۱۱/تير/۱۴۰۴ | ۰۳:۱۸
رشد ۱۴ درصدی عرضه گوشت قرمز در اردیبهشت ۱۴۰۴ شاخص قیمت تولیدکننده بخش معدن در اردیبهشت ۱۴۰۴ اعلام شد جدول واریز یارانه و کالابرگ برای دهک‌های اول تا نهم در تیر ۱۴۰۴ جزئیات اقدامات سازمان برنامه و بودجه در جنگ ۱۲ روزه کدام خوراکیها در خرداد ماه گران شد؟ شرط مالیات صفر اعلام شد شرایط و نحوه بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم مالیات بر ارزش افزوده ارسال ۲۶۶ پرونده با بیش از ۹۰۰ همت پولشویی به قوه قضاییه مصوبه مالیات بر ارزش‌افزوده یک درصدی روغن در انتظار ابلاغ بسته حمایتی از اصناف و صنایع بزرگ تدوین شد ثبت بیشترین تورم ماهانه در خراسان جنوبی؛ بوشهر کم‌تورم‌ترین استان شد خبر جدید درباره نقل و انتقالات استقلال احتمال برقراری اظهارنامه پیش فرض برای مالیات عملکرد ۱۴۰۳ تمدید مواعد مالیاتی در راستای مساعدت و همکاری با مودیان مالیاتی است زمان دقیق واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیک اعلام شد خبر جدید درباره زمان واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی+ مشمولان

صرف منابع محدود ارزی برای کالاهای غیر ضرور وابستگی را بیشتر می کند

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس معتقد است؛ منابع ارزی باید برای نیازهای ضروری کشور و همچنین مایحتاج و کالای اساسی مردم به مانند دارو و نهادهای دامی و امنیت غذایی هزینه شود.
صرف منابع محدود ارزی برای کالاهای غیر ضرور وابستگی را بیشتر می کند
کد خبر:۵۳۱۷

به گزارش اقتصاد معاصر؛ سید نجیب حسینی  با اشاره به آسیب شناسی مشکلات ارزی در کشور، ضمن تاکید بر این نکته که ما قریب به ۷۰ میلیارد دلار منابع ارزی نیاز داریم، گفت: ۳۶ میلیارد دلار از این منابع مربوط به وزارت صمت،۱۲ میلیارد دلار از این منابع برای بخش کشاورزی و ۴ میلیارد دلار هم برای بخش‌هایی نظیر بهداشت و درمان هزینه می‌شود. از این رو مجموعه ۵۹ درصد ارز مورد نیاز کشور تامین شده است.

 

نماینده مردم «مینودشت و کلاله» در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزارتخانه‌ها بر اساس تشخیص و ضرورت، ارز مایحتاج زیر مجموعه خود را تخصیص می‌دهند، ادامه داد: از سوی دیگر باید به این نکته اشاره کنم که نگاه ما بر این مبنا نیست که برای هر موضوعی ارز تخصیص داده و کالا به کشور وارد شود، چرا که این مسئله به صنعت خودکفایی کشور لطمه وارد می‌کند.

 

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما می‌توانیم در برخی از مسائل خودکفا باشیم، ادامه داد: پیشنهاد بنده این است که منابع ارزی باید برای نیازهای ضروری کشور و همچنین مایحتاج و کالای اساسی مردم به مانند دارو و نهادهای دامی و امنیت غذایی هزینه شود ما می‌توانیم منابع ارزی را صرف واردات ماشین آلات صنعتی به کشور کنیم ،در صورت ورود ماشین آلات به کشور حتماً سرمایه‌گذاری پیرامون این مسئله صورت می‌گیرد. با این حال وقتی ما منابع ارزی را صرف کالاهای مصرفی غیر از مایحتاج ضروری مردم  می‌کنیم،ارزش افزوده‌ای برای کشور نخواهد داشت.

 

عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بسیاری از کشورهای دنیا منابع ارزی خود را صرف واردات ماشین آلات و تجهیزات می کنند، بیان کرد: وارداتی که نهایتاً منجر به سرمایه گذاری، رونق تولید و رشد اقتصادی و همچنین اشتغال می‌شود،موثر خواهد بود. در غیر صورت اگر تمامی منابع محدود ارزی کشور را در بخش کالاهای مصرفی غیر ضرور مردم صرف کنیم، قطعا این مسئله هیچ عایدی برای کشور نخواهد داشت و متاسفانه وابستگی ما را روز به روز به دنیا بیشتر خواهد کرد./خانه ملت