اقتصاد کلان

اقتصاد کلان

بانک

صنعت

کشاورزی

راه و مسکن

اقتصاد بین الملل

انرژی

بازرگانی

بورس

فناوری

سیاست و اقتصاد

کارآفرینی و تعاون

چند رسانه ای

۲۳/اسفند/۱۴۰۳ | ۱۵:۰۴
۱۹:۴۲ ۱۴۰۳/۱۱/۰۲
یک نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با «اقتصاد معاصر»؛

محرومیت‌زدایی از مناطق کمتربرخوردار با مشارکت مردم

یک نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مودیان مالیاتی در سال جاری برای تعیین محل مصرف مالیات خود روی مسئله رفع محرومیت مناطق کمتربرخوردار توجه ویژه‌ای داشتند و خروجی آن تامین مالی بیش از ۳۶۴ پروژه آبرسانی به مناطق محروم از محل دریافت مالیات با انتخاب مستقیم مودیان بوده است.
کد خبر:۱۳۶۳۰

ابوالفضل ظهره‌وند، نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصاد معاصر در خصوص این موضوع که از محل اجرای طرح مشارکت دادن مردم در تعیین محل مصرف مالیات‌ها مبلغ ۶.۷ همت به پروژه‌های عمرانی کشور اختصاص یافته، تصریح کرد: به طور کلی یکی از مشکلاتی که در کشورمان وجود دارد، این است که بخش زیادی از بودجه صرف هزینه‌های جاری می‌شود و در حوزه عمرانی کمبود داریم. بنابراین، هر چقدر مالیات‌ها را به سمت پروژه‌های عمرانی و زیربنایی سوق دهیم، اقدام مثبتی است. 

وی ادامه داد: مشارکت دادن مردم در تعیین محل مصرف مالیات‌ها بیشتر با این رویکرد صورت گرفته است که درآمدهای مالیاتی به سمت تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام یا به طور کلی پیشبرد پروژه‌های عمرانی سوق داده شود. با همین رویکرد، در لایحه بودجه ۱۴۰۴ نیز پیش‌بینی شد که طرح طی سال آتی نیز اجرایی شود. 

این نماینده مجلس در ادامه با اشاره به اهمیت راهبرد جدید مالیاتی دولت در زمینه مشارکت یافتن مردم و سطح دغدغه مهم مردم در رفع محرومیت مناطق کمتر برخوردار گفت: مودیان مالیاتی در سال جاری برای تعیین محل مصرف مالیات خود روی مساله رفع محرومیت مناطق کمتربرخوردار توجه ویژه‌ای داشتند و خروجی آن تامین مالی بیش از ۳۶۴ پروژه آبرسانی به مناطق محروم از محل دریافت مالیات با انتخاب مستقیم مودیان بوده است. 

این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: همچنین از محل اجرای طرح مورد بحث ۲۰۴ پروژه بیمارستانی، ۱۸۷ پروژه توسعه و ساخت راه‌ها، ۵۶ پروژه مرتبط با امنیت و ۳۳ پروژه ساخت خانه بهداشت تامین مالی شده‌اند که نشان از توجه ویژه مردم به مساله بهداشت و رفع محرومیت‌های مرتبط با آن بوده و به این ترتیب علاوه بر شفافیت مالیاتی، توانستیم مردم را در توسعه اقتصادی کشور مشارکت دهیم. به طور کلی نیز هر چقدر منابع مالیاتی را به این سمت و سو و شفافیت در مصرف مالیات با نظرخواهی از مردم سوق دهیم، به نفع کشور خواهد بود. 

ارسال نظرات