۱۹/ارديبهشت/۱۴۰۴ | ۰۷:۳۲
تعرفه هزینه ارزیابی خسارت در سال ١٤٠٤ ابلاغ شد هشدار درباره خریدآنلاین طلا؛ توجه به جزئیات قانونی ضروری است ابلاغ تسهیلات مسکن محرومان با سقف ۴۰۰ میلیون تومان به بانک‌ها سقف انتقال وجه بین بانکی سامانه‌های ساتنا، پایا و پل افزایش یافت نرخ سود بانکی ۱۴۰۴ اعلام شد+ جدول کارمزد‌های خدمات بانکی ریالی و الکترونیکی در سال ۱۴۰۴ به روزرسانی شد توضیحات جدید درباره وضعیت بیمه خودرو‌های خسارت دیده بندر رجایی آغاز آزمایشی اصلاح نظام بانکی از فروردین آغاز فروش ارز حجاج از امروز ۱۴ اردیبهشت+ شرایط ابلاغ آیین‌نامه تسریع رسیدگی به تصادفات با صدمات بدنی غیرعمد بازسازی و اصلاح ساختار بانک‌ها نیازمند قانون قوی و ابزار اجرایی کارآمد تکمیل زیرساخت‌های قانونی، اولویت راهبردی بانک مرکزی در اجرای فرآیند گزیر بانکی است ریز وام پرداختی بانک ها در فروردین/سهم مردم عادی چقدر است؟ بازسازی و اصلاح نظام بانکی با تکیه بر مکانیسم هشدار سریع و تجربه ۱۱ کشور موفق ۵ میلیون نفر در کشور بیمه خویش فرما دارند
۱۱:۴۴ ۱۴۰۳/۱۱/۲۸

بانک مرکزی به دنبال تدوین دستور العمل صنعت لیزینگ

یک مقام مسئول گفت:بانک مرکزی در پی تدوین دستورالعمل جامع در راستای توسعه صنعت لیزینگ است.
بانک مرکزی به دنبال تدوین دستور العمل صنعت لیزینگ
کد خبر:۱۵۶۷۰

به گزارش اقتصاد معاصر؛ فرشاد محمدپور معاون تنظیم‌گری بانک مرکزی در همایش صنعت لیزینگ و تأمین مالی گفت: همایش زمانی مؤثر است که به عنوان محرک باشد صنعت لیزینگ از سال ۵۴ شروع شده سال ۸۳ اولین تاریخی است که صنعت لیزینگ از سمت نهاد ناظر رسمیت پیدا کرد بعد هم در سال ۱۴۰۲ در قانون بانک مرکزی لیزینگ تحت نظارت بانک مرکزی قرار گرفت و یک حسن پایانی برای بحث قانونی این صنعت است.

در ادامه این مقام مسئول گفت: ۶۳ شرکت لیزینگ در حال فعالیت و ۳۹ شرکت لیزینگ در حال دریافت مجوز هستند و ۱۴ شرکت در بازار سرمایه پذیرفته شدند. یکی از مسائل در خصوص لیزینگ این است که این صنعت کوچک مانده است و کل دارایی شرکت‌ها حدود ۴۰ همت است.

او افزود: صنعت لیزینگ دارای ذی‌نفعانی است یکی از دلایل عدم رشد این صنعت عدم توانایی در ارتباط‌گیری درست با ذی‌نفعان است دولت یکی از ذی‌نفعان صنعت لیزینگ است؛ ارتباط صنعت بانک‌ها و لیزینگ بسیار مهم است متأسفانه بانک‌ها خیلی اوقات به این صنعت به شکل رقیب نگاه می‌کنند اعتباری سنجی در لیزینگ به مراتب با کیفیت‌تر از بانک‌ها انجام می‌شود.

این مقام مسئول می‌گوید: به نظر مصرف‌کنندگان هم خیلی صنعت لیزینگ را نمی‌شناسند در چند سال گذشته لیزینگ‌هایی که مجوز ندارند بزرگ‌تر از صنعت لیزینگ دارای مجوز شدند.

او افزود: ابزارهای تأمین مالی در صنعت لیزینگ محدود است اکنون بانک مرکزی به نوعی در پی تدوین دستورالعمل جامع در راستای توسعه این صنعت است که پیش نویس آن هم تهیه شده است بنظر وزن محدودیت در صنعت لیزینگ سنگین‌تر از توسعه آن است./مهر

ارسال نظرات