۲۳/ارديبهشت/۱۴۰۴ | ۰۳:۲۲
معافیت مشترکان صنعتی از برنامه مدیریت با احداث نیروگاه خورشیدی اعلام زمان انتقال سهمیه سوخت به کارت‌های بانکی + جزییات رکورد ۵۰ ساله تولید نیروگاه‌های حرارتی شکسته شد کاهش ۲۰ درصدی مخازن سدها نسبت به سال گذشته ادارات، دمای کولر را روی ۲۷ درجه تنظیم کنند کارت سوخت فعلاً حذف نمی‌شود برق ۵۰ اداره پرمصرف در پایتخت قطع شد مرحله دوم طرح ذخیره‌سازی گاز در مخزن شوریجه اجرا می‌شود اصلاح قیمت در کاهش مصرف برق موثر خواهد بود موتور تولید صنایع پتروشیمی «کرمانشاه» روشن شد افزایش دو برابری ظرفیت تولید با بهره برداری از فاز دوم| به دنبال افزایش ارز آوری برای کشور هستیم حضور پتروشیمی کرمانشاه در نمایشگاه نفت با هدف تقویت سرمایه گذاری و معرفی توانمندی ها اجرای پروژه ویژه فشارافزایی در پارس جنوبی با همکاری قرارگاه خاتم و وزارت نفت مدیر عامل توانیر: مدیریت سهمیه قطعی برق به استان‌ها واگذار شد سامانه‌های سرمایشی ادارات بعد از ساعت ۱۳ خاموش شوند
۲۱:۲۱ ۱۴۰۳/۱۱/۰۶

مرکز داده‌های یکپارچه صنعت پتروشیمی شکل می‌گیرد؟

برای ورود هوش مصنوعی به صنعت پتروشیمی لازم است در گام نخست داده‌های صنعتی پتروشیمی در یک مرکز جمع آوری شود و سپس بازار محصولات پتروشیمی به یک مرکز و پایگاه داده متصل شده تا امکان تحلیل محتوا با استفاده از ابزار هوش مصنوعی فراهم شود.
مرکز داده‌های یکپارچه صنعت پتروشیمی شکل می‌گیرد؟
کد خبر:۱۳۹۳۵

به گزارش اقتصاد معاصر؛ امروز موافقت نامه همکاری معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری ، شرکت ملی صنایع پتروشیمی و دانشگاه صنعتی شریف در زمینه توسعه دستیار هوش مصنوعی صنعتی برای صنعت پتروشیمی کشور امضا شد تا رسما ورود هوش مصنوعی به صنعت پتروشیمی کلید بخورد.

حسن عباس زاده، معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در خصوص توسعه دستیارهوش مصنوعی برای صنعت پتروشیمی گفت: صنعت پتروشیمی در کشور با توجه به زیر ساخت های موجود رشدی مطلوب یافته است و این صنعت به دلیل نوع فعالیت خود ار پیشرفته ترین فناوری ها استفاده می کند.

وی افزود: بهره گیری از فناوری ها، دانش فنی و لایسنس ها، پایه صنعت پتروشیمی است و توسعه صنعت پتروشیمی سبب شده است تا گام به گام با روند تکنولوژی همگام شود و می توان گفت که صنعت پتروشیمی در مجموعه صنعت نفت بسیار پیشرو است.

معاون وزیر نفت با بیان این که باید نقشه راهی برای استفاده از دانش روز جهان و بهره گیری ازهوش مصنوعی در صنعت نهادینه شود گفت: پیشتراستفاده از دیتا ها به صورت دستی انجام می شد و پس از تحلیل تصمیم گیری های لازم اتخاذ می شد اما امروز می توان با استفاده از دانش و فناوری روز جهان به سوی توسعه پایداردر تمام ابعاد حرکت کرد.

عباس زاده ادامه داد: می توان با یک نقشه کلان تمام مجتمع ها را به هم پیوند داد و همچنین بررسی شود که اگرمجتمعی افزوده شود درباره آن آینده نگری شود و درگام نخست باید اول دیتاها دریک مرکز جمع آوری شود و آینده نگری بررسی ها و تحلیل های لازم شتاب بگیرد تا بهترین تصمیم گیری ها انجام شود.

عباس زاده با بیان این که در گام بعدی می توان بازار محصولات پتروشیمی را به یک مرکز و پایگاه داده متصل کرد گفت: تحلیل ها درباره بازارها را بهره گیری از داده های ثبت شده بررسی کرد وهادینگ ها به دنبال توسعه بازارهستند می توانند از این ظرفیت ایحاد شده استفاده کنند.

وی افزود: با استفاده از هوش مصنوعی می توان واحد های جدید را بر اساس نیازهای کشور باتوجه به داده ها و اطلاعات و نوع فناوری های لازم تحلیل کرد، به طور مثال این داده ها می تواند به ما بگوید که چه محصولی در زنجیره است و ارزش افزوده بیشتری است را دارد.

عباس زاده با بیان این که باید با تعامل و همکاری زمینه همکاری های مشترک را تسهیل کرد گفت: توافق نامه باید پیگیری های همه همکاران به قرارداد تبدیل شود.

وی ادامه داد: با پتروشیمی مارون مذاکره شده است و مقرر شد که این شرکت پیشرو در این حوزه به عنوان نخستین شرکت پتروشیمی وارد شده و همکاری داشته باشد ، همچنین با خط لوله اتیلن غرب نیز گفتگوهایی انجام شده است تا استفاده از هوش مصنوعی در خط مورد بررسی قرارگرفته واجرایی شود.

به گزارش تسنیم، از اینرو در گام نخست باید اول داده‌های صنعتی پتروشیمی در یک مرکز جمع آوری شود و سپس بازار محصولات پتروشیمی را به یک مرکز و پایگاه داده متصل کرد تا با استفاده از ابزار هوش مصنوعی، این داده‌ها برای بهینه‌سازی تصمیمات جاری و تصمیم‌سازی‌های آتی در راستای توسعه بر محور ارزش‌آفرینی حداکثری تحلیل شده و منتج به به‌روز‌آوری مستمر نقشه توسعه صنعت پتروشیمی کشور شود.

ارسال نظرات