۱۰:۳۷ ۱۴۰۳/۰۶/۳۱

۲۴ درصد گوشت قرمز از طریق جامعه عشایر تولید می‌شود

مدیرعامل اتحادیه تعاونی دامداران متحرک عشایر گفت: تا پایان سال تولید گوشت قرمز عشایر به ۲۱۰ هزارتن می‌رسد که براین اساس ۲۴ درصد گوشت قرمز از طریق جامعه عشایر تامین می‌شود.
۲۴ درصد گوشت قرمز از طریق جامعه عشایر تولید می‌شود
کد خبر:۳۰۳۸

به گزارش اقتصاد معاصر؛ فضل خرم مدیرعامل اتحادیه تعاونی دامداران متحرک عشایر گفت: تولید قراردادی دام  برای ۱.۵ میلیون راس دام در ازای ۱۵۰ هزارتن نهاده دامی‌ منعقد شد که دام تولیدی آن در آذرماه وارد  بازار  می شود.

 

به گفته او، تا پایان سال تولید قراردادی دام به ۳ میلیون راس می رسد که براین اساس تولید گوشت عشایر از ۱۹۵ هزارتن  تا پایان سال به ۲۱۰ هزارتن خواهد رسید.

 

خرم ادامه داد: بنابر آمار  سالانه  ۹۰۰ هزارتن گوشت قرمز در کشور تولید می شود که بیش از ۲۳ تا ۲۴درصد گوشت از طریق عشایر تولید می شود.

 

به گفته او، بنابر آمار جمعیت دام عشایر ۲۸.۵ میلیون راس است که براین اساس بیش از ۴۲ درصد دام سبک کشور در اختیار جامعه عشایر است.

 

مدیرعامل اتحادیه تعاونی دامداران متحرک عشایر با بیان اینکه سالانه ۱۱ میلیون تن نهاده دامی مورد نیاز جامعه عشایر است، گفت: تولید قراردادی دام یکی از سیاست های خودکفایی و بی نیازی از واردات گوشت قرمز است  که سالانه بخشی از نهاده مورد نیاز جامعه عشایر از طریق تولید قراردادی تامین می شود که براین اساس وقتی امنیت روانی از لحاظ تامین نهاده ایجاد شود، تولیدکننده به امر تولید می‌پردازد که این امر در خودکفایی گوشت قرمز تاثیر بسزایی دارد. /باشگاه خبرنگاران

ارسال نظرات