۱۵/ارديبهشت/۱۴۰۴ | ۰۵:۱۳
امضای تفاهم‌نامه ۷۵۰۰ میلیارد تومانی احداث ۲۵۰ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در مناطق محروم توسط بنیاد مستضعفان حضور جی‌ئی‌سی‌اف در دومین نشست ویژه انتقال انرژی گروه ۲۰ مشترکان پرمصرف تهرانی به صورت هوشمند محدود می‌شوند حضور ۲ هزار شرکت داخلی و خارجی در نمایشگاه صنعت نفت ایران وزیر نیرو: برق خورشیدی تولیدی صنایع با قیمت بالا خریداری می‌شود کاهش ۱۷ درصدی حجم آب سد ها نسبت به سال گذشته تعرفه‌های جدید آب اعلام شد تصویب کاربرگ واردات بنزین سوپر در کمیته تخصصی وزارت اقتصاد هشدار آخر برای تهرانی‌های پُر مصرف نیروگاه خورشیدی ۴۰ کیلو واتی در بام معاونت علمی فعال می‌شود تابستان سختی در پیش است؛ صرفه جویی تنها راه عبور از بحران آب عقب‌ماندگی ایران در پروژه فشارافزایی گاز پارس جنوبی پساب جایگزین منابع آب‌های زیرزمینی می شود قیمت بنزین سوپر وارداتی پس از اعمال سایر هزینه‌ها نهایی اعمال می شود وزیر نیرو: طرح مهم تأمین آب البرز و تهران تسریع شود
۲۲:۱۲ ۱۴۰۴/۰۲/۱۴

حجم آب سدهای کشور چقدر شده است؟

براساس آخرین آمار اعلام‌شده از سوی دفتر مطالعات پایه منابع آب، حجم آب پشت سد زاینده‌رود به ۳۷۴ میلیون مترمکعب رسیده است که برابر با ۳۰ درصد از حجم سد بوده و نسبت به سال گذشته سه درصد کاهش را ثبت کرده است.
حجم آب سدهای کشور چقدر شده است؟
کد خبر:۲۲۰۲۰

به گزارش اقتصاد معاصر؛ بر اساس آخرین آمار اعلام‌شده از سوی دفتر مطالعات پایه منابع آب، از ابتدای سال آبی تا سیزدهم اردیبهشت ۱۴۰۴ از مجموع ۶۴ سد، موجودی مخزن ۴۴ سد در کشور کاهش و ۱۶ سد افزایش داشته است.

بیشترین کاهش حجم سد مربوط به «سد شمیل و نیان» در استان هرمزگان است که نسبت به سال گذشته ۹۷ درصد کاهش پیدا کرده است، «سد استقلال» در استان هرمزگان ۷۶ درصد کاهش و «رودبال داراب» در فارس ۵۸ درصد کاهش را ثبت کردند.

از سوی دیگر بیشترین افزایش حجم مربوط به «سد شهید رجایی» در استان مازندران ۸۹ درصد افزایش و «سد خدا آفرین» در آذربایجان شرقی ۸۱ درصد افزایش را ثبت کرده‌اند.

۱۳ سد دریاچه ارومیه اکنون ۸۰۳ میلیون متر مکعب آب دارند که برابر ۴۹ درصد از حجم این سدها است و نسبت به سال گذشته ۳۷ درصد کاهش پیدا کرده است.

سد طالقان در استان تهران و البرز اکنون ۲۳۴ میلیون متر مکعب آب دارند که برابر ۵۶ درصد از حجم این سد است و نسبت به سال گذشته یک درصد کاهش نشان می‌دهد.

در خوزستان که پرآب‌ترین جلگه کشور است نیز «زنجیره کارون» بیش از ۸۷ هزار و ۳ میلیون متر مکعب، «سد دز» ۲۲۵۳ میلیون متر مکعب، «سد کرخه» بیش از ۱۳۴۳ میلیون متر مکعب، «سد جره» ۱۲۵ متر مکعب و «سد مارون» ۴۱۸ میلیون متر مکعب آب دارد.

حجم آب پشت سد زاینده رود به ۳۷۴ میلیون متر مکعب رسیده که برابر با ۳۰ درصد از حجم سد بوده و نسبت به سال گذشته سه درصد کاهش را ثبت کرده است.

 
ارسال نظرات