۱۷:۵۶ ۱۴۰۴/۰۳/۲۱

افزایش سهم صنایع غذایی ایران در بازار جهانی با ارتقای استاندارد‌ها

نائب رئیس اتاق ایران، ارتقای استاندارد‌ها و صدور گواهی حلال را عامل کلیدی برای افزایش سهم ایران از بازار جهانی صنایع غذایی دانست و بر احیای شورای راهبری تجارت حلال تأکید کرد.
افزایش سهم صنایع غذایی ایران در بازار جهانی با ارتقای استاندارد‌ها
کد خبر:۲۵۶۶۵

به گزارش اقتصاد معاصر؛ پیام باقری، نائب رئیس اتاق ایران در نشست مشترک هیئت رییسه اتاق ایران با رئیس سازمان ملی استاندارد با بیان اینکه ارتباط بین اتاق ایران و سازمان ملی استاندارد نه تنها یک ارتباط مهم بلکه ضروری برای کشور است؛ گفت: موضوعات مربوط به استاندارد دارای آثار ملی و بین‌المللی است و اتاق ایران نیز ماموریت‌ها و وظایف ملی و بین‌المللی دارد. انسجام بیشتر این ارتباط و تقویت تعاملات حتما به نفع اقتصاد ملی خواهد بود.

وی درباره نقش سازمان ملی استاندارد در تعاملات بین‌المللی گفت: یکی از پیش‌نیاز‌های قرار گرفتن محصولات و کالا‌های ایرانی در زنجیره ارزش جهانی، رعایت استاندارد‌ها و چارچوب‌ها و موازینی است که در کشور‌های مقصد مورد توجه قرار می‌گیرد.

باقری به ظرفیت بزرگ بازار صنایع غذایی در دنیا و سهم حداقلی ایران از این بازار اشاره کرد و گفت: پذیرش استاندارد‌های محصولات ایرانی در این بازار و حرکت به سوی صدور گواهی حلال، یکی از ضروریات است؛ اما مرجع و مصدر قاعده‌مندی در این حوزه وجود ندارد.

وی به ظرفیت‌های مرکز تحقیقات و اطلاع‌رسانی اتاق اسلامی که در اتاق ایران در حال فعالیت است، اشاره کرد و گفت: اگر شورای راهبری تجارت حلال مجدد راه‌اندازی شود و کمیته تجارت این شورا که برعهده اتاق ایران بود نیز فعال شود، می‌تواند گامی برای افزایش سهم ایران از بازار صنایع غذایی در دنیا باشد.

نائب رییس اتاق ایران با تاکید بر تقویت جایگاه بخش خصوصی در حوزه آزمایشگاهی و نظام صدور گواهی استاندارد، گفت: سازمان ملی استاندارد با بهره‌گیری از ظرفیت تخصصی و حرفه‌ای اتاق ایران به ویژه تشکل‌ها در حوزه‌های تخصصی، می‌تواند برای ارتقای استاندارد‌ها در حوزه‌های تخصصی مختلف استفاده کند./صداوسیما

ارسال نظرات