کاهش تورم مواد غذایی در ایران پس از ۴ ماه صعود

بانک جهانی اعلام کرد نرخ تورم مواد غذایی ایران پس از ۴ ماه صعود، در اردیبهشت ۱۴۰۴ نزولی شد و به ۴۰.۹ درصد رسید.  
کاهش تورم مواد غذایی در ایران پس از ۴ ماه صعود
کد خبر:۲۷۳۹۸

به گزارش خبرنگار اقتصاد معاصر؛ بانک جهانی در گزارشی با موضوع تورم مواد غذایی در جهان، نرخ تورم مواد غذایی ایران در پنجمین ماه سال جاری میلادی برابر با اردیبهشت ۱۴۰۴ را ۴۰.۹ درصد اعلام کرد.

تورم مواد غذایی ایران در می ۲۰۲۵ نسبت به ماه قبل از آن، ۱.۴ واحد کاهش داشته است. نرخ تورم مواد غذایی ایران در آوریل سال ۲۰۲۵ برابر با فروردین ۱۴۰۴ بالغ بر ۴۲.۳ درصد برآورد شده بود.

کاهش ۱.۴ واحدی نرخ تورم مواد غذایی ایران در می ۲۰۲۵ در حالی است که از ابتدای سال ۲۰۲۵ طی ۴ ماه متوالی، نرخ تورم خوراکی‌ها در ایران روندی صعودی را طی کرده بود. 

نرخ تورم مواد غذایی برخی کشورهای دیگر در می ۲۰۲۵ عبارت از ویتنام ۳۶.۹ درصد، چین منفی ۰.۴ درصد، ترکیه ۳۲.۴ درصد، آلمان ۲.۸ درصد، ارمنستان ۷.۴ درصد، پاکستان ۳.۱ درصد، و مصر ۱۱ درصد است.