۲۰/ارديبهشت/۱۴۰۴ | ۲۱:۴۸
موتور تولید صنایع پتروشیمی «کرمانشاه» روشن شد افزایش دو برابری ظرفیت تولید با بهره برداری از فاز دوم| به دنبال افزایش ارز آوری برای کشور هستیم حضور پتروشیمی کرمانشاه در نمایشگاه نفت با هدف تقویت سرمایه گذاری و معرفی توانمندی ها اجرای پروژه ویژه فشارافزایی در پارس جنوبی با همکاری قرارگاه خاتم و وزارت نفت مدیر عامل توانیر: مدیریت سهمیه قطعی برق به استان‌ها واگذار شد سامانه‌های سرمایشی ادارات بعد از ساعت ۱۳ خاموش شوند قطع برق از شنبه منظم می‌شود؛ فقط روزی ۲ ساعت وزیر نیرو: افزایش ۱۱هزار مگاواتی مصرف برق کشور در اردیبهشت قطع برق ۷۰۰ بانک در تهران به علت مصرف زیاد ۱۲ هزار مگاوات نیروگاه تا یک ماه آینده وارد مدار می‌شود وزیر نیرو: قطعی برق بیش از ۲ ساعت ممنوع شد فشارافزایی انجام نشود ایران مجبور به واگذاری سهم گاز خود به قطر خواهد بود قیمت جهانی نفت امروز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ برنامه‌ تاجیکستان و ایران برای حذف روادید تولید بنزین در کشور به ۱۲۰ میلیون لیتر در روز رسید
۱۸:۳۰ ۱۴۰۴/۰۲/۲۰

میدان گازی کیش امسال اجرایی می شود

مدیرعامل شرکت نفت وگاز پارس گفت: امسال هدف گذاری شده که تولید روزانه ۷۲۰ میلیون متر مکعب گاز فرآوری شده و تحویل به شبکه سراسری انجام شود.
میدان گازی کیش امسال اجرایی می شود
کد خبر:۲۲۵۶۵

به گزارش اقتصاد معاصر؛ تورج دهقانی، مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس  در نشست خبری بیست ونهمین نمایشگاه بین المللی نفت و گاز ، پالایش و پتروشیمی اظهار داشت:  تولید روزانه گاز در پارس جنوبی در حال حاضر به ۷۰۰ میلیون متر مکعب رسیده و در زمان اوج به ۷۸۰ میلیون متر مکعب رسید. 

دهقانی گفت:  تکلیف امسال منطقه پارس جنوبی تولید ۷۲۲ میلیون متر مکعب گاز در روز است که قطعاً تلاش می‌کنیم به این عدد برسیم. 

دهقانی در مورد دکل‌های حفاری گفت :در حال حاضر ۷ دکل حفاری مستقر شده در دریا داریم که چاه‌های داخل میدان را انجام می‌دهند و طی یکی دو هفته آینده یکی از دکل‌ها به مرحله تولید می‌رسد. 

مدیرعامل نفت و گاز پارس تاکید کرد: در حال حاضر یکی از مهم‌ترین نیازهای کشور تامین دکل‌های حفاری است که طی ۱۰ سال آینده تعداد زیادی دکل مورد نیاز کشور است.

دهقانی در مورد میدان گازی کیش گفت: از حدود ۱۵ سال پیش سوالات از میدان گازی کیش پرسیده می‌شود ۱۴ حلقه چاه حفاری در آن حفاری شده ۹ تا ۱۰ چاه از آن تکمیل و آماده تولید است که برآورد می‌شود تولید آن به روزانه ۲۸ میلیون متر مکعب گاز معادل یک فاز میدان گازی عسلویه برسد. 

مدیرعامل شرکت گاز پارس همچنین گفت: برای فاز اول یک پالایشگاه در منطقه آفتاب کیش در دستور کار قرار گرفته و میدان کیش یک میدان بزرگ به ظرفیت حدود ۷۵ تا ۱۰۰ میلیون متر مکعب گاز در روز معادل ۳ تا ۴ فاز عسلویه خواهد بود. 

دهقانی این را هم گفت : قراردادهای epc در بندر آفتاب کیش در نیمه اول امسال شروع خواهد شد و فازهای ۲ و ۳ هم در آن آغاز خواهد شد میدان گازی کیش بزرگ است که صنایع بزرگ و مصرف کنندگان نهایی می‌توانند در آن سرمایه‌گذاری کنند. 

به گفته این مقام مسئول در زمینه میدان پارس شمالی که در ۱۳۰ کیلومتری غرب عسلویه قرار دارد و میدان گازی کیش در ۲۰۰ کیلومتری پارس جنوبی قرار دارد مناقصات آن شروع شده و پیش بینی می‌شود طی ۳ تا ۴ سال آینده تولید گاز از میدان پارس شمالی داشته باشیم. 

دهقانی همچنین در در مورد جکت میدان بلال گفت :یکی از میادین که در میانه راه توسعه قرار دارد میدان بلال است که جکت آن نصب شده و طی یکی دو ماه آینده تکمیل می‌شود و عملیات حفاری شروع خواهد شد. 

وی تاکید کرد یکی از نیازهای کشور تامین جکت برای دکل‌های حفاری است که طی ۷ تا ۸ سال آینده دکل‌های حفاری با نرخ‌های خوب بازدهی برای سرمایه‌گذاران سودآور خواهد بود و نیاز کشور به دکل احساس می‌شود.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس گفت :در حال حاضر افت فشار در میدان گازی پارس جنوبی به ویژه در برخی از بخش‌ها شروع شده و در فاز ۱۲ شاهد افت فشار مخزن هستیم قراردادهای فشار افزایی گاز امضا شده و در آینده نزدیک شاهد شروع عملیات فشار افزایی گاز در پارس جنوبی خواهیم بود.

دهقانی اظهار داشت: تعمیرات اساسی فاز ۱۴ پارس جنوبی با توجه به گرم شدن هوا و کاهش مصارف خانگی گاز شروع شده و به اتمام رسیده و تعمیر اساسی دیگر فازها به زودی شروع خواهد شد.

مدیرعامل شرکت نفت گاز  ياد آورشد:امسال تکلیف ما در پارس جنوبی تولید روزانه ۷۲۰ میلیون متر مکعب گاز فرآوری شده و تحویل به شبکه سراسری است و ما مدیریت راهبردی قراردادهای فشار افزایی در پارس جنوبی را هم بر عهده گرفتیم و ظرف این هفته جلسات هماهنگی با پیمانکاران طرح فشار افزایی در ۷ هاب پارس جنوبی خواهیم داشت. 

وی این را هم گفت طرح فشار افزایی پارس جنوبی توسط پیمانکاران داخلی به زودی آغاز خواهد شد و این یک نیاز ضروری برای تولید پایدار گاز در کشور است. 

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس همچنین در مورد طرح انتقال نفت خام از خوزستان به بندر جاسک در منطقه مکران گفت :طرح انتقال خط لوله گوره جاسک با سرمایه‌گذاری یک میلیون دلار گفت سرمایه‌گذاری در طرح انتقال لوله نفت خام گورب جاسک به اندازه ۷۰ تا ۸۰ درصد پیش رفته و ۲۰ تا ۳۰ درصد آن مانده است که تا پایان سال نفت خام به پایانه صادراتی جاسک برای اهداف صادراتی خواهد رسید. 

ارسال نظرات