به گزارش اقتصاد معاصر؛ صمد حسنزاده، رئیس اتاق بازرگانی ایران با حضور در هجدهمین جشنواره تولیدکنندگان، مدیران جوان و شانزدهمین دوره معرفی چهرههای ماندگار صنعت، معدن و تجارت ایران که به همت خانه صنعت، معدن و تجارت جوانان ایران برگزار شد، اظهار داشت: حمایت از جوانان یک ضرورت و انتظار از کارآفرینان جوان برای گسترش «امید» و «نشاط» در کشور و تاکید بر مسؤولیت اجتماعی مضاعفی که مدیران و کارآفرینان جوان نسبت به جامعه جوانان دارند، یک باور است.
اتاق بازرگانی ایران درباره پیگیری طرحی مشترک با وزارت علوم در راستای جلوگیری از مهاجرت نخبگان افزود: در راستای مقابله با مهاجرت نخبگان جوان کشور سعی داشتیم با همکاری وزارت علوم بورسیهای برای اشتغال جوانان پیش از فارغالتحصیل شدن آنها در نظر بگیریم که با تغییرات اخیر وزارتخانه مواجه شدیم و موضوع به تاخیر افتاد.
حسنزاده با بیان این مطلب که ۸۶ هزار واحد فعال در کشور داریم، گفت: طبق آمار ارائه شده، سالانه ۱۰۰ هزار نفر از جوانان از کشور مهاجرت میکنند که امیدواریم با اجرای این طرح مانع از مهاجرت این افراد شویم.
وی پیشنهاد داد: به منظور جبران نقیصههای دیرینهای که در حوزه ارتباط صنعت و دانشگاه وجود دارد و به منظور برداشتن گامی بزرگ برای آشنایی دانشجویان و فارغالتحصیلان دانشگاهی با محیط واقعی کار، دستان دانشجویان جوان را در دستان کارآفرینان و تولیدکنندگان جوان بگذاریم تا چالش «فاصله صنعت و دانشگاه» را به دست جوانان کشور رفع کنیم.
حسنزاده پیوند صنعت و دانشگاه را نیازمند نوعی ساختارسازی و آمادهسازی بسترها دانست و تاکید کرد: آمادهسازی و هماهنگی با تولیدکنندگان و کارآفرینان جوان را در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران بر عهده میگیریم و مطمئن هستم که واحدهای تولیدی همراهی لازم را با این طرح خواهند داشت.