۰۷/ارديبهشت/۱۴۰۴ | ۲۱:۱۵
عرضه ۲ میلیارد دلار صکوک مرابحه ارزی در مرکز مبادله برای تامین مالی تا پایان سال آغاز بخشش جرائم بیمه‌ شخص ثالث از امروز حجم بازار ارز تجاری به ۱.۹ میلیارد دلار رسید نرخ سود بین بانکی افزایش یافت کندی مدیریت تورم و نقدینگی به دلیل سایه سلطه مالی بر سر بانک مرکزی غفلت از تورم/ سرعت گردش پول در ایران دو برابر شده است سیاست‌های پولی برای کنترل تورم نیازمند توجه همزمان به نقدینگی و نرخ ارز است سیاست‌های پولی ایران در برابر تورم ناکافی بوده است وام جدید ودیعه مسکن به بانک‌ها ابلاغ شد بانک مرکزی: واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است عرضه ۶۰ میلیون یورویی اوراق مرابحه در مرکز مبادله ایران هدایت اعتبار نیازمند استراتژی توسعه صنعتی و همکاری بین نهادی است هدایت اعتبار بدون اصلاح نظام بانکی و رفع رانت‌های تسهیلاتی ناکام می‌ماند هدایت اعتبار نیازمند استراتژی توسعه و ظرفیت‌سازی دولت است ناترازی‌های مزمن اقتصاد ایران را در تله‌ نقدینگی سرگردان گرفتار کرده است
۱۲:۲۶ ۱۴۰۴/۰۲/۰۷
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفت‌و‌گو با اقتصاد معاصر؛

قانون برای حفظ ارزش ریال موجود است؛ دولت فقط اقدام کند

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی گفت: برای تقویت ارزش پول ملی، نیازی به قوانین جدید نیست و بانک مرکزی، دولت و تیم اقتصادیدولت وظایف خود را می‌دانند و مجلس نیز از مشکلات آگاه است
قانون برای حفظ ارزش ریال موجود است؛ دولت فقط اقدام کند
کد خبر:۱۸۰۹۳

سالار ولایت‌مدار، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصاد معاصر با اشاره به تاکید رهبر انقلاب بر لزوم تقویت ارزش پول ملی و وظایف بانک مرکزی در این زمینه اظهار داشت: برخی افراد در کشور تلاش دارند چندقطبی‌سازی ایجاد کنند و برخی دیگر مسائل فرعی را به‌ عنوان مساله اصلی مطرح می‌کنند. اما رهبر انقلاب با تاکید بر اینکه معیشت مردم، قدرت خرید و ارزش پول ملی اولویت اصلی کشور است، این چالش‌ها را از حاشیه به متن آورد و به سایر مسائل که در مقایسه با این موضوعات فرعی هستند، خط بطلان کشید. 

ولایت‌مدار با اشاره به نقش رسانه‌ها در جریان‌سازی‌های اقتصادی گفت: برخی افراد با بزرگ‌نمایی مسائل کوچک و کم‌اهمیت و کوچک جلوه دادن مسائل اساسی، در پی تغییر اولویت‌ها هستند اما بیانات رهبر انقلاب تکلیف همه نهاد‌های کشور از جمله مجلس، دولت، قوه قضائیه و بخش خصوصی را مشخص کرد. این سخنان نه‌ فقط یک تکلیف شرعی، بلکه یک وظیفه قانونی برای همه نهاد‌های اقتصادی و پولی کشور تعیین کرد. 

وی تاکید کرد: نیازی به قوانین جدید نیست و بانک مرکزی، دولت و تیم اقتصادی آن وظایف خود را می‌دانند و مجلس نیز از مشکلات آگاه است. مشکل اصلی این بود که رویکرد‌ها به‌ صورت جزیره‌ای دنبال می‌شد اما امروز شاهد تغییر این روند هستیم.

به گفته وی، جزایر جداگانه در اقتصاد، در حال تبدیل به یک سرزمین مشترک هستند. همدلی و همکاری از شعار و لفظ خارج شده و به میدان عمل آمده است. همه به این باور رسیده‌اند که سوار یک کشتی هستیم و حفظ این کشتی وظیفه‌ای همگانی است. اگر آسیبی به این کشتی وارد شود، هیچ‌کس در امان نخواهد بود.

ارسال نظرات