۰۱/خرداد/۱۴۰۴ | ۰۰:۵۷
زمان واریز یارانه نقدی اردیبهشت مشخص شد پیشنهاد تفاهم ۳ جانبه برای پرداخت مطالبات صندوق توسعه ملی ورودمجلس به مولدسازی دارایی‌ دولت برای مقابله با ارزان فروشی اعلام زمان واریز حقوق کارمندان+ جزییات اهتمام دولت به حذف سه دهک پردرآمد از یارانه بگیران فرار مالیاتی پولدارها در پوشش معافیت دولتی وصول حق بیمه به سازمان مالیاتی کشور واگذار می شود شرایط معافیت ازصدورصورت‌حساب الکترونیکی+ جزییات جزییات واریز یارانه اردیبهشت+ دلیل قطع یارانه برخی از بازنشستگان افزایش ۳۰.۵ درصدی تورم سالانه تولیدکننده در بخش معدن پورمحمدی: باید تمامی درآمدهای نفتی ابتدا به صندوق توسعه ملی واریز شود مهلت استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تمدید شد جزئیات واریز۱۰ میلیارددلار ازصادرات نفت وگاز به صندوق توسعه زمان واریز یارانه جدید دولت اعلام شد قیمت پایه و شرایط واگذاری سه مجموعه سوارکاری تصویب شد شناسایی فرار مالیاتی ۶۷۷ همتی در یک صندوق قرض‌الحسنه
۱۶:۰۶ ۱۴۰۴/۰۲/۳۱

شرایط بخشودگی جرایم مالیات بر ارزش افزوده قطعی شده چیست؟

نحوه اعمال بخشودگی جرایم مالیات بر ارزش افزوده قطعی شده در اجرای مفاد بند ت تبصره ۶ قانون بودجه مشخص شد.
شرایط بخشودگی جرایم مالیات بر ارزش افزوده قطعی شده چیست؟
کد خبر:۲۳۶۹۸

به گزرش اقتصاد معاصر؛  در بخشنامه سازمان امور مالیاتی کشور در خصوص بخشودگی مالیات ارزش افزوده آمده است، با توجه به اینکه به موجب بند (ت) تبصره ۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ جریمه‌های مودیانی که مجموع مالیات تعیین شده، در اجرای این بند کمتر از پنج برابر سقف معافیت موضوع ماده (٨٤) قانون مالیات‌های مستقیم در سال ۱۴۰۳ باشد، مشروط به پرداخت مالیات و عوارض حداکثر ظرف یک سال از تاریخ ابلاغ برگ مالیات قطعی بخشیده می‌شود.

نکات مهم مرتبط با موضوع به شرح زیر است:

الف: در خصوص مودیانی که مجموع مالیات‌های تعیین شده برای آن‌ها در اجرای بند (ت) تبصره ۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور کمتر از ۷۲۰ میلیون تومان است:

۱. در صورتی که میزان مالیات تعیین شده در اجرای بند (ت) کمتر از ۷۲۰ میلیون تومان باشد و مودی مالیات و عوارض را حداکثر ظرف یک سال از تاریخ ابلاغ اوراق قطعی صادر شده در اجرای مفاد سند مذکور پرداخت نماید. کل جرایم بدون هیچ شرط دیگری بخشیده می‌شود.
۲. حکم بند (۱) فوق در مواردی که مالیات تعیین شده در اجرای ماده ۳۰ آیین نامه اجرایی موضوع ماده ۲۱۹ قانون مالیات‌های مستقیم و یا در مراحل دادرسی مالیاتی تعدیل شود و با احتساب تعدیلات انجام شده مالیات متعلق کمتر از ۷۲۰ میلیون تومان شود، نیز جاری است. در این صورت مهلت پرداخت مالیات و عوارض برای برخورداری از بخشودگی جرایم ظرف یکسال از ابلاغ آخرین برگ قطعی صادره با رعایت مقررات برای هر دوره مالیاتی می‌باشد. در اجرای این بند بخشودگی جرایم در زمان نهایی شدن مالیات قطعی همه دوره‌ها (بعد از رسیدگی به اعتراض (مودی) می‌بایست مدنظر قرار گیرد و متناسب با زمان قطعیت مالیات هر دوره مالیاتی یک سال مذکور برای آن دوره در محاسبات لحاظ می‌شود.
۳. چنانچه در هر صورت برای مودیان موضوع بند‌های (۱) و (۲) فوق که مالیات را در مهلت تعیین شده پرداخت نموده‌اند جریمه‌ای از این حیث وصول شده باشد. جریمه مذکور میبایست با رعایت مقررات استرداد شود.
۴. اداره کل فناوری اطلاعات موظف است در اسرع وقت امکان بخشودگی جرایم را به صورت سیستمی به محض پرداخت در مهلت مقرر مجموع مالیات و عوارض قطعی شده دوره‌های مالیاتی که مالیات آن‌ها در اجرای بند (ت) یاد شده قطعی شده است فراهم نماید. تا آن زمان ادارات امور مالیاتی موظفند در صورت پرداخت مجموع مالیات و عوارض متعلق نسبت به اعمال بخشودگی صد در صدی (۱۰۰) جرایم در سامانه عملیاتی اقدام نمایند.
۵. پرداخت مجموع مالیات و عوارض برای بخشودگی جرایم مربوط به هر پرونده هر مودی جداگانه محاسبه و اعمال می‌شود.

ب: در خصوص مودیانی که مجموع مالیات‌های تعیین شده برای آن‌ها در اجرای بند (ت) تبصره ۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور معادل یا بیش از ۷۲۰ میلیون تومان است:

۱. بخشودگی جرایم مودیانی که مجموع مالیات‌های تعیین شده در اجرای بند (ت) تبصره ۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ معادل یا بیش از ۷۲۰ میلیون تومان است در صورت پرداخت مالیات و عوارض تا پایان شهریورماه سال ۱۴۰۴ تا صد در صد (۱۰۰) به مدیران کل امور مالیاتی تفویض می‌شود.
۲. تمام یا قسمتی از تفویض اختیار موضوع بند (ب) این بخشنامه قابل تفویض به معاونان مدیرکل و روسای ادارات امور مالیاتی ذیربط خواهد بود.

ارسال نظرات