۱۴/ارديبهشت/۱۴۰۴ | ۰۱:۵۹
شرط عدالت در توزیع کالابرگ الکترونیکی است مسکن ۶۰ درصد حقوق و هزینه زندگی کارگران را می بلعد تأکید پزشکیان بر تسریع اصلاح ساختاری و مدیریتی بنادر بی ثباتی؛ مهمترین مشکل جامعه کارگری است با وضع مطلوب در ایجاد رصدخانه کشاورزی فاصله زیاد داریم توضیحات سخنگوی دولت درباره وضعیت محموله‌های دولتی در بندر شهید رجایی استیضاح وزیر کلید خورد دستورالعمل اجرایی فوق‌العاده خاص کارکنان دولت تصویب شد تصمیم جدید دولت درباره تقسیم تهران؛ استان جدید در راه است؟ دروغ اظهاری واردکننده کالا و تخلف مقرراتی مسئولین بندر شهیدرجایی، عامل بروز حادثه بندرعباس موافقت مجلس با تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی بیگدلی: یک اصلاح در قانون نحوه تعیین حقوق و دستمزد کارگر به اندازه هزار مراسم بزرگداشت می‌ارزد عارف: افزایش حجم مبادلات اقتصادی ایران و قرقیزستان امکان‌پذیر است ۱۰۰ کشور هیئت‌ تجاری و بازرگانی به نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۵ اعزام کرده‌اند پزشکیان: از حضور سرمایه‌گذاران در ایران استقبال می‌کنیم

شرط عدالت در توزیع کالابرگ الکترونیکی است

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت تداوم ارائه کالابرگ الکترونیکی به اقشار کم‌برخوردار، این اقدام را راهکاری مؤثر برای حفظ امنیت غذایی و حمایت معیشتی در شرایط اقتصادی کشور دانست.
شرط عدالت در توزیع کالابرگ الکترونیکی است
کد خبر:۲۱۸۱۹

به گزارش اقتصاد معاصر؛ سعید رحمت‌زاده پشتیری با اشاره به ضرورت دوام کالابرگ الکترونیکی و توزیع آن در جامعه گفت: توزیع کالابرگ الکترونیکی به دولت این امکان را می‌دهد که نیازهای اساسی خانواده‌های کم‌درآمد را تضمین کرده و از سوءتغذیه جلوگیری کند؛ حتی در شرایط تورمی، این ابزار می‌تواند به عنوان یک اهرم حمایتی عمل کند.

نماینده مردم صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش کالابرگ در هدفمندسازی یارانه‌ها، افزود: در حالی که یارانه نقدی ممکن است صرف مصارف غیرضروری یا تورم‌زا شود، کالابرگ منابع را به سمت تأمین اقلام ضروری مانند نان، برنج، گوشت و لبنیات هدایت می‌کند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس همچنین به مزیت شفافیت و نظارت در این طرح اشاره کرد و گفت: الکترونیکی شدن کالابرگ امکان نظارت دقیق‌تری را برای دولت فراهم می‌کند. مسیر مصرف و همچنین شناسایی افراد مشمول، به شکل بهتری صورت می‌گیرد و از بروز فساد و رانت جلوگیری می‌شود.

رحمت‌زاده، پایداری کالابرگ الکترونیکی را عامل ایجاد ثبات روانی در جامعه دانست و اظهار کرد: برای خانواده‌های کم‌برخوردار، اطمینان از تأمین حداقل نیازهای اولیه نوعی احساس امنیت ایجاد می‌کند که در شرایط بحرانی بسیار اهمیت دارد.

وی در ادامه با اشاره به برخی مشکلات در شناسایی صحیح مشمولان کالابرگ، تصریح کرد: یکی از چالش‌های موجود، نواقص قانون وسع است که موجب حذف ناعادلانه برخی خانوارها می‌شود. بازنگری در شاخص‌های این قانون باید بر اساس واقعیت‌های جامعه و هزینه‌های معیشتی صورت گیرد.

رحمت‌زاده همچنین تکمیل پایگاه‌های داده اقتصادی خانوارها، اتصال هوشمند سامانه‌های مختلف و راستی‌آزمایی دارایی‌ها را از دیگر راهکارهای بهبود اجرای این طرح دانست و افزود: ضروری است سازوکارهای اعتراض و بازبینی نیز شفاف و قابل دسترس باشند تا مردم بتوانند در صورت بروز اشتباه، حقوق خود را پیگیری کنند.

وی در پایان بر لزوم تفکیک منابع یارانه‌ای از شاخص‌های مالیاتی یا بیمه‌ای تأکید کرد و گفت: ممکن است فردی تنها به خاطر داشتن یک خودروی قدیمی از دریافت کالابرگ محروم شود، در حالی‌که درآمد واقعی او بسیار پایین است. همچنین باید از ظرفیت نهادهایی چون کمیته امداد و بهزیستی برای شناخت دقیق‌تر وضعیت معیشتی خانوارها در سطح کشور استفاده کرد./خانه ملت

ارسال نظرات