اقتصاد کلان

اقتصاد کلان

بانک

صنعت

کشاورزی

راه و مسکن

اقتصاد بین الملل

انرژی

بازرگانی

بورس

فناوری

سیاست و اقتصاد

کارآفرینی و تعاون

چند رسانه ای

۲۰/ارديبهشت/۱۴۰۴ | ۱۱:۴۷
۱۱:۲۶ ۱۴۰۴/۰۲/۲۰

اصلاح ساختار بانکی و شفاف‌سازی سیاست‌ها؛ محور اصلی سی‌ودومین همایش پولی و ارزی

رئیس پژوهشکده پولی و بانکی با تاکید بر نقش سیاست‌های پولی در رقابت‌پذیری اقتصاد کشور، از برگزاری سی‌ودومین همایش سیاست‌های پولی و ارزی با حضور گسترده کارشناسان، مدیران و اساتید برجسته خبر داد.
کد خبر:۲۲۵۱۶

به گزارش اقتصاد معاصر؛ کوروش پرویزیان، رئیس پژوهشکده پولی و بانکی، در نشست خبری سی‌ودومین همایش سالانه سیاست‌های پولی و ارزی اظهار داشت: در چهار ماه گذشته نشست‌های متعددی در خصوص این همایش برگزار شده است. 

وی افزود: در این نشست‌ها، موضوعات هشت‌گانه‌ای مورد بررسی قرار گرفت که شامل ارتقای حکمرانی در سیاست‌گذاری پولی، بهبود حکمرانی در سیاست‌های ارزی، سیاست‌های تامین مالی و اعتباری، بررسی تاثیر فناوری‌های نوین در حکمرانی پولی و بانکی، راهکارهای کاهش ناکارآمدی و تقویت نظام بانکی، برنامه‌های اصلاح و بازسازی ساختار بانکی و هوشمندسازی نظام نظارت بانک مرکزی می‌شود.

پرویزیان با اشاره به هم‌زمانی برگزاری این همایش با آغاز اجرای برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی ایران، خاطرنشان کرد: این همایش با نگاهی به اسناد بالادستی و هم‌راستا با اجرای قانون تامین مالی تولید، فرصت مناسبی برای ارزیابی عملکرد سیاست‌های پولی و ارزی فراهم می‌آورد.

وی اظهار داشت: در کنار هشت نشست تخصصی، امسال یازده کارگاه آموزشی نیز در نظر گرفته شده است که به موضوعاتی همچون سیاست‌گذاری پولی، نظارت بانکی، مدیریت ریسک، فناوری‌های نوین، ابزارهای نوین تامین مالی زنجیره تولید و سایر مسائل کلیدی می‌پردازند.

وی گفت: سخنرانان کلیدی این همایش، رئیس‌کل بانک مرکزی، رئیس سازمان برنامه‌وبودجه، سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی، و دکتر ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خواهند بود که به بیان دیدگاه‌های خود پیرامون سیاست‌های پولی خواهند پرداخت.

پرویزیان با تاکید بر اهمیت شفاف‌سازی سیاست پولی تصریح کرد: سیاست پولی باید روشن، شفاف و با مقبولیت عمومی ارائه شود تا بتواند در مجامع بین‌المللی و در رقابت‌پذیری کشورها تأثیرگذار باشد. اعلام سیاست پولی و تغییرات آن اهمیت ویژه‌ای برای فعالان اقتصادی دارد.

وی خاطرنشان کرد: سیاست تثبیت که طی سه سال گذشته مطرح شده، امسال نیز مورد تاکید رئیس‌کل بانک مرکزی قرار گرفته است.

رئیس پژوهشکده پولی و بانکی افزود: باید سیاست‌های پولی را در هماهنگی با سیاست‌های مالی، بودجه‌ای، تجاری و عمومی کشور دید تا بتوان به اقتصاد پویاتر، رقابت‌پذیرتر و مقاوم‌تر در برابر شوک‌ها دست یافت که برای تحقق این هدف، لازم است ابزارها، ساختارها و فرایندهای سیاست پولی بازنگری و اصلاح شوند.

ارسال نظرات