۱۰/تير/۱۴۰۴ | ۱۰:۱۴
جزئیات اقدامات سازمان برنامه و بودجه در جنگ ۱۲ روزه کدام خوراکیها در خرداد ماه گران شد؟ دریافت مجوز از مراجع ذی‌ربط، شرط اعطای نرخ صفرمالیاتی شرایط و نحوه بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم مالیات بر ارزش افزوده ارسال ۲۶۶ پرونده با بیش از ۹۰۰ همت پولشویی به قوه قضاییه مصوبه مالیات بر ارزش‌افزوده یک درصدی روغن در انتظار ابلاغ بسته حمایتی از اصناف و صنایع بزرگ تدوین شد ثبت بیشترین تورم ماهانه در خراسان جنوبی؛ بوشهر کم‌تورم‌ترین استان شد خبر جدید درباره نقل و انتقالات استقلال احتمال برقراری اظهارنامه پیش فرض برای مالیات عملکرد ۱۴۰۳ تمدید مواعد مالیاتی در راستای مساعدت و همکاری با مودیان مالیاتی است زمان دقیق واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیک اعلام شد خبر جدید درباره زمان واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی+ مشمولان خبر مهم از پرداخت یارانه جدید فروش بیش از ۸۰۰۰ میلیارد ریال کالای تملیکی مدنی زاده: اقتصاد کشور باوجود حملات صهیونیستی پابرجاست

کمیسیون برنامه تامین مالی پروژه‌های عمرانی، جبران خسارات و تقویت بودجه دفاعی را بررسی کرد

عضو کمیسیون برنامه و بودجه جزئیات جلسه عصر امروز این کمیسیون با وزیر اقتصاد و رئیس سازمان برنامه‌ و بودجه را تشریح کرد و گفت: در این جلسه، موضوع جبران خسارات وارد شده به مردم، دستگاه‌ها، نهادها و سازمان‌ها مورد بررسی قرار گرفت.
کمیسیون برنامه تامین مالی پروژه‌های عمرانی، جبران خسارات و تقویت بودجه دفاعی را بررسی کرد
کد خبر:۲۷۲۵۹

به گزارش اقتصاد معاصر؛ عبدالکریم هاشمی نخل ابراهیمی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه در تشریح جلسه عصر امروز کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با وزیر امور اقتصادی و دارایی و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: در این جلسه درباره آخرین اقدامات دولت در خصوص حوادث اخیر و مسائلی نظیر بودجه و تامین مالی، ابعاد مختلف تأمین مالی جبران خسارات آسیب دیدگاه جنگ و تامین مالی جهت تقویت بنیه دفاعی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

نماینده مردم بشاگرد،جاسک،رودان، سیریک و میناب در مجلس با بیان اینکه در این جلسه درباره اقدامات بیمه ها جهت جبران خسارات آسیب دیدگان جنگ، بحث و تبادل نظر صورت گرفت، ادامه داد: در این جلسه، موضوع جبران خسارات وارد شده به مردم، دستگاه‌ها، نهادها و سازمان‌ها مورد بررسی قرار گرفت و مسئولین تاکید داشتند که برای رفع مشکلات، بین دستگاه‌های اجرایی کشور تقسیم کار مشخصی صورت گرفته است و دولت در حال اجرای اقداماتی در این راستا است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به بررسی الزامات حفظ ثبات در بازار و تامین کالای اساسی در جلسه فوق، ادامه داد: در این جلسه درباره تامین کالاهایی نظیر آرد، نان و حتی سوخت و سایر اقلامی که دولت باید با تامین مالی کافی، آنها را در اختیار مردم قرار دهد، بحث و تبادل نظر صورت گرفت و تاکید شد که دولت باید در این بخش ثبات لازم را در بازار ایجاد کند.

وی با اشاره به طرح دغدغه نمایندگان در زمینه افزایش ثبات در بازار سرمایه در جلسه فوق، بیان کرد:  همچنین در این جلسه، اقدامات دولت در زمینه ثبات در بازارهای مالی نظیر ارز و طلا از سوی مسئولین تشریح شد. علاوه بر آن، نمایندگان در این جلسه بر ضرورت نظارت و تأمین مالی مؤثر برای کنترل بازار و ادامه خدمات‌رسانی تاکید کردند.

هاشمی نخل ابراهیمی با بیان اینکه درست است که ما شرایط بحرانی را پشت سر گذاشته ایم اما خدمات رسانی به مردم در همه زمینه ها باید ادامه پیدا کند، گفت: تأکید ما در جلسه این بود که دستگاه‌های اجرایی باید همچنان مانند گذشته خدمات خود را به مردم در سراسر کشور ادامه دهند و پاسخگوی نیازهای جامعه باشند و نباید در ارائه این خدمات تأخیر یا وقفه‌ای ایجاد شود.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه در این جلسه درباره تخصیص اعتبارات به موقع جهت پروژه های عمرانی بحث و تبادل نظر صورت گرفت، اظهار کرد: در این جلسه تاکید شد که نباید در ادامه اجرای پروژه های عمرانی، به ویژه در مناطق کمتر توسعته یافته، توقفی صورت گیرد. همچنین نمایندگان تأکید کردند که تخصیص اعتبارات نباید کاهش یابد و پروژه‌ها باید طبق برنامه ادامه یابند.

این نماینده مجلس همچنین اظهار داشت: یکی از نکات مهم مطرح‌شده در جلسه، ضرورت بهره‌گیری از توان مردم در اجرای طرح‌ها و اقدامات مهم ملی بود چراکه مشارکت مردمی باید در اولویت برنامه‌های دولت قرار گیرد./خانه ملت

ارسال نظرات