۱۴/ارديبهشت/۱۴۰۴ | ۲۱:۴۶
توضیحات جدید درباره وضعیت بیمه خودرو‌های خسارت دیده بندر رجایی آغاز آزمایشی اصلاح نظام بانکی از فروردین آغاز فروش ارز حجاج از امروز ۱۴ اردیبهشت+ شرایط ابلاغ آیین‌نامه تسریع رسیدگی به تصادفات با صدمات بدنی غیرعمد بازسازی و اصلاح ساختار بانک‌ها نیازمند قانون قوی و ابزار اجرایی کارآمد تکمیل زیرساخت‌های قانونی، اولویت راهبردی بانک مرکزی در اجرای فرآیند گزیر بانکی است ریز وام پرداختی بانک ها در فروردین/سهم مردم عادی چقدر است؟ بازسازی و اصلاح نظام بانکی با تکیه بر مکانیسم هشدار سریع و تجربه ۱۱ کشور موفق ۵ میلیون نفر در کشور بیمه خویش فرما دارند حذف سهم بیمه شونده از خسارت خودروهای آسیب‌دیده بندر رجایی تامین ۱.۳ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و دارو تخصیص ۲۵۰ میلیون دلار ارز دارویی با اوراق گام پایان مهلت ۵۰ روزه صمت درباره مجوز سامانه‌های فروش برخط طلا اولتیماتوم بانک مرکزی به صرافی‌های رمزارز بندر رجایی پوشش بیمه‌ای مناسب دارد
۲۰:۴۲ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷

۳عامل اصلی نوسان قیمت طلا در ایران

یک کارشناس اقتصادی گفت: نوسان قیمت طلا در ایران تحت تأثیر اونس جهانی، تحولات منطقه و انتظارات تورمی است.
۳عامل اصلی نوسان قیمت طلا در ایران
کد خبر:۱۸۲۲۷

به گزارش اقتصاد معاصر؛ احمد صالحی، کارشناس اقتصاد بین‌الملل در تحلیل خود از تأثیر حمله آمریکا به یمن بر اقتصاد جهانی و ایران، تأکید کرد: با گسترش درگیری‌های منطقه‌ای، فضای اقتصادی به‌طور قابل‌توجهی تحت تأثیر قرار گرفته و نگرانی‌های عمومی در مورد تبعات این تحولات افزایش یافته است.

وی با اشاره به اینکه تهدید‌های سیاسی و نظامی، به‌ویژه از سوی ایالات متحده، یکی از عوامل اصلی بی‌ثباتی اقتصادی محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد: مردم و سرمایه‌گذاران، این وضعیت را به‌عنوان نشانه‌ای از احتمال گسترش درگیری‌ها تلقی می‌کنند.

به گفته صالحی، در چنین شرایطی، یکی از مهم‌ترین پیامد‌های اقتصادی، افزایش قیمت جهانی طلا است که مستقیماً تحت تأثیر افزایش تنش‌ها و انتظارات تورمی قرار دارد. این روند در ایران نیز منعکس شده و قیمت طلا و سکه در بازار داخلی تحت تأثیر این تحولات صعودی شده است.

به گفته او، رشد انتظارات تورمی ناشی از بحران درگیری‌های منطقه‌ای، مردم را به سمت دارایی‌های امن سوق داده که همین امر بر افزایش قیمت طلا در ایران اثرگذار بوده است.

این کارشناس اقتصاد بین‌الملل تأکید کرد: درگیری‌های منطقه‌ای، همراه با تهدید‌های سیاسی، همواره یکی از عوامل کلیدی در بی‌ثباتی بازار‌های جهانی و افزایش قیمت دارایی‌های امن مانند طلا بوده است.

صالحی در پایان هشدار داد: اگرچه توقف این رخداد‌ها می‌تواند به تخلیه انتظارات تورمی بیانجامد، اما ادامه این روند می‌تواند به نوسانات بیشتری در بازار‌های مالی منجر شود و ضرورت دارد که سیاست‌گذاران اقتصادی، پیامد‌های آن را به‌دقت مدیریت کنند./تسنیم

ارسال نظرات