۲۱/ارديبهشت/۱۴۰۴ | ۰۱:۰۹
آقایان به جای مقصر تراشی مشکل قطعی‌های برق را ریشه‌ای حل کنند دستور کار هفته مجلس اعلام شد/ از بررسی موافقتنامه‌های دوجانبه، تا گزارش کمیسیون صنایع در مورد طرح ملی هوش مصنوعی وزرای راه و نیرو در کمیسیون عمران حاضر می‌شوند تدبیر وزیر رفاه برای اصلاح شاخص‌های درآمد خانوار ضروری است دستور فوری پزشکیان برای مقابله با ماینرهای غیرقانونی مدیران ناتوان در مولدسازی، پروژه‌ها را معطل پول نقد گذاشته‌اند! وزارت راه با فوریت به وضعیت نقاط حادثه‌خیز رسیدگی کند سامانه خودنویس موجب صرفه‌جویی حدود ۶ هزار میلیاردتومانی در هزینه‌های مردم شد پزشکیان برای ادارات خط و نشان کشید تعصبات خشک سازمانی صدور مجوز‌های کسب و کار را عقب انداخته است طرح‌های توجیه‌پذیر اقتصادی برای سرمایه‌گذاری تهیه شود شرط عدالت در توزیع کالابرگ الکترونیکی است مسکن ۶۰ درصد حقوق و هزینه زندگی کارگران را می بلعد تأکید پزشکیان بر تسریع اصلاح ساختاری و مدیریتی بنادر بی ثباتی؛ مهمترین مشکل جامعه کارگری است

ایروانی: ثبات قانونی پیش‌نیاز سرمایه گذاری در تولید است

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اهمیت سرمایه‌گذاری برای تولید ملی گفت: سرمایه‌گذاری در کشور مستلزم ایجاد امنیت اقتصادی و ثبات قوانین است. تغییرات ناگهانی مقررات، تصمیمات غیرکارشناسی و برخی سخت‌گیری‌ها موجب دلسردی سرمایه گذاران می‌شود.
ایروانی: ثبات قانونی پیش‌نیاز سرمایه گذاری در تولید است
کد خبر:۱۸۵۲۸

به گزارش اقتصاد معاصر؛ محمدجواد ایروانی،عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به بیانات اخیر رهبر انقلاب درباره لزوم سرمایه گذاری برای تولید گفت: برای تحقق شعار سال و رشد اقتصادی، نیازمند یک اقدام جهادی در حوزه سیاست‌گذاری عمومی هستیم که با توافق سه قوه صورت گیرد.  

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: سرمایه‌گذاری در کشور مستلزم ایجاد امنیت اقتصادی و ثبات قوانین است. تغییرات ناگهانی مقررات، تصمیمات غیرکارشناسی و برخی سخت‌گیری‌های بی‌مورد دستگاه‌های نظارتی، موجب دلسردی سرمایه‌گذاران می‌شود.

ایروانی همچنین به نقش نظام بانکی در حمایت از تولید اشاره کرد و گفت: در حال حاضر، تخصیص اعتبارات بانکی به بخش‌های غیرمولد، بیش از بخش تولید است. این مسئله موجب افزایش سفته‌بازی و کاهش سرمایه‌گذاری در تولید شده که باید اصلاح شود.

وی با تأکید بر ضرورت اصلاح سیاست‌های ارزی و تجاری کشور، اظهار داشت: تولید و تجارت باید ارتباط منطقی و دقیقی با یکدیگر داشته باشند. برخی سیاست‌های فعلی، نظیر بخشنامه ۹۰ بانک مرکزی، موانعی برای تولید ایجاد کرده که نیازمند بازنگری است.

به گفته ایروانی، برای تحقق رشد اقتصادی ۸ درصدی، لازم نیست صرفاً سرمایه‌گذاری جدید انجام شود، بلکه می‌توان از ظرفیت‌های موجود نیز به‌درستی بهره برد.

وی تأکید کرد: رسانه‌ها و افکار عمومی نقش مهمی در پیگیری اجرای سیاست‌های حمایتی از تولید ملی دارند.

ارسال نظرات