۲۹/فروردين/۱۴۰۴ | ۱۵:۲۸
واریز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی دهک‌های ۴ تا ۷ امروز+ کد دستوری استعلام کالابرگ و دهک بندی وقفه ۲ ساله صدور پرونده های جدید مالیاتی برای خانه‌های خالی وصول ۴۶۲ میلیارد تومان مالیات از خانه‌های لوکس طی۳سال+جدول توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر با منابع صندوق توسعه ملی آیا خرید ۱۱ قلم کالای اساسی برای شارژ کالابرگ قابل رصد است؟ آخرین اخبار از ساماندهی کارکنان دولت+ زمان تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی مزایده سیم‌کارتهای توقیفی آغاز شد «طیب‌نیا»؛ گزینه‌ اصلی دولت برای وزارت اقتصاد وزارت اقتصاد: یک ریال وجه نقد رسوبی در حساب دستگاهها نیست منشأ تناقض آمار رشد در مناظره نیلی و خاندوزی قانون مالیات برخانه‌های خالی در تنگنای نقص اطلاعات ادامه طرح کالابرگ در ۱۴۰۴ مشروط شد واریز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی امروز ۲۰ فروردین ۱۴۰۴+ نحوه استعلام و اعتراض تعیین تکلیف مالیات ارزش افزوده قراردادهای تامین اجتماعی واریز کالابرگ الکترونیکی + جزییات شارژ یارانه کودکان+ مشمولان میزان افزایش حقوق کارمندان در ۱۴۰۴+ حق عائله مندی و حق اولاد+ مبلغ

بررسی زمینه‌های همکاری ایران و چین در حوزه اداری

مدیران سازمان اداری و استخدامی کشور در نشستی مشترک با معاون رئیس آکادمی آموزش مقامات تجارت بین‌الملل جمهوری خلق چین، زمینه‌های همکاری در حوزه‌های مختلف را بررسی کردند.
بررسی زمینه‌های همکاری ایران و چین در حوزه اداری
کد خبر:۹۷۷۷

به گزارش اقتصاد معاصر؛  این نشست با حضور کای ژو، معاون رئیس آکادمی آموزش مقامات تجارت بین‌الملل چین در صدر هیئتی ۴ نفره، مدیران این سازمان و نمایندگان وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در سازمان اداری و استخدامی کشور برگزار شد.

در این نشست، ضمن تاکید دو طرف بر اهمیت و لزوم توسعه روابط آموزشی بین ایران و چین، راهبردهای تقویت همکاری‌ در حوزه آموزش و توانمندسازی کارکنان در زمینه‌های تخصصی وزارتخانه‌ها و سازمان‌های دولتی را بر اساس توافقات پیشین بررسی کردند. 

قنبری؛ سرپرست امور آموزش و توسعه منابع انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور، پیشنهادهای این سازمان راب برای برگزاری دوره‌های آموزشی متناسب با نیازهای روز و چالش‌های موجود ارائه و بر افزایش فرصت‌های آموزشی برای کارکنان دولت جمهوری اسلامی ایران در چین تاکید کرد.

بر اساس این گزارش حوزه‌های مورد تاکید در این نشست، توسعة انرژی‌های پاک و تجدیدپذیر، فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی، مقابله با بیماری‌های نوظهور، مدیریت منابع آب و آب‌خیزداری، مقابله با بیابان‌زایی، توسعه صنایع کوچک و متوسط، توسعه بخش کشاورزی، محیط‌زیست و کاهش آلودگی‌ها و توانمندسازی سازمان‌های محلی عنوان شده است.

سیدمحمد شفیعی؛ رئیس مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان اداری و استخدامی کشور نیز با تأکید بر اهمیت موضوعاتی مانند ارتقاء سلامت اداری و مبارزه با فساد، ارتقاء فرهنگ سازمانی، سواد ارتباطی و رسانه‌ای پیشنهاد کرد که در این حوزه‌ها دوره‌های آموزشی برگزار شود.

نمایندگان وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سازمان برنامه و بودجه کشور نیز با ارائه پیشنهادهای خود، بر ضرورت ایجاد پل‌های ارتباطی قوی‌تر و برنامه‌های آموزشی هدفمند تأکید داشتند.

کای ژو؛ معاون رئیس آکادمی آموزش مقامات تجارت بین‌الملل چین، در این نشست اعلام آمادگی کرد که در راستای گسترش همکاری‌های آموزشی و تخصصی، برنامه‌های بیشتری را طراحی و به سازمان اداری و استخدامی کشور معرفی خواهند کرد.

پیشنهادهای طرف چینی به مدیران این سازمان در خصوص اعزام مربیان چینی برای برگزاری دوره‌های گروهی و انفردی مختص مدیران و کارشناسان کشورمان بود و قرار شد تجربیات طرفین در حوزه  بهبود ساختارهای اداری و مدیریتی به اشتراک گذاشته شود.

آکادمی آموزش مقامات تجارت بین‌الملل چین، زیرمجموعه وزارت بازرگانی آن کشور است که به میزبانی سازمان اداری و استخدامی کشور در تهران، نشست بررسی ظرفیت‌های موجود برای گسترش همکاری‌های آموزشی و تبادل تجربیات میان دو کشور برگزار شد.

ارسال نظرات