در تحقیقات علمی دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو اضافه شدن خدمات جدید در پنجره دولت هوشمند تا ۱ ماه آینده آغاز ساماندهی سکوهای تبادل رمزارز با تشکیل کارگروه موقت تنظیم‌گری افزایش ۵۰ درصدی ترافیک عبوری داده از کشور ماهواره «پارس ۲» به‌زودی در صف پرتاب قرار می‌گیرد کلیات سند جامع ترویج و ارتقای سواد فضای مجازی تصویب شد تعرفه اینترنت همراه افزایش پیدا نمی‌کند
۰۰:۴۳ ۱۴۰۳/۰۸/۲۹

چرا اکثر برنامه‌ها در Google Play رایگان هستند؟

هنگامی که تلفن‌های هوشمند عرضه شدند، برنامه‌ها رایگان نبودند؛ اما با گذشت زمان تعداد برنامه‌ها افزایش یافت و قیمت‌ها کاهش یافت.
چرا اکثر برنامه‌ها در Google Play رایگان هستند؟
کد خبر:۸۳۸۱

به گزارش اقتصاد معاصر؛ مردم برنامه‌های زیادی را نصب و سعی می‌کنند برنامه‌ای متناسب با نیاز خود پیدا کنند و به دلیل این که برگرداندن پول بسیار دشوار است و ده‌ها برنامه مشابه وجود دارد. امتحان کردن برنامه و سپس خرید یا استفاده از نسخه رایگان که باعث شده دانلود‌ها به صد‌ها هزار یا میلیون‌ها برسد، عادی شده است.

اکثر برنامه‌های کاربردی در فروشگاه گوگل پلی به دلایل مختلفی رایگان هستند که مهمترین آن‌ها عبارتند از:

نمونه Freemium: بسیاری از برنامه‌ها از این مدل استفاده می‌کنند، به گونه‌ای که برنامه برای دانلود رایگان است؛ اما کاربران می‌توانند برای ویژگی‌ها، محتوا یا قابلیت‌های اضافی هزینه کنند و به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد پایگاه کاربر بزرگ‌تری را جذب کنند.

درآمد تبلیغات: توسعه و نگهداری اپلیکیشن‌ها نیازمند سرمایه گذاری قابل توجهی در زمان، تلاش و منابع است.

برنامه‌های رایگان اغلب به تبلیغات به عنوان منبع درآمد اصلی خود برای پشتیبانی از عملیات خود متکی هستند. زیرا راهی را در اختیار توسعه دهندگان قرار می‌دهد تا از برنامه‌های خود بدون دریافت هزینه مستقیم از کاربران کسب درآمد کنند.

با ارائه رایگان این برنامه، توسعه‌دهندگان می‌توانند به کاربران بیشتری دسترسی پیدا کنند و از طریق تعداد نمایش‌ها و کلیک‌های تبلیغاتی کسب درآمد کنند؛ هرچه کاربران بیشتری دریافت کنند، افراد بیشتری می‌توانند برای آن‌ها تبلیغ کنند و درآمد بیشتری کسب کنند.

این تبلیغات به توسعه‌دهندگان اپلیکیشن امکان می‌دهد درآمدی ایجاد کنند که به پوشش هزینه‌ها، تامین مالی به‌روزرسانی‌های آتی کمک می‌کند و برنامه را آزادانه در دسترس مخاطبان وسیع‌تری قرار می‌دهد و در عین حال سود بیشتری را تضمین می‌کند.

جذب کاربر: داشتن یک برنامه رایگان می‌تواند به توسعه دهندگان کمک کند تا پایگاه کاربری خود را به سرعت ایجاد کنند.

پایگاه کاربر بزرگ‌تر منجر به نرخ‌های تعامل و ماندگاری بالاتر برنامه می‌شود که بعداً می‌توان از طریق روش‌های مختلف، مانند خرید‌های درون‌برنامه یا اشتراک، کسب درآمد کرد.

رقابت در بازار: بازار اپلیکیشن‌ها بسیار رقابتی است و ارائه یک اپلیکیشن رایگان می‌تواند به توسعه‌دهندگان کمک کند تا کاربران را از جایگزین‌های پولی دور کنند.

جمع‌آوری داده‌ها: برخی از برنامه‌ها ممکن است به‌عنوان وسیله‌ای برای جمع‌آوری داده‌های کاربر رایگان باشند که می‌تواند برای تبلیغات هدفمند یا فروش به اشخاص ثالث ارزشمند باشد، اگرچه این امر نگرانی‌هایی را در مورد حفظ حریم خصوصی ایجاد می‌کند.

تبلیغ برند: شرکت‌ها ممکن است برنامه‌های رایگانی را برای تبلیغ برند یا خدمات خود ارائه دهند که ترافیک را به سمت کسب و کار اصلی خود هدایت می‌کند یا کاربران را به خرید محصولات مرتبط ترغیب می‌کند.

در نتیجه، هیچ چیز در دنیای تجارت و بازرگانی رایگان نیست، وقتی برنامه رایگان است، کاربر به کالا تبدیل می‌شود.

به عبارت دیگر، اگر از یک برنامه رایگان استفاده می‌کنید، شما را با تبلیغات بمباران می‌کند، اطلاعاتی را درباره شما جمع‌آوری می‌کند و آن را به یک شخص ثالث یا شرکت تبلیغاتی ناشناس می‌فروشد، نه این که به ردیابی مکان و چت‌های شما اشاره کنیم و عکس‌ها و اثر انگشت بیومتریک شما را ذخیره می‌کند./باشگاه خبرنگاران

برچسب‌ها:
گوگل پلی