18/آذر/1403 | 15:53
۲۳ هزار و ۷۳۷ تن چای گروه دبش به فروش رسید پزشکیان: باید در کشور FATF داخلی را پیاده کنیم فروش آمبولانس‌های وارداتی تا ۱۰ سال ممنوع می‌شوند ابعاد جدید از کلاهبرداری «رضایت خودرو»؛ گردش حساب میلیاردی با حساب کارمندان سخنان معاون پارلمانی دولت درباره تغییر قیمت بنزین حق بیمه سالانه برق هر واحد مسکونی ۴۲۰ هزار تومان تعیین شد قالیباف: اختیار افزایش قیمت سوخت در دست دولت است قالیباف: دولت ظرف ۳ ماه برای انتقال صندوق‌های بازنشستگی به تامین اجتماعی لایحه بدهد سخنان قالیباف درباره کالا برگ و صرفه جویی در مصرف انرژی پزشکیان: از نمایندگان متشکرم که بودجه نوشته شده را با برخی اشکالات پذیرفتند هزینه مسکن حداقل بین ۵۰ تا ۷۵ درصد درآمد خانواده‌ها را در بر می‌گیرد تاکید پزشکیان بر صیانت از معیشت مردم اسلامی: برنامه هسته‌ای ایران شفاف و تحت نظر آژانس است تعیین تکلیف بیش از ۸۳ هزار وسیله نقلیه توقیفی قالیباف: وظیفه وزراتخانه‌های نفت و نیرو تامین انرژی پایدار در کشور است

دستور رئیس مجلس برای بررسی و اصلاح آیین‌نامه اعطای تسهیلات واردات کامیون‌های کارکرده

رئیس مجلس شورای اسلامی از معاونت قوانین و هیأت تطبیق مصوبات مجلس خواست آیین‌نامه اعطای تسهیلات واردات کامیون‌های کارکرده را بررسی و درصورت لزوم اصلاح کنند.
دستور رئیس مجلس برای بررسی و اصلاح آیین‌نامه اعطای تسهیلات واردات کامیون‌های کارکرده
کد خبر:۷۷۶۸

به گزارش اقتصاد معاصر؛ علیرضا سلیمی در نشست علنی روز سه‌شنبه - ۲۲ آبان ماه - مجلس شورای اسلامی بعد از قرائت گزارش کمیسیون اصل نودم قانون اساسی درباره طرح نوسازی ناوگان باری جاده‌ای، در اخطار قانون اساسی با استناد به اصل ۷۱ گفت: بند (ث) ماده ۳۰ قانون احکام دائمی، اجازه داده با تأیید و تشخیص سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، کامیون‌های مورد نیاز که استانداردهای روز را دارا بوده و عمر کمتر از سه ‌سال داشته باشند، وارد شوند. همچنین دولت مجاز به اعطای تخفیف و تسهیلات گمرکی در این خصوص است.

نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به اشکالاتی که در اجرای این قانون وجود دارد، عنوان کرد: آیین نامه‌هایی که دولت‌های مختلف در این خصوص تدوین کرده‌اند ایراد دارد تا جایی که قانون را از سودمندی و فایده خارج کرده است.

وی در ادامه با اشاره به قانون ساماندهی خودرو که در دوره یازدهم مجلس به تصویب رسید، خطاب به قالیباف عنوان کرد: شما به عنوان رئیس مجلس پیگیر جدی اجرای این قانون بودید اما این قانون به درستی اجرا نشد به ویژه اینکه بر اساس ماده ۱۰ آن، وزارت صنعت، معدن و تجارت باید از محل صندوق توسعه فناوری تسهیلات ارائه می‌کرد. اما نه تنها در تدوین آیین نامه اجرایی آن تأخیر به وجود آمد بلکه تاکنون نیز هیچ تسهیلاتی داده نشده است.

عضو هیأت رئیسه مجلس با بیان اینکه گزارش کمیسیون اصل نود درخصوص بند (ث) ماده ۳۰ باید تکمیل و مشخص شود، خاطرنشان کرد: به عبارتی باید مشخص شود کدام یک از دستگاه‌ها در این خصوص کوتاهی کرده اند.

محمدباقر قالیباف این اخطار را وارد دانست و گفت: قطعا در اصل مطلب اشکالاتی وجود دارد و موضوع صرفه جویی، بهینه سازی و نحوه استفاده از صندوق توسعه فناوری در سال اول اجرای برنامه هفتم پیشرفت به طور جدی دنبال نشده است.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: همه ما مصمم هستیم بر اساس قانون برنامه هفتم پیشرفت، عمل کنیم از این رو لازم است همکاران در جریان بررسی احکام لایحه بودجه به این موضوعات بر اساس قانون برنامه هفتم توجه کنند.

وی خاطرنشان کرد: معاونت قوانین و هیأت تطبیق مصوبات نیز لازم است آیین نامه اجرایی بند (ث) ماده ۳۰ احکام دائمی را بررسی کنند تا درصورت نیاز به اصلاح، موضوع آن دنبال شود.

ارسال نظرات