۳۰/فروردين/۱۴۰۴ | ۲۲:۴۷
مالیات بر ارزش افزوده ۱۰ درصدی طلا ابلاغ شد حضور وزیر نیرو جهت پاسخگویی به سوال 25 نماینده در کمیسیون انرژی مجلس تامین ۲.۱ میلیارد دلار ارز برای واردات کالا و دارو در ۱۴۰۴ اعلام زمان واریز یارانه دهک‌های ۴ تا ۹+ مبلغ و جدول تغییر جدی در فهرست یارانه‌بگیران+ حذف یارانه این افراد واریز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی دهک‌های ۴ تا ۷ امروز+ کد دستوری استعلام کالابرگ و دهک بندی وقفه ۲ ساله صدور پرونده های جدید مالیاتی برای خانه‌های خالی وصول ۴۶۲ میلیارد تومان مالیات از خانه‌های لوکس طی۳سال+جدول توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر با منابع صندوق توسعه ملی آیا خرید ۱۱ قلم کالای اساسی برای شارژ کالابرگ قابل رصد است؟ آخرین اخبار از ساماندهی کارکنان دولت+ زمان تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی مزایده سیم‌کارتهای توقیفی آغاز شد «طیب‌نیا»؛ گزینه‌ اصلی دولت برای وزارت اقتصاد وزارت اقتصاد: یک ریال وجه نقد رسوبی در حساب دستگاهها نیست منشأ تناقض آمار رشد در مناظره نیلی و خاندوزی قانون مالیات برخانه‌های خالی در تنگنای نقص اطلاعات

اولین برنامه اقدام ایران در مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم ابلاغ شد

مرکز اطلاعات مالی اولین برنامه اقدام جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم را ابلاغ کرد.
اولین برنامه اقدام ایران در مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم ابلاغ شد
کد خبر:۲۰۵۹۰

به گزارش اقتصاد معاصر؛ مرکز اطلاعات مالی اولین برنامه اقدام جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم را ابلاغ کرد.

 این برنامه در اجرای ماده ۴ آیین‌نامه اجرایی ماده ۱۴ الحاقی قانون مبارزه با پولشویی مبنی بر تدوین برنامه اقدام جمهوری اسلامی ایران طی سال‌های ۱۴۰۶-۱۴۰۳ مبتنی بر «سند ملی ارزیابی ریسک» تهیه شده است.

این برنامه با بررسی اسناد و رهنمود‌های مراجع معتبر بین‌المللی، انجام مطالعات تطبیقی از تجارب کشور‌های پیشرو، منابع و ظرفیت کارشناسی موجود و اعمال نقطه نظرات اصلاحی دستگاه‌های ذی‌ربط تهیه‌شده است.

هادی خانی رئیس مرکز اطلاعات مالی در ابلاغیه برنامه اقدام، به نقش قابل‌توجه این برنامه در بهبود شهرت و اعتبار نظام پولی و مالی کشور در مجامع داخلی و بین‌المللی اشاره کرده است.

این مقام مسئول از اشخاص مشمول مواد ۵ و ۶ قانون مبارزه با پولشویی خواسته است که مطابق با رهنمود اجرایی این برنامه، تمهیدات لازم به‌منظور اجرای مؤثر اقدامات در موعد مقرر انجام گرفته و گزارش اقدامات انجام شده به همراه مستندات لازم به مرکز اطلاعات مالی ارسال شود.

وی همچنین از راه‌اندازی «سامانه مدیریت و کنترل برنامه اقدام» برای دریافت گزارش اقدامات و مستندات خبر داده است.

برنامه اقدام از یک بخش با عنوان «رهنمود اجرایی برنامه اقدام» و ۱۶ فصل تشکیل شده که در هر فصل، اقدامات قوه قضاییه و سازمان‌های وابسته، فراجا، وزارتخانه‌های اطلاعات، کشور، صمت و تعاون و کار و رفاه اجتماعی و دیگر سازمان‌ها و نهاد‌های صنفی برای مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم به تفصیل تشریح شده است.

این برنامه با توجه به نوع تهدید‌ها و آسیب‌های شناسایی شده و سطوح ارزیابی صورت گرفته از ریسک‌های پولشویی و تأمین مالی تروریسم، شامل مجموعه تکالیف، وظایف و اقداماتی است که در جهت اصلاح قوانین و مقررات، وضع قوانین و مقررات جدید، اجرای مؤثر تکالیف قانونی، آموزش، ترویج و فرهنگ‌سازی، توسعه مدیریت و تجهیز منابع و امکانات، توسعه تعاملات و همکاری‌های داخلی، افزایش همکاری‌های بین‌المللی، توسعه زیرساخت‌های سامانه‌ای و هوشمندسازی و ایجاد یا تقویت پایگاه داده‌های آماری، می‌بایست انجام شود.

رئیس مرکز اطلاعات مالی در بند پایانی این ابلاغیه با اشاره به ماده ۶ آیین‌نامه اجرایی ماده ۱۴ قانون مبارزه با پولشویی تأکید می‌کند: میزان پیشرفت و روند پیاده‌سازی برنامه اقدام در اختیار روسای قوای سه‌گانه و دفتر مقام معظم رهبری قرار خواهد گرفت و قصور احتمالی از طرق مقتضی پیگیری خواهد شد.

ارسال نظرات