۲۷/ارديبهشت/۱۴۰۴ | ۱۷:۱۳
زمان واریز یارانه جدید دولت اعلام شد قیمت پایه و شرایط واگذاری سه مجموعه سوارکاری تصویب شد شناسایی فرار مالیاتی ۶۷۷ همتی در یک صندوق قرض‌الحسنه شناسایی ۳۵۰ فعال بازار رمز ارز که فرار مالیاتی داشتند پاسخ رئیس کل مالیاتی به ابهامات فراخوانهای ارزش افزوده نرخ مالیات پرسودترین شرکتها صفر تا ۱۰ درصد بوده است شرایط توقیف اموال مودیان مالیاتی ابلاغ شد+ سند اعلام آخرین مهلت استفاده از اعتبار مرحله اول کالابرگ الکترونیکی+ جزییات مهلت شرکت در مزایده ۶۲۱ اموال تملیکی تمدید شد ۷۰ درصد هزینه‌های جاری دولت از مالیات تأمین شد سهم مالیات از تولید ناخالص داخلی به ۸ درصد رسیده است گزارش سازمان حسابرسی از بدهی مالیاتی رایتل سازمان امور مالیاتی: باید با جدیت وارد حوزه رمز ارز شویم ابلاغ دستورالعمل تأسیس و فعالیت کارگزاری‌های جذب سرمایه اخبار جدید درباره تغییر ساعت کاری ادارات + جزییات پیشی گرفتن قطری ها در فشار افزایی مهاجرت گاز را به دنبال دارد

صرف منابع محدود ارزی برای کالاهای غیر ضرور وابستگی را بیشتر می کند

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس معتقد است؛ منابع ارزی باید برای نیازهای ضروری کشور و همچنین مایحتاج و کالای اساسی مردم به مانند دارو و نهادهای دامی و امنیت غذایی هزینه شود.
صرف منابع محدود ارزی برای کالاهای غیر ضرور وابستگی را بیشتر می کند
کد خبر:۵۳۱۷

به گزارش اقتصاد معاصر؛ سید نجیب حسینی  با اشاره به آسیب شناسی مشکلات ارزی در کشور، ضمن تاکید بر این نکته که ما قریب به ۷۰ میلیارد دلار منابع ارزی نیاز داریم، گفت: ۳۶ میلیارد دلار از این منابع مربوط به وزارت صمت،۱۲ میلیارد دلار از این منابع برای بخش کشاورزی و ۴ میلیارد دلار هم برای بخش‌هایی نظیر بهداشت و درمان هزینه می‌شود. از این رو مجموعه ۵۹ درصد ارز مورد نیاز کشور تامین شده است.

 

نماینده مردم «مینودشت و کلاله» در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزارتخانه‌ها بر اساس تشخیص و ضرورت، ارز مایحتاج زیر مجموعه خود را تخصیص می‌دهند، ادامه داد: از سوی دیگر باید به این نکته اشاره کنم که نگاه ما بر این مبنا نیست که برای هر موضوعی ارز تخصیص داده و کالا به کشور وارد شود، چرا که این مسئله به صنعت خودکفایی کشور لطمه وارد می‌کند.

 

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما می‌توانیم در برخی از مسائل خودکفا باشیم، ادامه داد: پیشنهاد بنده این است که منابع ارزی باید برای نیازهای ضروری کشور و همچنین مایحتاج و کالای اساسی مردم به مانند دارو و نهادهای دامی و امنیت غذایی هزینه شود ما می‌توانیم منابع ارزی را صرف واردات ماشین آلات صنعتی به کشور کنیم ،در صورت ورود ماشین آلات به کشور حتماً سرمایه‌گذاری پیرامون این مسئله صورت می‌گیرد. با این حال وقتی ما منابع ارزی را صرف کالاهای مصرفی غیر از مایحتاج ضروری مردم  می‌کنیم،ارزش افزوده‌ای برای کشور نخواهد داشت.

 

عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بسیاری از کشورهای دنیا منابع ارزی خود را صرف واردات ماشین آلات و تجهیزات می کنند، بیان کرد: وارداتی که نهایتاً منجر به سرمایه گذاری، رونق تولید و رشد اقتصادی و همچنین اشتغال می‌شود،موثر خواهد بود. در غیر صورت اگر تمامی منابع محدود ارزی کشور را در بخش کالاهای مصرفی غیر ضرور مردم صرف کنیم، قطعا این مسئله هیچ عایدی برای کشور نخواهد داشت و متاسفانه وابستگی ما را روز به روز به دنیا بیشتر خواهد کرد./خانه ملت

ارسال نظرات