۲۱/ارديبهشت/۱۴۰۴ | ۲۰:۳۵
شرایط توقیف اموال مودیان مالیاتی ابلاغ شد+ سند اعلام آخرین مهلت استفاده از اعتبار مرحله اول کالابرگ الکترونیکی+ جزییات مهلت شرکت در مزایده ۶۲۱ اموال تملیکی تمدید شد ۷۰ درصد هزینه‌های جاری دولت از مالیات تأمین شد سهم مالیات از تولید ناخالص داخلی به ۸ درصد رسیده است گزارش سازمان حسابرسی از بدهی مالیاتی رایتل سازمان امور مالیاتی: باید با جدیت وارد حوزه رمز ارز شویم ابلاغ دستورالعمل تأسیس و فعالیت کارگزاری‌های جذب سرمایه اخبار جدید درباره تغییر ساعت کاری ادارات + جزییات پیشی گرفتن قطری ها در فشار افزایی مهاجرت گاز را به دنبال دارد تصویب مولدسازی اموال دولتی برای تسویه بدهی‌های قطعی سامانه جامع وثایق راه‌اندازی می‌شود ۲ میلیارد و ۷۱۶ میلیون دلار ارز صنایع تامین شد شناسایی فرار مالیاتی ۳۲ میلیاردی در حوزه سکه و طلای آبشده معاون رئیس‌جمهور: اطلاعات در سرشماری «ثبتی مبنا» شفاف‌تر است عارف: اموال مازاد برای سرمایه‌گذاری در تولید استفاده می‌شود
۰۹:۴۸ ۱۴۰۴/۰۱/۰۴

۹۰ درصد مالیات اصناف تهران به ۱۶ استان محروم رسید

بررسی داده‌های مربوط به طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها نشان می‌دهد که حدود۹۰درصدظرفیت نسبی مالیات استان تهران به استان‌های محروم تخصیص داده شده و در این بین سیستان و بلوچستان با وجود سهم پایین در درآمدهای مالیاتی مورد توجه ویژه مردم بوده است.
۹۰ درصد مالیات اصناف تهران به ۱۶ استان محروم رسید
کد خبر:۱۸۶۴۱

به گزارش اقتصاد معاصر؛ از ابتدای سال جاری سازمان امور مالیاتی برای جلب رضایت مودیانی که براساس تبصره ماده 100 نسبت به پرداخت مالیات اقدام می‌کردند، شرایطی را فراهم کرد تا خود افراد بتوانند محل هزینه کرد مالیات پرداختی خود را انتخاب کنند.

این امکان در خصوص طیف مشخصی از مودیان فراهم شد تا مودیان مالیاتی بتوانند در هنگام تسلیم فرم تبصره ماده (100) و پرداخت اقساطی مالیات خود، محل هزینه‌کرد مالیات‌های پرداختی را مشخص کنند. این اتفاق کمک می‌کند تا اصناف تمایل بیشتری به پرداخت مالیات داشته باشند.

اختصاص 90 درصد ظرفیت مالیاتی اصناف تهران به 16 استان محروم

این ابتکار به نتایج و دستاوردهای مهمی منجر شده است که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌شود:

- مشارکت گسترده اصناف: بیش از 350 هزار نفر از اصناف در این طرح خلاقانه سازمان امور مالیاتی شرکت کردند.  

- توسعه زیرساخت‌ها: با اجرای طرح نشان‌دار کردن مالیات، منابع مالیاتی به سمت پروژه‌های زیرساختی ضروری هدایت شد و تأمین مالی حدود 2000 پروژه در سطح کشور امکان‌پذیر گردید.  

- پشتیبانی از پروژه‌های متنوع: این طرح تأمین مالی پروژه‌های مختلفی را فراهم کرده است، از جمله:  

  - 364 پروژه آبرسانی  

  - ساخت و تجهیز 324 مدرسه  

  - 203 پروژه در حوزه بیمارستان، اورژانس و خانه بهداشت  

  - 187 پروژه راه‌سازی  

  - 131 پروژه در زمینه فرهنگ، هنر و گردشگری  

  - 90 پروژه مرتبط با طرح‌های روستایی  

- عدالت در توزیع منابع: با اختصاص 90 درصد از ظرفیت نسبی استان تهران به 16 استان محروم کشور، عدالت بیشتری در تعریف و اجرای پروژه‌ها برقرار شد و پروژه‌های زیرساختی این مناطق تکمیل گردید.  

- شفافیت و اعتماد عمومی: امکان انتخاب محل مصرف مالیات توسط اصناف، شفافیت در نظام مالیاتی را افزایش داد و اعتماد مردم به این نظام را تقویت کرد، که این خود به بهبود تمکین مودیان مالیاتی منجر می‌شود.  

تامین اعتبار 573 میلیارد تومانی برای پروژه‌های سیستان و بلوچستان

با توجه به نمودار آخرین وضعیت تامین اعتبار پروژه‌های طرح نشان دار کردن مالیات‌ها(تا تاریخ 28 اسفند ماه) شاهد هستیم که استان اصفهان بیشتری سهم را تامین مالی پروژه‌های خود داشته است و براین اساس 607 میلیارد تومان برای اجرای پروژه‌های مورد نظر مودیان در این استان تامین شده است. پس از اصفهان، سیستان و بلوچستان با 573 میلیارد تومان، آذربایجان شرقی با 534 میلیارد تومان و خراسان رضوی با 402 میلیارد تومان بالاترین سهم را در تامین مالی پروژه‌های عمرانی تامین شده داشتند.

در نمودار نمود مسئله پایین در نظر گرفته شدن پروژه‌های استان تهران با وجود ظرفیت بالای پایتخت را شاهد هستیم تا به این ترتیب توازن بیشتری برقرار شود. برهمین اساس نیز به نظر می‌رسد که بخش عمده ظرفیت شهر تهران به سمت استان سیستان و بلوچستان رفته است به طوری که با وجود ظرفیت درآمدی و مالیاتی پایین این استان، 573 میلیارد تومان برای پروژه‌های تعیین شده آن تعیین شده است. در حقیقت سیستان و بلوچستان پس از اصفهان که یک استان بزرگ صنعتی است در چنین جایگاهی قرار گرفته که خود نشان دهنده توجه ویژه مردم به این استان است./ تسنیم

۹۰ درصد مالیات اصناف تهران به ۱۶ استان محروم رسید

ارسال نظرات