۱۱/تير/۱۴۰۴ | ۰۷:۲۷
بیش از ۲۰۰ خانواده آسیب‌دیده در هتل‌های شهرداری اسکان یافتند زیرساخت قانونی تدوام ارائه کالابرگ به مردم فراهم شده است ریزش سهام در شرایط جنگی امری طبیعی است افزایش قیمت محصولات تصور اشتباه خودروسازان برای جبران خسارات است ارائه طرح اختصاص ۱٪ از بیمه شخص ثالث به هلال‌احمر به هیات ‌رئیسه مجلس اکثر بانک‌ها از پرداخت وام ازدواج با بهانه‌های مختلف سر باز می‌زنند سرمایه اجتماعی پشتوانه عبور کشور از بحران‌هاست با تقویت اصناف و مشارکت مردم تحریم‌ها بی‌اثر می‌شود بقایی: ایران از حقوق خود در استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای دفاع می‌کند دستور معاون اول برای تدوین برنامه اداره کشور در شرایط پس از جنگ ۱۲ روزه فرآیند بازسازی باید با کمترین بروکراسی و پیچیدگی اداری انجام شود حمایت‌هایی از بنگاه های کوچک و بزرگ و بازارهای مالی انجام خواهد گرفت بانک‌های خصوصی جز زیان، عایدی دیگری برای اقتصاد ما نداشته‌اند اصلاح دوباره طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی
یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با اقتصاد معاصر؛

تحقق شعار سال گذشته نیازمند تغییر در سیاست‌گذاری‌ها بود

یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: انتظار داریم که وقتی نام سال به این شکل تعیین می‌شود، هم تولید و هم مشارکت مردم در اولویت سیاست‌های کشور قرار بگیرد. برای تحقق این اهداف، نیاز به تغییر ریل در سیاست‌گذاری‌ها داریم.
تحقق شعار سال گذشته نیازمند تغییر در سیاست‌گذاری‌ها بود
کد خبر:۱۶۴۲۴

میثم ظهوریان، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصاد معاصر پیرامون میزان تحقق اهداف شعار سال ۱۴۰۳ اظهار داشت: دو وجه مهمی که در نام سال مطرح شده بود، یکی بحث مشارکت مردم و دیگری بحث تولید است. وقتی مروری بر وضعیت اقتصادی و شاخص‌های اقتصادی سال گذشته می‌کنیم، این دو موضوع تا حد زیادی محقق نشده‌اند. 

وی افزود: در بخش تولید، رشد اقتصادی ما نسبت به سال قبل از آن تقریبا نصف شده که این آمار امیدوارکننده نیست. هرچند که در سال ۱۴۰۳ نیز مثبت است. همچنین وقتی درباره مردمی‌سازی صحبت می‌کنیم و نام سال نیز به این شکل تعیین می‌شود، انتظار داریم که هم تولید و هم مشارکت مردم در اولویت سیاست‌های کشور قرار بگیرند اما عملا می‌بینیم که هرگونه مشکل در حوزه ناترازی و حامل‌های انرژی مثل برق و گاز، در ابتدا بخش تولید و به ویژه بخش خصوصی را تعطیل می‌کند. 

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: همچنین در نظام بانکی، بخش خصوصی در حاشیه است، به‌ طوری که سیاست‌های بانکی طوری بوده که بنگاه‌های کوچک و متوسط بخش خصوصی از چرخه تسهیلات بانکی خارج شده‌اند. به نظر می‌رسد برای تحقق این اهداف، نیاز به تغییر ریل در سیاست‌گذاری‌ها داریم.

کد ویدیو