۱۹/تير/۱۴۰۴ | ۰۱:۳۰
مشترکان پرمصرف پیامک هشدار و اخطار قطع برق دریافت می‌کنند کدام بخش‌های گاز کشور در جنگ ۱۲روزه هدف حملات قرار گرفت؟ وزیر نفت: تجاوز به تولیدکنندگان انرژی نقض قوانین بین‌الملل و تهدید ثبات جهانی است جالی خالی نیروگاه‌های خورشیدی شناور در ایران لزوم مدیریت مصرف برای پایداری شبکه برق تهران صدور مجوز احداث نیروگاه ۳۰۰ مگاواتی در پایتخت ایجاد مشوق‌ برای استفاده مردم از لوازم برقی کم مصرف هشدار رشد قابل‌توجه مصرف برق طی روزهای آینده ثبت رکورد تاریخی مصرف ۲۰۰میلیون لیتر بنزین در یک روز راه حل حفظ پایداری برق با دمای ۴۰ درجه فقط مدیریت مصرف است پایداری آب تهران در ایام جنگ با تلاش شبانه‌روزی کارکنان آبفا ممکن شد ترمیم کامل شبکه برق پس از حملات اخیر در کمتر از ۴۸ ساعت آغاز ساخت نخستین نیروگاه خورشیدی پتروپارس ۶۰ مگاوات ظرفیت جدید تولید برق پراکنده وارد مدار می‌شود دولت با تمام توان حامی سرمایه‌گذاری در انرژی‌های تجدیدپذیر است
۱۴:۰۸ ۱۴۰۴/۰۴/۱۸

کدام بخش‌های گاز کشور در جنگ ۱۲روزه هدف حملات قرار گرفت؟

معاون وزیر نفت گفت: در جریان جنگ ۱۲ روزه، زیرساخت‌های گازی کشور هدف حملات متعددی قرار گرفت که ازجمله آنها می‌توان به پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی در عسلویه، پالایشگاه فجرجم، خطوط لوله صادراتی و برخی تأسیسات درون‌شهری اشاره کرد.
کدام بخش‌های گاز کشور در جنگ ۱۲روزه هدف حملات قرار گرفت؟
کد خبر:۲۷۹۵۲

به گزارش اقتصاد معاصربه نقل از شرکت ملی گاز ایران، سعید توکلی، معاون وزیر نفت در برنامه زنده رادیو اقتصاد با تسلیت ایام شهادت امام حسین و یارانش، همچنین گرامیداشت یاد شهدای جنگ 12 روزه، به تشریح اقدام‌های این شرکت برای حفظ پایداری شبکه گاز در طول حملات اخیر رژیم صهیونیستی به کشورمان پرداخت و اظهار کرد: حدود 73 درصد از سبد انرژی کشور از گاز طبیعی تأمین و در فصل گرما نیز بخش قابل‌توجهی از گاز کشور صرف تأمین نیاز نیروگاه‌ها می‌شود.

وی ادامه داد: در جریان جنگ 12 روزه، زیرساخت‌های گازی کشور هدف حملات متعددی قرار گرفت که ازجمله آنها می‌توان به پالایشگاه فاز 14 پارس جنوبی در عسلویه، پالایشگاه فجرجم، خطوط لوله صادراتی و برخی تأسیسات درون‌شهری اشاره کرد.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با تأکید بر آمادگی کامل این مجموعه در مواجهه با شرایط اضطراری، یادآور شد: از همان ثانیه‌های نخست، اقدام‌های فوری و هدفمندی در سراسر شبکه صورت گرفت تا کوچک‌ترین اختلالی در تأمین گاز مصرف‌کنندگان، به‌ویژه در شهرهای بزرگ، به‌وجود نیاید. بر اساس گزارش‌های ثبت‌شده در ستاد بحران و مراکز 194 سراسر کشور، بیش از 6 هزار عملیات سنگین انجام شد که شامل تغییر آرایش شیرآلات (ولوها)، تثبیت شبکه، کنترل و سردسازی و اطفای حریق بود. در برخی موارد این عملیات در کمترین زمان ممکن و با استانداردهایی در سطح بین‌المللی به ثبت رسید.

توکلی با اشاره به اینکه هدف اصلی جلوگیری از انتشار گاز و ایجاد تهدید در صورت هدف گرفتن تأسیسات گازرسانی بود، تصریح کرد: خوشبختانه با تلاش بی‌وقفه همکارانم در سراسر کشور، به‌ویژه در شهر تهران که هدف حملات متعددی قرار گرفت، اقدام‌های لازم با سرعت و دقت بالا انجام شد.

وی در پایان از همراهی مردم و پشتیبانی سایر نهادها در تحقق پایداری شبکه انرژی کشور قدردانی کرد.