۱۲/تير/۱۴۰۴ | ۱۹:۰۱
بخشنامه کالا‌های اساسی معاف از مالیات علی الحساب ابلاغ شد رشد ۱۴ درصدی عرضه گوشت قرمز در اردیبهشت ۱۴۰۴ شاخص قیمت تولیدکننده بخش معدن در اردیبهشت ۱۴۰۴ اعلام شد جدول واریز یارانه و کالابرگ برای دهک‌های اول تا نهم در تیر ۱۴۰۴ جزئیات اقدامات سازمان برنامه و بودجه در جنگ ۱۲ روزه کدام خوراکیها در خرداد ماه گران شد؟ شرط مالیات صفر اعلام شد شرایط و نحوه بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم مالیات بر ارزش افزوده ارسال ۲۶۶ پرونده با بیش از ۹۰۰ همت پولشویی به قوه قضاییه مصوبه مالیات بر ارزش‌افزوده یک درصدی روغن در انتظار ابلاغ بسته حمایتی از اصناف و صنایع بزرگ تدوین شد ثبت بیشترین تورم ماهانه در خراسان جنوبی؛ بوشهر کم‌تورم‌ترین استان شد خبر جدید درباره نقل و انتقالات استقلال احتمال برقراری اظهارنامه پیش فرض برای مالیات عملکرد ۱۴۰۳ تمدید مواعد مالیاتی در راستای مساعدت و همکاری با مودیان مالیاتی است زمان دقیق واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیک اعلام شد

مزایده اموال تملیکی برای نخستین بار از طریق سامانه سیات برگزار شد

  رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی گفت: برای نخستین بار مزایده اموال تملیکی از طریق سامانه جدید و یکپارچه اموال تملیکی(سیات) به صورت موفقیت‌آمیز برگزار شد.
مزایده اموال تملیکی برای نخستین بار از طریق سامانه سیات برگزار شد
کد خبر:۱۴۶۱۴

به گزارش اقتصاد معاصر؛ احسان عسکری از عملیاتی شدن حلقه آخر سامانه یکپارچه اموال تملیکی(سیات) خبر داد و اظهار کرد: طی ماه‌های گذشته فاز نخست این سامانه شامل تشکیل پرونده و تبادل اطلاعات با سامانه جامع تجارت و صدور قبض انبار به بهره برداری رسیده بود و با تلاش های صورت گرفته، حلقه آخر که مربوط به فروش اموال منقول بود نیز در دی ماه گذشته قابلیت اجرایی پیدا کرد.

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی با بیان اینکه برای نخستین بار مزایده این سازمان بر بستر سامانه سیات برگزار شد، افزود: مزایده اموال منقول ۳۰۱ مختص استان تهران از سوم تا ۱۱ بهمن ماه از طریق سامانه سیات بارگزاری شد.

وی گفت: در این مزایده کالاهایی به ارزش پایه بیش از یک میلیارد تومان به فروش گذاشته شده که حدود ۴۰۰ میلیون تومان آن به فروش رسید و مزایده از طریق سامانه سیات موفقیت آمیز بود.

عسکری درباره سامان یکپارچه اموال تملیکی خاطرنشان کرد: همه فرایندها از زمان کشف کالا توسط دستگاه‌های کاشف تا تشکیل پرونده، تعیین تکلیف کالا و ارتباط همه دستگاه های ذینفع در بستر این سامانه از طریق تبادلات الکترونیکی صورت می‌گیرد.

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی گفت: هدف از راه اندازی این سامانه شفافیت در فروش، حذف مستندات کاغذی، امکان تبادل الکترونیک بین دستگاهی، سرعت و دقت در ثبت اطلاعات، امکان رهگیری کالا از بدو تحویل تا تعیین تکلیف کالا است.