۲۲/ارديبهشت/۱۴۰۴ | ۱۵:۴۶
تاخیر دولت در پرداخت بهای گندم خلاف قانون است توافق راهبردی، روابط ایران و روسیه را وارد فاز جدید می کند معرفی وزیر اقتصاد به تعویق افتاد بنگاه‌داری به اولویت بانک‌ها تبدیل شده است سخنان قالیباف درباره پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان آقایان به جای مقصر تراشی مشکل قطعی‌های برق را ریشه‌ای حل کنند دستور کار هفته مجلس اعلام شد/ از بررسی موافقتنامه‌های دوجانبه، تا گزارش کمیسیون صنایع در مورد طرح ملی هوش مصنوعی وزرای راه و نیرو در کمیسیون عمران حاضر می‌شوند تدبیر وزیر رفاه برای اصلاح شاخص‌های درآمد خانوار ضروری است دستور فوری پزشکیان برای مقابله با ماینرهای غیرقانونی مدیران ناتوان در مولدسازی، پروژه‌ها را معطل پول نقد گذاشته‌اند! وزارت راه با فوریت به وضعیت نقاط حادثه‌خیز رسیدگی کند سامانه خودنویس موجب صرفه‌جویی حدود ۶ هزار میلیاردتومانی در هزینه‌های مردم شد پزشکیان برای ادارات خط و نشان کشید تعصبات خشک سازمانی صدور مجوز‌های کسب و کار را عقب انداخته است

تاخیر دولت در پرداخت بهای گندم خلاف قانون است

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس، گفت: کشاورز محصول خود را تحویل داده و بر اساس قانون باید در مدت مقرر، وجه آن را دریافت کند. وعده و قول مسئولان برای آینده کافی نیست؛ تا زمانی که پول به حساب کشاورز واریز نشده باشد، از نظر ما مشکل همچنان پابرجا است.
تاخیر دولت در پرداخت بهای گندم خلاف قانون است
کد خبر:۲۲۷۶۰

به گزارش اقتصاد معاصر؛ پیمان فلسفی، نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از تأخیر دولت در پرداخت بهای گندم تحویلی کشاورزان در سال زراعی جاری، گفت: بر اساس قانون بودجه سال ۱۴۰۴، مبلغ ۲۵۰ هزار میلیارد تومان به‌عنوان یارانه گندم و آرد در نظر گرفته شده است و انتظار ما این است که این مبلغ در زمان مقرر و قانونی تأمین و پرداخت شود.

وی ادامه داد: با وجود گذشت بیش از یک ماه از آغاز برداشت گندم در مناطق گرمسیر کشور، هنوز هیچ پرداختی به کشاورزان انجام نشده و این مسئله خلاف قانون است. طبق قانون، دولت موظف است ظرف ۲۴ تا ۴۸ ساعت پس از تحویل گندم، بهای آن را بر اساس کد ملی به حساب کشاورز واریز کند. نباید اجازه داده شود تراژدی سال گذشته در پرداخت طلب گندمکاران تکرار شود.

فلسفی با اشاره به مشکلات مشابه در سال گذشته تصریح کرد: سال گذشته نیز با تأخیرهای مکرر در پرداخت مواجه بودیم و جلسات متعددی برای حل این موضوع برگزار شد. مسئولان وقت اعلام می‌کردند که تأمین منابع باید از محل درآمدهای نفتی و از طریق سازمان هدفمندی یارانه‌ها انجام شود تا سپس به سازمان برنامه و بودجه تخصیص یابد و در نهایت به حساب کشاورزان واریز شود. اگر قرار باشد این مکانیزم ناکارآمد مجدداً تکرار شود، قطعاً پذیرفتنی نیست.

این نماینده مجلس ادامه داد: کشاورز محصول خود را تحویل داده و بر اساس قانون باید در مدت مقرر، وجه آن را دریافت کند. وعده و قول مسئولان برای آینده کافی نیست؛ تا زمانی که پول به حساب کشاورز واریز نشده باشد، از نظر ما مشکل همچنان پابرجا است.

فلسفی با اشاره به اقدامات نظارتی مجلس گفت: در هفته جاری، وزیر محترم جهاد کشاورزی و رئیس سازمان برنامه و بودجه به مجلس دعوت شده‌اند تا در این خصوص پاسخگو باشند. وزیر جهاد کشاورزی وعده داده که این مسئله به زودی حل خواهد شد، اما ما تا تحقق عملی پرداخت‌ها، این موضوع را تمام‌شده نمی‌دانیم.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: دولت با درک حساسیت موضوع و اهمیت معیشت کشاورزان، هرچه سریع‌تر این مشکل را برطرف کرده و حقوق قانونی کشاورزان را ادا کند./خانه ملت

ارسال نظرات