۲۲/ارديبهشت/۱۴۰۴ | ۱۵:۵۹
وزارت کار به مأموریت اصلی بازمی‌گردد اعلام جزییات مرحله دوم همسان سازی و افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی حقوق کارگران در سه سال دو برابر شد + جدول طرح اصلاح حکم برنامه هفتم در خصوص اختصاص فوق العاده خاص روایت وزیر کار از برنامه‌های دولت برای کارگران اعلام زمان پرداخت حقوق و همسان سازی ۱۴۰۴ حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی+ جزییات زمان واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی+ جزییات جزییات جدید از افزایش مجدد حقوق کارمندان و کارگران هدفگذاری ۵ساله وزارت کار برای طرح طبقه بندی مشاغل تعرفه های پزشکی هم از دستمزد کارگران بیشتر بالا رفت جدول زمانبندی واریز حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی+میزان افزایش حقوق ۱۴۰۴ فرآیند «پرداخت بر مبنای عملکرد» آغاز شد تسویه کامل و بازپرداخت کسورات حقوق بازنشستگان کشوری خبر جدید درباره افزایش حقوق ۱۴۰۴ و فوق‌العاده خاص کارمندان آخرین مهلت استفاده از کالابرگ الکترونیکی +وضعیت ادامه طرح کالابرگ

مهاجرت شستا از مدیریت کنترلی به سهامداری

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی گفت: در مجموعه شستا خودمان را مکلف می‌دانیم اجرای برنامه توسعه هفتم را معطوف به خروج از بنگاه داری، معطوف به خروج از مدیریت کنترلی و معطوف به خروج از سیکل مدیریتی به سمت سهام‌داری کنیم.
مهاجرت شستا از مدیریت کنترلی به سهامداری
کد خبر:۲۲۶۹۷

به گزارش اقتصاد معاصر؛ محمدرضا سعیدی، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی در حاشیه بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شستا امسال در معرض یک تحول بزرگی است، مطالعاتی که ما انمجام دادیم و شرکت‌هیا سرمایه‌گذاری صندوق ةای بازنشستگی دنیا را برررسی کردیم و دیدیم که شستا تفاوت‌هایی با این شرکت‌های سرمایه گذاری دارند؛ بنابراین نیاز به یک تحول راهبردی داریم.

وی افزود: برنامه هفتم توسعه که رئیس جمهور محترم بار‌ها برای اعلام آن اعلام کردند، در مجموعه شستا هم خودمان را مکلف می‌دانیم اجرای برنامه توسعه هفتم را معطوف به خروج از بنگاه داری، معطوف به خروج از مدیریت کنترلی و معطوف به خروج از سیکل مدیریتی به سمت سهام‌داری کنیم.

سعیدی با بیان اینکه "شستا در نظر دارد یک مهاجرت بزرگی را از مدیریت کنترلی و مالکیتی به سمت سهام‌داری داشته باشد"، گفت: برای ما اصل بر واگذاری همه مجموعه‌هاست، اما این خیلی آرمانی است، بنابراین باید مرحله به مرحله واگذرای‌ها انجام شود.

وی ادامه داد: مجموعه‌هایی که در طول ۴۰ سال سرمایه‌گذرای شود، یک‌شبه نمی‌توان واگذار کرد، نیازمند تدابیر چند بعدی است؛ ما ذی‌نفعان بسیار متنوعی داریم، از نهاد‌های نظارتی، سازمان بورس و سهامدار اصلی و کثیری از ذی‌نفعان، پس یک موضوع اصلی این است که یک تحلیل قوی از ذی‌نفعان باید انجام دهیم که هر قدمی را در این باره برمی‌داریم، در راستای تقویت بازار سرمایه و قوام‌بخشیدن به منافع همه ذی نفعان باشد.

سعیدی با بیان اینکه "شستا ۹ هلدینگ دارد که اگر بازار سرمایه کشش نداشته باشد، نمی‌توانیم سهم خود در هلدینگ‌ها به زیر ۲۰ درصد برسانیم"، گفت: نمی‌توان واگذاری‌ها را یک ساله انجام داد، بلکه باید تدریجی باشد واگذاری تاپیکو با تیپکو متفاوت است، همچنان در سرمایه‌گذاری در طلا از طریق صدر تامین خواهیم ماند.

وی درباره واگذاری هلدینگ تاپیکو به پتروشیمی خلیج فارس گفت: این واگذاری دو سر دارد؛ یکی بی صاحب سازی شرکت است و دیگری واگذاری متعهدانه است و ما می‌خواهیم مهاجرتی صورت گیرد که به همگرایی متعهدانه منجر شود.

مدیر عامل شستا درباره هلدینگ تاپیکو و پالایش نفت ستاره خلیج فارس افزود: در حال رایزنی و آمد شد با شرکت پالایش و پخش هستیم دولت تا سال آینده دولت برنامه واگذاری شرکت‌ها را اعلام کرده و بخش عمده‌ای از عملیات صورت می‌گیرد و تاپیکو باید هرچه سریعتر واگذار شود.

سعیدی در پاسخ به پرسشی در خصوص خرید بخشی از سهام بانک رفاه کارگران گفت: شستا برای این کار اقدامی انجام نداده و در برنامه تحول شستا حرکت از سمت مدیریت کنترلی به سمت سهامداری است البته در صنعت مالی قدرتمندانه حضور پیدا می‌کنیم و یا یک انتخاب آن هم صنعت بانکداری است، اما فعلا بانک رفاه مطرح نیست.

وی گفت: امسال به سمت برنامه مهاجرت بزرگ از مدیریت کنترلی به سمت سهام داری در شرکت‌های زیر مجموعه شستا حرکت می‌کنیم که این مهاجرت شامل تنوع سرمایه‌گذاری و همچنین تغییر سرمایه‌گذاری از شرکت‌های غیر بورسی به سمت شرکت‌های بورسی و از تکنولوژی‌های پایین به داشتن تکنولوژی‌های بالا در سطح منطقه وجهان و تبدیل اس‌ام‌ای‌ها به مقایس‌های بزرگ است.

سعیدی گفت: طبق قانون برنامه سهم شستا در هلدینگ‌های تابعه باید به زیر ۲۰ درصد برسد که این کار را با همکاری سازمان بورس و نهاد‌های نظارتی دنبال می‌کنیم.

ارسال نظرات