۲۷/ارديبهشت/۱۴۰۴ | ۲۳:۵۹
وزیر راه و مدیران بانک‌ها به کمیسیون عمران می‌آیند بیانیه مرکز اطلاعات مالی درباره تصویب لایحه کنوانسیون پالرمو و آغاز بررسی کنوانسیون CFT تذکرات شفاهی درباره گران شدن برق و آب و تعطیلی کارخانه‌ها توضیحات مهاجرانی درباره تغییر ساعت کاری مدارس مجمع گفت‌وگوی تهران، مهم‌ترین پلتفرم دیپلماتیک ایران پزشکیان:اگر همه با هم باشیم آمریکا نمی‌تواند کاری ازپیش ببرد واکنش حاجی‌بابایی به تغییر ساعت کاری مدارس ناترازی برق حاصل یک روز و دو روز نیست/حدود ۲۰ هزار مگاوات ناترازی داریم پاسخ وزیر کار به سوال مربوط به انتصابات سیاسی، مجلس را قانع کرد تاخیر دولت در پرداخت بهای گندم خلاف قانون است توافق راهبردی، روابط ایران و روسیه را وارد فاز جدید می کند معرفی وزیر اقتصاد به تعویق افتاد بنگاه‌داری به اولویت بانک‌ها تبدیل شده است سخنان قالیباف درباره پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان آقایان به جای مقصر تراشی مشکل قطعی‌های برق را ریشه‌ای حل کنند
یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با اقتصاد معاصر؛

تحقق شعار سال گذشته نیازمند تغییر در سیاست‌گذاری‌ها بود

یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: انتظار داریم که وقتی نام سال به این شکل تعیین می‌شود، هم تولید و هم مشارکت مردم در اولویت سیاست‌های کشور قرار بگیرد. برای تحقق این اهداف، نیاز به تغییر ریل در سیاست‌گذاری‌ها داریم.
تحقق شعار سال گذشته نیازمند تغییر در سیاست‌گذاری‌ها بود
کد خبر:۱۶۴۲۴

میثم ظهوریان، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصاد معاصر پیرامون میزان تحقق اهداف شعار سال ۱۴۰۳ اظهار داشت: دو وجه مهمی که در نام سال مطرح شده بود، یکی بحث مشارکت مردم و دیگری بحث تولید است. وقتی مروری بر وضعیت اقتصادی و شاخص‌های اقتصادی سال گذشته می‌کنیم، این دو موضوع تا حد زیادی محقق نشده‌اند. 

وی افزود: در بخش تولید، رشد اقتصادی ما نسبت به سال قبل از آن تقریبا نصف شده که این آمار امیدوارکننده نیست. هرچند که در سال ۱۴۰۳ نیز مثبت است. همچنین وقتی درباره مردمی‌سازی صحبت می‌کنیم و نام سال نیز به این شکل تعیین می‌شود، انتظار داریم که هم تولید و هم مشارکت مردم در اولویت سیاست‌های کشور قرار بگیرند اما عملا می‌بینیم که هرگونه مشکل در حوزه ناترازی و حامل‌های انرژی مثل برق و گاز، در ابتدا بخش تولید و به ویژه بخش خصوصی را تعطیل می‌کند. 

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: همچنین در نظام بانکی، بخش خصوصی در حاشیه است، به‌ طوری که سیاست‌های بانکی طوری بوده که بنگاه‌های کوچک و متوسط بخش خصوصی از چرخه تسهیلات بانکی خارج شده‌اند. به نظر می‌رسد برای تحقق این اهداف، نیاز به تغییر ریل در سیاست‌گذاری‌ها داریم.

کد ویدیو
ارسال نظرات