اقتصاد کلان

اقتصاد کلان

بانک

صنعت

کشاورزی

راه و مسکن

اقتصاد بین الملل

انرژی

بازرگانی

بورس

فناوری

سیاست و اقتصاد

کارآفرینی و تعاون

چند رسانه ای

۱۸/فروردين/۱۴۰۴ | ۱۴:۰۳
۱۳:۵۹ ۱۴۰۴/۰۱/۱۸

حمل ریلی ۱۵۳ هزار تُن کالا در یک ماه با توسعه ۳۰ درصدی ظرفیت ناوگان کشتیرانی

مدیرعامل شرکت حمل ونقل ترکیبی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به حمل مجموعاً ۱۵۳ هزار و ۵۰۰ تُن انواع کالا ظرف یک ماه گذشته، گفت: از این میزان، ۶۰ هزار تُن کالا از طریق واگن‌های لبه کوتاه و مسطح در اسفند ۱۴۰۳ جابه جا شده است.
کد خبر:۱۹۵۰۲

به گزارش اقتصاد معاصر به نقل از روابط عمومی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، مدیرعامل شرکت حمل ونقل ترکیبی کشتیرانی با اشاره به ثبت رکورد حمل ۶۰ هزار تُن کالا در یک ماه از سوی این شرکت توسط واگن‌های لبه کوتاه و مسطح گفت: این دستاورد در تاریخ ۲۰ ساله شرکت حمل ونقل ترکیبی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران بیسابقه بوده و نشانگر توانمندی و ظرفیت بالای این شرکت و توجه به تنوع بخشی در سبد مشتریان در کنار بهرهگیری از شیوه‌های مدرن برنامه ریزی حمل و بازاریابی است.

وی با اشاره به توسعه ۳۰ درصدی ظرفیت ناوگان حمل ونقل ریلی از سوی این شرکت تصریح کرد: این عملیات، شامل حمل کالا‌های متنوعی از جمله محصولات صنعتی، مواد معدنی و کانتینر‌ها بوده که از طریق ریل به مقاصد مختلف در کشور ارسال شدهاند.

مدیرعامل شرکت حملونقل ترکیبی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به استفاده از سیستم‌های مدیریت لجستیک پیشرفته و تجهیزات بهروز اشاره کرد و اظهار داشت: بدون شک تلاش‌های شبانه روزی همکاران و هماهنگی مؤثر واحد‌های مرتبط در زنجیرۀ حمل ریلی از عوامل موفقیت این شرکت در ثبت این رکورد بوده است؛ ضمن اینکه این دستاورد، جایگاه کشتیرانی را به عنوان یکی از پیشگامان این صنعت تثبیت کرده و ظرفیت بالای شرکت در زمینه حمل ریلی را نشان میدهد.

وی ثبت این رکورد را زمینه ساز جذب سرمایه گذاری‌های بیشتر و بهبود زیرساخت‌های ریلی دانست و در ادامه به روند توسعه ناوگان و بهره گیری از فنّاوری‌های نوین در مدیریت حمل ریلی در ناوگان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: این شرکت در حال خرید ۱۰۰ دستگاه واگن چندمنظوره است.

این مقام مسئول همچنین از بررسی فنّاوری‌های سبز برای کاهش آلایندگی خبر داد و اظهار داشت: این رکوردشکنی گامی مهم در راستای توسعه صنعت حمل ونقل ریلی در کشور بوده و امیدواریم کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به یکی از قطب‌های مهم لجستیک در منطقه تبدیل شود.

ارسال نظرات