به گزارش اقتصاد معاصر؛ بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ۱۸ هزار و ۵۱۳ تن، ۵۶.۲ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضهشده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ۱۱ هزار و ۵۷ تن، بز و بزغاله با ۲ هزار و ۶۳۹ تن و سایر انواع دام با ۷۴۰ تن، بهترتیب ۳۳.۶ درصد، ۸ درصد و ۲.۲ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضهشده را به خود اختصاص دادهاند.
مقایسه عملکرد کشتارگاههای رسمی کشور در مرداد ۱۴۰۳ با ماه مشابه سال ۱۴۰۲ نشاندهنده کاهش ۲۰ درصدی مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور است. مقدار تولید گوشت در مرداد ۱۴۰۳ نسبت به ماه مشابه سال ۱۴۰۲ برای گوسفند و بره ۲۵ درصد، برای بز و بزغاله ۱۴ درصد، برای گاو و گوساله ۱۷ درصد، برای گاومیش و بچهگاومیش ۲۸ درصد، و برای شتر و بچهشتر ۳۰ درصد کاهش داشته است.